Expressen > Opinion

Friday, 23 August, 22:23

Expressen - 28 jun 19 kl. 17:50

Pokémon? Nej, ge mig en app som suddar ut brottDen mentala stadskartan förändras. Ljuva minnen ersätts av bilder av brutala våldsdåd..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pokémon, Nejge mig en , appsom , suddarut , brott
Nyheter 24 - 22 jul 16 kl. 17:55

Den här snubben avskyr Pokémon Go: "Sluta bete er som att ni är tolv år gamla"

Det finns de som älskar Pokémon Go, det finns det dem som inte verkar bry sig alls och sen finns det några som är som den här enorma killen i videon. De som fullständigt avskyr Pokémon Go. [readmore:854636-,]Mannen som har lyft ett antal vikter i sitt liv verkligen hatar Pokémon Go och visar tydligt upp det i ett videoklipp.

E24 - 25 jul 16 kl. 06:52

Pokémon Go krossar App Store-rekord

Apple har bekräftat att mobilspelet Pokémon Go har laddats ned fler gånger under sin första vecka i App Store än någon annan app tidigare gjort..

Expressen - 02 aug 16 kl. 00:15

Inget Pokémon i Rio - OS-atleter upprörda

RIO DE JANEIRO/STOCKHOLM. Pokémon Go har släppts i över 30 länder och har tagit dessa med storm. I Brasilien finns dock spelet inte än – till flera OS-deltagares förtret.

Nyan - 08 nov 16 kl. 11:57

Nu finns det vilda pokémon på Åland

Pokémon Go är mobilspelet som i somras erövrade världen. Med hjälp av GPS-funktionen och kameran hos en smarttelefon spelar du i verkligheten och ska som pokéjägare fånga så många pokémon som möjligt. Spelet känner av var du befinner dig och hur nära du är en pokémon.

Dagensanalys.se - 25 jul 16 kl. 10:14

Träffa mannen bakom Pokémon Go

Det tog honom ‘bara’ 20 år att skapa succén, Pokékmon Go, som världen nu omfamnat och gjort till en absolut framgång för både Nintendo och Niantic. I den här artikeln får du lära känna mannen bakom Pokémon Go. Pokémon Go finns idag överallt – i parker, på gator, utanför hus, bakom stängsel och i fontäner.

Skånskan - 16 jul 16 kl. 06:00

Pokémon-febern har slagit till

Skurup Nya Pokémon Go har smygstartat i Skurup – och nu finns det ingen anledning att sitta still.
– Jag har aldrig varit så aktiv och träffat så mycket nya människor som nu, säger Hampus Persson.Reality-spelet Pokémon Go har blivit en succé i stora delar av världen.

Nyheter 24 - 21 jul 16 kl. 13:25

Mourinho har tröttnat – nu får Zlatan inte spela Pokémon Go

Succéspelet verkar även satt sina klor i Zlatan Ibrahimovic nya klubb Manchester United. Spelarna har tydligen sysslat med Pokémon Go så pass mycket att Mourinho nu har förbjudit spelet skriver 101greatgoals.com.

Dagensanalys.se - 25 jul 16 kl. 10:14

Träffa skaparen bakom Pokémon Go

Det tog honom ‘bara’ 20 år att skapa succén, Pokékmon Go, som världen nu omfamnat och gjort till en absolut framgång för både Nintendo och Niantic. I den här artikeln får du lära känna mannen bakom Pokémon Go. Pokémon Go finns idag överallt – i parker, på gator, utanför hus, bakom stängsel och i fontäner.

YLE - 23 okt 16 kl. 10:54

Pokémon GO belönas för motionsinsats

Spelet Pokémon GO är den bästa motionsidén i år. Det anser man på friluftsorganisationen Suomen Latu. Organisationen ger varje år en utmärkelse till någon eller några som man anser att gjort en insats för att få finländarna att röra på sig.

YLE - 14 dec 16 kl. 11:04

Pokémon, Saara Aalto och baljhavre – årets trendigaste googlingar publicerades

Över 30 miljoner dagliga internetsökningar gör att söktjänsten Google har koll på vad finländarna vill veta. Google har publicerat listor över de mest trendiga sökningar finländarna har gjort under det senaste året. Listorna visar vilka sökningar som trendar under året, vilket i praktiken betyder att statistiken visar sökord som har ökat mest under året.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Låt barnen slippa kontakt med mammas mördare

Ta ifrån män som mördat sina barns mödrar vårdnaden. Det är galet att barn ska tvingas ha kontakt..

Expressen - 7 timmar sedan

Att stoppa Preem hjälper inte klimatet

Att stoppa Preems utbyggnadsplaner vore bara dyr symbolpolitik. Regeringen borde i stället pröva statens klimatfarliga investeringar..

Expressen - 15 timmar sedan

Skydda eleverna från bekväma föräldrar

Om föräldrarna inte bryr sig om sina barns säkerhet måste kommunerna göra det. Inför bilfria zoner runt skolorna..

Expressen - Igår: 17:50

Sluta påstå att ridning är en jämställd sport

Ridning brukar beskrivas som en jämställd sport. De flesta utövarna är kvinnor. Varför är då så många elitryttare män?.

Expressen - Igår: 06:30

Snälla MP - ge oss ett friår från sprängdåd i stället

Att slänga miljarder på ett friår är det sista som Sverige behöver. Miljöpartiets lättsinne är provocerande och borde hållas på betryggande avstånd från budgeten..

Expressen - I förrgår: 17:50

Kära lärare, räds inte rödpennan

På de nationella proven får eleverna inte använda stavningskontrollen när de skriver engelskan. På svenskan är det fritt fram. Talande tokigt..

Expressen - I förrgår: 06:30

Tomträttssystemet gynnar mest medelklassen

Alltid är det några villaägare eller bostadsrättsföreningar som rasar över höjda tomträttsavgälder. Men systemet är ändå allt för förmånligt..

Expressen - 20 aug 19 kl. 17:50

Varför i herrans namn ska SJ köra tåg i Norge?

Om statliga direktörer inte har vett att göra halt för sina expansionsplaner vid landsgränsen måste regeringen sätta stopp för dem..

Expressen - 20 aug 19 kl. 06:30

Helgalet att ta bort läkarrock och domarklubba

Läkarrock och domarklubba blir en allt ovanligare syn på sjukhus och domstolar. Det är inget fel med auktoritetssymboler - tvärtom.  .

Expressen - 19 aug 19 kl. 16:27

Löfvens omfördelning för välfärd gäller pluttpengar

Förslaget till ny ekonomisk utjämning mellan kommuner är inte fel, men statens bidrag bör öka betydligt mer och vara generella..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.