Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 18:28

Expressen - 25 jun 19 kl. 22:17

Västtrafik: Finns inte plats för fler avgångarGöteborgarna åker mer kollektivt än någonsin.Men det finns inte plats för fler avgångar i kollektivtrafiken i centrala Göteborg, uppger Västtrafik för GP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Västtrafik, GP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VästtrafikFinns inte plats för , fler, avgångar
Dagens PS - 16 nov 17 kl. 14:44

SJ satsar: Bättre uppkoppling och fler avgångar

SPONSRAT AV SJ: Fler avgångar, bättre uppkoppling och gourmetmat i bistron. Det är några av SJ:s satsningar som gör det ännu lättare att ta tåget på affärsresan. Att ta tåget under affärsresan är därför ett klokt val inte minst för att det är både smidigt och tidseffektivt att kunna utnyttja restiden till att jobba eller samla energi inför dagens utmaningar.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 08:00

TT-Line satsar på fler avgångar

Efter framgångarna med den nya linjen mellan Trelleborg och Swinoujscie i Polen har TT-Line nu beslutat att öka trafiken kraftigt. Med start från 1 september ökar antalet avgångar per vecka från 12 till 20 på linjen.
- Sedan vi startade linjen har både fraktkunder och passagerare frågat efter fler avgångar, säger Eva Jönsson, fraktansvarig på TT-Line AB.

Dalarnas tidningar - 08 dec 17 kl. 15:20

SJ sätter in fler avgångar till och från Dalarna

SJ sätter in tre nya avgångar till och från Dalarna. "Vi tror att med fler avgångar och bättre förbindelser kommer fler välja tåget till både arbete och fritid", säger Martin Drakenberg, affärschef vid SJ..

DalaDemokraten - 08 dec 17 kl. 15:20

SJ sätter in fler avgångar till och från Dalarna

SJ sätter in tre nya avgångar till och från Dalarna. "Vi tror att med fler avgångar och bättre förbindelser kommer fler välja tåget till både arbete och fritid", säger Martin Drakenberg, affärschef vid SJ..

YLE - 07 sep 16 kl. 09:53

Fler avgångar på Karleby-Jakobstads flygplats

Med flera mellanlandningar får också passagerare från Karleby-Jakobstads flygplats fler avgångar. Finnair försöker öka lönsamheten och beläggningen på planen. Det blir fler mellanlandningar på inrikesflyget i vinter.

Sydsvenskan - 17 sep 13 kl. 15:13

Fler avgångar från Sturup

Malmö Aviation sätter in tolv nya avgångar mellan Malmö och Bromma från och med den 30 september.Kunderna har enligt bolaget efterfrågat fler avgångar på morgnar och eftermiddagar och därför förstärks tidtabellen alla dagar utom torsdagar och lördagar.SYDSVENSKAN.

ÖstersundsPosten - 20 feb 17 kl. 06:03

Nettbuss affärschef svarar på kritiken: "Nu tillför vi fler avgångar och fler fordon"

Vi åker buss som aldrig förr i Östersund, men tidtabeller och stadslinjenätet har inte hängt med i samma utveckling.
Men först i december blir det positiva förändringar för bussresenärerna.
– Under peaktiderna uppstår det förseningar, det vet vi om.

UNT - 22 sep 17 kl. 10:36

Fler avgångar och kortare restid

Fler avgångar, kortare restid och fler dubbeldäckare..

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 13:15

Fler avgångar på populära tågsträckor

På söndag börjar den nya tågplanen för 2019 att gälla. För flera tågbolag innebär det justerade avgångstider, fler avgångar och nya satsningar. Samtidigt har efterfrågan på att resa med tåg ökat..

Nerikes Allehanda - 28 jan 16 kl. 21:16

Fler avgångar och biljettköp ombord

SJ blir ny operatör åt Tåg i Bergslagen och det övergripande målet är att fördubbla antalet resande till 2020. – Utifrån det kommer vi att ha fler avgångar och trafikera mer, säger Christer Fritzon, vd SJ AB, på besök i Örebro..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Christina och Tommy om livet efter diagnosen

Tidigare i sommar fick sångerskan Christina Lindberg och maken Tommy Wigardt beskedet att Tommy drabbats av en hjärntumör. Det är en knapp månad sedan Tommy opererades, och nu berättar paret om livet efter mardrömsbeskedet, och stödet de funnit i varandra. – När allt det här är över, då ska vi komma ut med en duett, säger Christina.

Expressen - 5 minuter sedan

Rånare slog ner offer med golfklubba

Två personer har blivit utsatta för rån i Borås. En man ska ha blivit attackerad och nedslagen med en golfklubba och rånad på sin mobil. Strax därefter blir ytterligare en man rånad och slagen med batong.

Expressen - 45 minuter sedan

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätning

Kristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer.Nu är stödet nere på 9,2 procent..

Expressen - 45 minuter sedan

Mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett

Ett mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett på Madrid Barajas flygplats i Spanien.Nu genomförs tester för att se om fostret är en människa eller en apa, skriver Daily Mail. .

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: 20-åring frikänns för mord i Malmö • ASAP Rocky omhäktas - Vita huset i samtal med Sverige • Sverige blir världsunikt på att återvinna kläder

Kvällen innan midsommarafton förra året mördades en 24-årig man på Lindängen i Malmö. En 20-åring, med hemmaadress i Stockholm, åtalades för mordet. Men under fredagen friades han.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i växthus

Räddningstjänst och polis har larmats till en brand i ett växthus utanför Helsingborg. .

Expressen - 2 timmar sedan

Preem klimatpressas: ”Inte okej att dubblera utsläpp”

Företagssammanslutningen Hagainitiativet arbetar för att få företag att minska sina utsläpp.Men en av medlemmarna, Preem, går snarare mot att fördubbla utsläppen, skriver Dagens industri.– Om Preem inte klarar Sveriges och Hagas mål så kan de inte vara medlem i Hagainitiativet, säger generalsekretare Nina Ekelund till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Höns och ankor dog av svält

En man har åtalats misstänkt för att ha låtit djur svälta.Enligt Smålänningen har tolv hönor och ankor inte fått tillräckligt med mat under två månader..

Expressen - 3 timmar sedan

Släpps på fri fot efter drama i Forsheda

Den man i 25-årsåldern som greps i Forsheda i Värnamo kommun efter att ha uppträtt hotfullt med ett vapenliknande föremål har släppts på fri fot, rapporterar lokala medier..

Expressen - 3 timmar sedan

Area 51: Därför vill miljoner storma flygbasen

97 miljoner följer och prenumererar PewDiePie, eller Felix Kjellberg på Youtube.Men hur många kommer att följa honom när han vill storma Area 51 den 20 september?Area 51 är den topphemliga platsen där många ufo-fantaster tror att utomjordingarna bor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.