Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 22 February, 23:26

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 07:47

Kronfallet får Stockholm att rasaStockholm rasar i rankning och är nu Nordens billigaste huvudstad. Det skriver Di med hänvisning till en världsomfattande analys från konsultjätten Mercer, som räknar på levnadskostnaderna i världens storstäder. Hongkong är dyrast att leva i för utlandsstationerad arbetskraft, framgår det. Så var det även i fjol. Tokyo är näst dyrast följt av Zürich på tredje plats och Seoul som fyra.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stockholm, Nordens, Di, Mercer, Zürich, Seoul, Anna Jägerhorn, Mobility, Köpenhamn, Kronfallet, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronfalletfår , Stockholmatt , rasa
DI - 21 nov 17 kl. 11:15

SEB: Så stort kan boprisraset bli i Stockholm

Stora obalanser och ett högt bostadsbyggande gör Stockholm betydligt mer känsligt för ett boprisfall. Enligt SEB kan priserna i Stockholm rasa kraftigt på bara sex månader..

Expressen - 6 timmar sedan

Byggnadsställning i Malmö nära att rasa

Kraftiga vindar är nära att få en byggnadsställning på Annebergsgatan i Malmö att rasa.– Räddningstjänsten är på väg, säger Evelina Olsson vid polisens regionledningscentral i Malmö..

Dagens PS - 16 apr 19 kl. 07:10

Nordea: Kronan kan rasa mer

Kronfallet är i dag på statskuppsnivå, anser storbanken och kritiserar Riksbanken. I fokus för kritiken står riksbankschefen Stefan Ingves, som i en debattartikel hävdade att Riksbanken inte har till uppgift att försvara växelkursen. ”När den institution som ska gå i täten för att försvara kronan säger sådana saker meddelar de till omvärlden att de bortser från alla konsekvenser av sin inflationspolitik.

Cornucopia - 07 maj 18 kl. 10:14

Hur har ni skyddat er mot kronfallet?

Jag får många frågor om hur man ska skydda sig mot kronfallet. Nedan finner ni mina egna åtgärder, som redan var tagna innan. Frågan är hur ni bloggläsare själva gör?

Dagens PS - 20 nov 19 kl. 12:52

Sveriges katastrofhjälp lider av kronfallet

I takt med att kronan försvagas räcker Sveriges bistånd till allt mindre hjälp för människor i nöd. Stora biståndsprojekt riskerar att krympa – eller i värsta fall ställas in. Det skriver Svenska Dagbladet.

Cornucopia - 06 maj 18 kl. 15:39

Malmös lägenhetspriser ner 10% i danska kronor - Stockholm ner 17% i euro

Mätt i utländska valutor är fallet i de svenska bostadspriserna lite mer markant. Preliminärt är lägenhetspriserna i Malmö ner 3% sedan toppen i svenska kronor, men 11% i de danska valutan. Stockholm har fallit 18% i euro.

DI - 26 jun 19 kl. 06:06

Kronfallet kapar kostnaden – Stockholm rasar i rankning

Den fallande kronan har gjort Stockholm till Nordens billigaste huvudstad. Det slår konsultjätten Mercer fast i en världsomfattande analys. Världens dyraste stad att jobba i är Hongkong..

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 13 kl. 21:09

Tak på tennishall riskerar rasa

En tennishall i Åkersberga norr om Stockholm håller på att evakueras eftersom taket riskerar att rasa in. Räddningstjänsten har just anlänt. ?

NSD - 12 feb 13 kl. 21:01

Tak på tennishall riskerar rasa

En tennishall i Åkersberga norr om Stockholm håller på att evakueras eftersom taket riskerar att rasa in. Räddningstjänsten har just anlänt..

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 09:27

Folkaktien fortsätter rasa – ”sälj”, råder expert

Börsturbulensen kvarstår i det stukade bolaget. Biometribolaget Fingerprint Cards fortsätter falla dramatiskt. Aktien började med att fall på 5,8 procent efter bara fem minuters handel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.