DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 02:34

DI - 26 jun 19 kl. 21:55

Svajig handel i New York inför stängningWall Streets storbolagsindex S&P 500 handlas runt nollan kort innan stängning på onsdagen. Nasdaq stiger mer med stöd av halvledarsektorn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, Streets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svajig, handeli , New, Yorkinför , stängning
VA - 07 feb 11 kl. 08:07

Breda uppgångar efter svajig handel

7 februari De amerikanska börserna inledde fredagens handel i negativ riktning men vände sedan till ett positivt sentiment, och avslutade veckan med breda uppgångar. I fokus låg bolagsrapporter och svårtolkad sysselsättningsstatistik från USA. Vid stängning var Dow Jones Industrial Average upp 0,3 procent till 12.

VA - 13 sep 11 kl. 08:07

New York-börsen vände upp

13 september De amerikanska börserna inledde veckans handel i negativt territorium men stängde upp på måndagskvällen. Rykten om att Kina ska genomföra substantiella investeringar i Italien gav stöd i sluthandeln. Dow Jones stängde upp procent till noteringen 11.

DI - 04 mar 11 kl. 17:06

Europabörser: Nedgångar efter svajig handel

Europabörserna noterade nedgångar på fredagen. Negativ utveckling i New York bidrog till att sänka optimismen..

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 11 kl. 22:13

Svajig handel på Wall Street

Utvecklingen på New York-börserna tyngdes till en början i torsdagshandeln av bland annat svag jobbstatistik, men hämtade sig något före stängning. Inflationsoro drev investerarna till dagligvaruhandeln och hälsoområdet. Finanssektorn hade det betydligt tyngre då det stod klart att senaten ska granska investmentbanken Goldman Sachs derivathandel.

DI - 12 mar 12 kl. 15:52

USA-börser: Svajig start i New York

New York-börserna öppnade oregelbundet på måndagen efter helgens svaga kinesiska exportdata. Statistiken har hämmat utvecklingen i Asien och Europa på måndagen, och terminerna i New York pekade ned, men börsen lyckades ändå lyfta något..

Affärsvärlden - 12 dec 18 kl. 07:17

Svajig handel på Wall Street

New York-börserna stängde runt oförändrade nivåer på tisdagen efter en volatil dag..

Dagens PS - 03 jan 19 kl. 07:22

NY-börsen stängde upp efter svajig handel

New York-börsen lyckades stänga svagt positivt på onsdagen efter en svängig handelssession. Sentimentet var starkt påverkat av konjunkturoro efter svaga inköpschefstal från Kina tidigare under dagen. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,1 procent till 2 510,0.

Dagens PS - 03 jan 19 kl. 07:22

NY-börsen stängde upp efter svajig handel

New York-börsen lyckades stänga svagt positivt på onsdagen efter en svängig handelssession. Sentimentet var starkt påverkat av konjunkturoro efter svaga inköpschefstal från Kina tidigare under dagen. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,1 procent till 2 510,0.

DI - 23 jan 12 kl. 22:09

USA-börser: Svajig måndag i New York

De amerikanska börsindexen stängde oregelbundet på måndagen. USA-agendan var tunn såväl på rapportfronten som från makrohåll. I stället riktades blickarna mot Europa och förhandlingarna mellan Grekland och dess privata långivare.

DI - 04 jun 12 kl. 22:12

USA-börser: Svajig börsdag i New York

New York-börserna handlades blandat på måndagen, med Nasdaq upp, S&P oförändrat och Dow Jones ned, efter att orderingången för USA:s industri sjönk mer än väntat i april jämfört med månaden före samt att kinesiskt inköpschefsindex för tjänstesektorn backade i maj..

Dagensanalys.se - 14 mar 16 kl. 09:40

New York Times satsar stenhårt på sociala medier och köper digitalbyrån HelloSociety

The New York Times köper HelloSociety, en digital marknadsföringsbyrå som hjälper annonsörer att få ut sina kampanjer i sociala medier. I ett pressmeddelande berättar New York Times att HelloSociety arbetar med sociala medieföretag, inklusive Instagram, Vine och YouTube. Men de är mest kända för sina tidigare arbeten med Pinterest, där det fick priset ”Pinfluencers” för att skicka bilder på uppdrag av varumärken.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 4 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 4 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 5 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 5 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 6 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 7 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 7 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 7 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.