SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 July, 14:28

SmålandsPosten - 25 jun 19 kl. 22:57

Beslut om budgetramarna skjuts framKommunfullmäktige fattade inget beslut om att anta budgetramarna för år 2020 samt verksamhetsplanen för 2021 och 2022. Ärendet skickas istället på återremiss..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , budgetramarna, skjutsfram
Politologerna - 01 dec 14 kl. 19:52

Nej, det är inte säkert att det blir en omröstning om budgetramarna på onsdag!

Denna text är samförfattad av Ingvar Mattson och Katarina Barrling. Ingvar Mattson är Generaldirektör vid Statskontoret och fil.dr.

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 17 kl. 14:17

Budgetramarna preciseras till i november

Åmåls kommunfullmäktige fattar beslut om budgetramarna för nästa år på sitt junimöte. Nytt för i år är att beslutet inte omfattar själva verksamhetsplanerna. De fastställs i november.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Zuma vägrar vittna – utredning skjuts upp

Jacob Zuma, tidigare president i Sydafrika, vägrar vittna under utredningen om de korruptionsanklagelser som riktas mot honom. Utredningen skjuts därför upp tillfälligt. 77-årige Zuma menar att han är oskyldig till alla anklagelser och har dömts på förh.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 11:01

Budgetbeslut skjuts fram efter politikhån

skurup M och SD ville besluta om nästa kommunbudget del för del – vilket ordföranden Lena Axelsson (S) vägrade gå med på.
Efter en skarp konflikt med uttalanden som ”ynkedomsbevis” och ”trams” och krav på kommunalrådets avgång skjuts nu beslutet på framtiden.På måndagen skulle Skurups framtida skattesats bestämmas – skulle de styrande partierna till vänster få igenom en skattehöjning på 40 öre eller inte?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Beslut om skyddsjakt skjuts upp

Naturvårdsverkets väntade beslut om fortsatt skyddsjakt på vargen Kynna skjuts upp till onsdag. Myndigheten väntar in mer underlag innan ett beslut kan tas, skriver Smålandsposten. Skyddsjakten avslutades i fredags och nu ska Naturvårdsverket avgöra om jakten ska förlängas..

BT - 17 nov 11 kl. 21:37

Beslut om kraftvärmeverk skjuts upp

Det blev inget beslut om nytt kraftvärmeverk och avloppsverk under torsdagskvällen. Budgetdiskussionen drog ut på tiden och det beslutades att ärendet skjuts fram till decembermötet.

?

Sydsvenskan - 29 jan 13 kl. 06:30

Beslut om sjukhus skjuts upp

Igår skulle vårdproduktionsutskottet i Region Skåne ha fattat beslut om omfattande förändringar i den skånska sjukvården. Bland annat handlar det om den omskrivna planen att strukturera om Landskrona lasarett och koncentrera ögonsjukvården där.Men beslutet skjuts nu upp eftersom den fackliga samverkan inte är klar.??

Kristianstadsbladet - 08 mar 13 kl. 10:30

Beslut om ledplastik skjuts upp

Foto: Annica Jönsson
Beslutet om ett skånskt ledplastikcenter i Hässleholm skjuts på framtiden. I ett pressmeddelande skriver majoriteten i regionen att fördelarna med ett center måste utredas djupare.
Sedan beslutet om årets verksamheter togs 15 februari har Region Skåne startat olika arbetsgrupper på tjänstemannanivå.

YLE - 24 apr 17 kl. 23:11

Beslut om svenska skolnätet i Esbo skjuts upp

Beslutet om framtiden för det svenska skolnätet i Esbo skjuts upp. Planen var att ordna en invånarkväll om skolnätet på onsdag kväll, men nu meddelar Svenska bildningstjänster att invånarvkällen är inhiberad. Orsaken sägs vara att en utredning om lokalernas användning i stadens skolnät blir färdig först till hösten.

Kristianstadsbladet - 20 apr 12 kl. 09:58

Inget beslut om ett nytt kommunhus

Foto: Tommy Svensson
Det blev inget beslut om att bygga nytt kommunhus. Fullmäktigemötet slutade i antiklimax genom ett beslut om minoritetsåterremiss. Det innebär att kommunhusfrågan ska utredas ytterligare.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Här testar Smålandspostens reporter stark(!) chili

Hon beskriver sina chilifrukter som en regnbågssymfoni, men att de alla är lite lömska när man tar en tugga. Ida Bjervner Jakobsson har senast åren sysslat med att odla chili och drottningen i odlingen är Carolina reaper, som anses vara en av de starkaste i världen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Forward förlänger med Tingsryd

Ludvig Elvenes fortsätter i Tingsryd även nästa säsong. Forwarden har skrivit på ett nytt avtal med den hockeyallsvenska klubben..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

25 år efter katastrofen – nu faller Estoniadom

För snart 25 år sedan omkom 852 personer när M/S Estonia förliste på Östersjön. I dag avgörs om de företag som byggde och inspekterade passagerarfärjan kommer att hållas ansvariga för katastrofen, och om anhöriga till dödsoffren får kompensation..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Åtal: Butikspersonal uppehöll tjuv tills polisen kom

En 25-årig man ska ha kommit över present- och busskort för 400 000 kronor vid ett inbrott på Linnéstudenterna på Campus. Mannen försökte sedan med en kompis handla med presentkorten – men butikspersonal fattade misstankar och ringde polisen..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Förseningar: Långvarigt stopp i tågtrafiken efter brand i ställverk

En nedfallen kontaktledning har orsakat ett långvarigt stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Höör. Prognosen är att störningen kommer fortsätta fram till klockan 04 på lördagen. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

30-åring stal ambulansens akutväska och flydde ut i sjön

En 30-årig man stal akutväskan i en ambulans. När han blev konfronterad blev han hotfull. Han greps två dagar senare av polis – ute i Växjösjön..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Björk på väg mot ny missad kvalgräns

Det blev ingen rolig start på British Open för Alexander Björk som nu ser ut att missa kvalgränsen för tredje året i rad. – Putten ska vara glad att den är i ett stycke, säger han..

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Toni Holgersson lockade många till scensommar

Under torsdagskvällen spelade folk- och vismusikern Toni Holgersson i nästan två timmar på Bergendahlska gården i Växjö inför 150 personer. .

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Miljontals smuggelcigaretter väller in

Hittills i år har Tullverket beslagtagit fler smuggelcigaretter än under hela förra året. Orsaken är några riktigt stora tillslag i Stockholms län under året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.