SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 July, 14:05

SmålandsPosten - 25 jun 19 kl. 22:02

Alvesta: Skogsbrand i HorgemoStarx innan klockan 20:00 på tisdagskvällen larmades räddningstjänsten till en skogsbrand i Horgemo i Alvesta kommun..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Horgemo, Alvesta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alvesta, Skogsbrandi , Horgemo
SmålandsPosten - 30 jun 19 kl. 19:44

Skogsbrand: Brand längs väg 126

Strax efter klockan 17:45 på söndagskvällen larmades räddningstjänsten till en skogsbrand vid väg 126 i Horgemo i Alvesta kommun..

SmålandsPosten - 03 aug 13 kl. 15:19

Skogsbrand i Lekaryd

I ett skogsområde i utkanten av Lekaryd började det brinna under lördagsförmiddagen. Strax före halv ett under förmiddagen fick räddningstjänsten rycka ut nordost till Lekaryd där det började brinna i skogen.
?

SmålandsPosten - 27 jun 16 kl. 11:05

Mindre skogsbrand utanför Alvesta

Under förmiddagen uppstod en skogsbrand intill Växjövägen..

SmålandsPosten - 26 jun 18 kl. 01:28

Kronoberg: Skogsbrand under kontroll

En skogsbrand upptäcktes mellan Ljungby och Alvesta på måndagen..

SmålandsPosten - 06 aug 13 kl. 06:39

Majoriteten i Alvesta passiv till biogas

?Kommentar till Vad önskas mera? av Mats Johnsson och Jan-Olof ?

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 08:50

Inget mer tjafs och käbbel i Alvesta

För de flesta är det ingen nyhet att Alvesta kommun har präglats av politisk osämja i årtionden! Många av våra folkvalda har i åratal tjafsat och käbblat om smått och stort. Flera av partiernas företrädare har också fastnat i den gamla politiken.

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 08:58

Vänstern i Alvesta får kritik från det egna ledet

Ledamöter i distriktsstyrelsen för Vänsterpartiet är kritiska till vänsterns agerande i kommunstyret i Alvesta. Distriktsordförande säger att det inte finns någon kritik från distriktet men att de vill ställa frågor. I Alvesta sitter Vänstern i koalition med bland andra Moderaterna.

SmålandsPosten - 13 nov 13 kl. 00:30

Delegera inte ansvar till Alvesta-alternativet

Det lokala missnöjespartiet Alvesta-alternativet skapar oreda inte bara i Alvesta, utan även i relationerna med grannkommunerna. ”Även om vi inte är den största oppositionen är vi den VERKLIGA OPPOSITIONEN”. Så står det på Alvesta-alternativets hemsida, som inte verkar ha uppdaterats på länge.

SmålandsPosten - 03 sep 14 kl. 06:07

Cathrin brinner för Alvesta

Cathrin Lindgård har fått jobbet som centrumledare i Alvesta med uppdrag att jobba för trivsel och handel i småstaden Alvesta. Hon brinner för uppdraget. Cathrin Lindgård har drivit Harrys i Växjö tidigare tillsammans med sin bror, hon driver Folkets Park, har ett eventbolag och arbetar på Hemmakväll i Alvesta.

SmålandsPosten - 07 feb 14 kl. 14:38

Fortsatt hög polisnärvaro i Alvesta

Den utökade polisnärvaron i Alvesta kommer att fortsätta.
– Vi fortsätter med den polisiära närvaron i Alvesta under 2014, säger Robert Loeffel, kommunikationschef på Polismyndigheten i Kronobergs län på en presskonferens. Brottsförebyggande rådets trygghetsundersökning från 2012 visar på en hög oro i Alvesta tätort.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Forward förlänger med Tingsryd

Ludvig Elvenes fortsätter i Tingsryd även nästa säsong. Forwarden har skrivit på ett nytt avtal med den hockeyallsvenska klubben..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

25 år efter katastrofen – nu faller Estoniadom

För snart 25 år sedan omkom 852 personer när M/S Estonia förliste på Östersjön. I dag avgörs om de företag som byggde och inspekterade passagerarfärjan kommer att hållas ansvariga för katastrofen, och om anhöriga till dödsoffren får kompensation..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Åtal: Butikspersonal uppehöll tjuv tills polisen kom

En 25-årig man ska ha kommit över present- och busskort för 400 000 kronor vid ett inbrott på Linnéstudenterna på Campus. Mannen försökte sedan med en kompis handla med presentkorten – men butikspersonal fattade misstankar och ringde polisen..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Förseningar: Långvarigt stopp i tågtrafiken efter brand i ställverk

En nedfallen kontaktledning har orsakat ett långvarigt stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Höör. Prognosen är att störningen kommer fortsätta fram till klockan 04 på lördagen. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

30-åring stal ambulansens akutväska och flydde ut i sjön

En 30-årig man stal akutväskan i en ambulans. När han blev konfronterad blev han hotfull. Han greps två dagar senare av polis – ute i Växjösjön..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Björk på väg mot ny missad kvalgräns

Det blev ingen rolig start på British Open för Alexander Björk som nu ser ut att missa kvalgränsen för tredje året i rad. – Putten ska vara glad att den är i ett stycke, säger han..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Toni Holgersson lockade många till scensommar

Under torsdagskvällen spelade folk- och vismusikern Toni Holgersson i nästan två timmar på Bergendahlska gården i Växjö inför 150 personer. .

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Miljontals smuggelcigaretter väller in

Hittills i år har Tullverket beslagtagit fler smuggelcigaretter än under hela förra året. Orsaken är några riktigt stora tillslag i Stockholms län under året..

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Pressade banker – dags att omförhandla bolån

Den hårdnande konkurrensen om bolånen pressar storbankerna som under rapportsläppen vittnat om krympande marginaler och fallande vinster. Vinnare är bankkunderna – som nu uppmanas att utnyttja en allt bättre förhandlingsposition..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.