UNT > Utrikes

Sunday, 21 July, 06:30

UNT - 25 jun 19 kl. 21:27

Två döda i skjutning mot svenskskyltad bilTvå människor sköts ihjäl när den bil de befann sig utsattes för beskjutning i Köpenhamnsförorten Herlev, meddelar den danska polisen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Köpenhamnsförorten Herlev

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, dödai , skjutningmot , svenskskyltad, bil
DN - 25 jun 19 kl. 20:35

Skjutning mot svenskskyltad bil i Danmark – en död

Två personer som satt i en bil i Herlev utanför Köpenhamn, sköts under tisdagskvällen. En person omkom, och den andra är allvarligt skadad. De båda personerna satt i en svenskskyltad bil, enligt dansk polis.

BT - 15 okt 13 kl. 15:57

Skjutning kopplas till Örbymord

En man greps i dag efter att ha avlossat flera skott mot en bil i Bredäng i södra Stockholm. Polisen bekräftar att det finns en koppling mellan mordet i Örby i södra Stockholm den 14 september och dagens skjutning. - Någon iakttog hur en person hoppar ur ett fordon och skjuter mot en annan bil, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid Stockholmspolisen.

Kristianstadsbladet - 06 jun 14 kl. 01:26

Skjutning på universitet i Seattle


Minst fyra personer har skadats vid en skjutning vid ett universitet i Seattle. En misstänkt har gripits, men en andra gärningsman är ännu på fri fot, enligt polisen."Campuset är stängt på grund av en skjutning i Otto Miller Hall", skriver Seattle Pacific University på sin hemsida.

BT - 06 jun 14 kl. 01:26

Skjutning på universitet i Seattle

Minst fyra personer har skadats vid en skjutning vid ett universitet i Seattle. En misstänkt har gripits, men en andra gärningsman är ännu på fri fot, enligt polisen. "Campuset är stängt på grund av en skjutning i Otto Miller Hall", skriver Seattle Pacific University på sin hemsida.

Helsingborgs Dagblad - 06 jun 14 kl. 01:29

Skjutning på universitet i Seattle

Minst fyra personer har skadats vid en skjutning vid ett universitet i Seattle. En misstänkt har gripits, men en andra gärningsman är ännu på fri fot, enligt polisen. "Campuset är stängt på grund av en skjutning i Otto Miller Hall", skriver Seattle Pacific University på sin hemsida.

Expressen - 24 jun 16 kl. 00:04

Flera döda i skjutning i Ayia Napa på Cypern

Minst fyra personer ska ha dött i en skjutning i semesterparadiset Ayia Napa. Enligt flera lokala medier, bland andra In-Cyprus, har en skjutning ägt rum inne på en nattklubb..

SvD - 19 feb 17 kl. 15:50

Förhöjd risk för våldsdåd efter skjutning

En skjutning i något av de tre storstadsområdena innebär en förhöjd risk för ytterligare en skjutning i närheten inom två veckor. Genom att visa mer exakt hur sambandet ser ut hoppas svenska forskare att våldsspiralen ska kunna bromsas..

Skånskan - 22 jun 18 kl. 11:58

Malmö stad öppnar stödcentrum efter skjutning

Malmö Efter måndagen och torsdagens skjutningar öppnar kommunen stödcentrum dit Malmöbor kan vända sig för att få samtalsstöd.Malmö stad meddelar på fredagen att de har personal på plats på Lindängen om någon behöver stöd efter torsdagens skjutning, där en man avled efter att blivit skjuten. Idag fredagen den 22 juni har vi personal på plats i Lindängen för dig som behöver samtalsstöd efter torsdagens skjutning.

DN - 14 apr 19 kl. 19:56

Polisen: Stor risk för upptrappning veckorna efter en skjutning

Skjutningen i Sätra följer det mönster som polisen sett vid konflikter mellan kriminella – en snabb eskalering av konflikten den närmaste tiden efter en första skjutning. – Risken är mycket stor för en ny skjutning i samma område, under några veckor efter den första händelsen, säger kriminalkommissarie Gunnar Appelgren, expert på gängkriminalitet..

Nyhetsverket - 06 feb 11 kl. 21:13

En död vid skjutning på kårhus

En 25-årig man dödades och elva skadades vid en skjutning på kårhus i Ohio i dag. Kårhuset tillhör Youngstown State University i nordöstra Ohio. För tre av de skadade är tillståndet okänt.

Nyhetskanalen - 09 apr 11 kl. 13:52

Två döda i skjutning i holländskt köpcenter

Enligt den holländska nyhetsbyrån NOS har två dödats och flera skadats efter en skjutning i ett köpcenter..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Panama drar tillbaka fartygsregistrering

Panamas sjöfartsmyndighet säger att en process har inletts för att återkalla registreringen av det Panamaflaggade fartyget Riah som beslagtogs av Iran den 14 juli..

UNT - 2 timmar sedan

Skogsbränder härjar i Portugal

Över tusen brandmän kämpar mot skogsbränder i Castelo Branco-distriktet i centrala Portugal..

UNT - 2 timmar sedan

Storbritannien: Iran bröt internationell lag

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

UNT - 4 timmar sedan

Storbritannien anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

UNT - 5 timmar sedan

Flera döda av giftig sprit

19 personer har avlidit i Costa Rica efter att de har druckit giftig alkohol och myndigheterna varnar nu för ett antal spritfabrikat..

UNT - 7 timmar sedan

Flyg till Kairo ställs in av säkerhetsskäl

British Airways ställer in sina flygningar till Egyptens huvudstad Kairo i sju dagar med start på lördagen, skriver flygbolaget i ett uttalande..

UNT - 9 timmar sedan

Svenska redare oroade av Irans agerande

Redarföreningen Svensk sjöfart följer oroat utvecklingen i Persiska viken, där svenskägda Stena Impero beslagtagits av Iran..

UNT - 10 timmar sedan

Minst femton döda i gasexplosion i Kina

Minst femton personer omkom i samband med en explosion i ett gaskraftverk i staden Sanmenxia i Henan-provinsen i centrala Kina på fredagen..

UNT - 10 timmar sedan

Iran: Fartygsbeslaget en vedergällning

Irans mäktiga väktarråd beskriver i ett uttalande beslagtagandet av det svenskägda brittiskflaggade fartyget Stena Impero som en vedergällning..

UNT - 10 timmar sedan

86 offer för Bosnienkriget begravdes

En begravningsceremoni hölls på lördagen nära staden Prijedor för 86 människor som dödades av bosnienserber i en massaker i början av 1990-talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.