Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 18:52

Expressen - 25 jun 19 kl. 21:22

Larm om rökutveckling vid galleria – rökdykare skickas inRäddningstjänsten har larmats till Kista Galleria efter rökutveckling i parkeringsgaraget under gallerian..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kista Galleria

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , rökutvecklingvid , galleria, rökdykare, skickasin
Expressen - 25 dec 14 kl. 00:09

Brand i parkeringshus – rökdykare på plats

Strax efter midnatt på julafton fick räddningstjänsten larm om en brand i ett parkeringshus i Hammarkullen i Göteborg. – Det är kraftig rökutveckling och vi har gått in med rökdykare, säger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 25 dec 14 kl. 00:09

Brand i parkeringshus – rökdykare skickades

Strax efter midnatt på julafton fick räddningstjänsten larm om en brand i ett parkeringshus i Hammarkullen i Göteborg. – Det är kraftig rökutveckling och vi har gått in med rökdykare, säger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg. Flera bilar brinner och utrymning av lägenheter kan komma att ske..

Expressen - 11 jun 19 kl. 23:22

Larm om brand i villa: ”Rökdykare har gått in”

Sent på tisdagskvällen har räddningstjänsten fått larm om en villabrand i Mariestad.Det är enligt SOS kraftig rökutveckling och räddningstjänsten har gått in med rökdykare. Det ska inte finnas några personskador.

Barometern - 15 jan 14 kl. 20:24

Brand på Stagneliusskolan ? kraftig rökutveckling

Vid åttatiden på kvällen fick räddningstjänsten ett larm om brand på Stagneliusskolan i Kalmar. Det visade sig brinna på tre olika ställen på skolan och det var bland annat kläder och papper som brann. I nuläget är räddningstjänsten på plats, rökdykare har varit inne och släckt bränderna, dock har en kraftig rökutveckling uppstått och spridit sig i byggnaderna.

GT - 28 jun 18 kl. 12:37

Brand i lägenhet – kraftig rökutveckling

Det brinner i en lägenhet i Kinna, enligt ett larm till SOS.Enligt räddningstjänsten är det kraftig rökutveckling.– Vi går in med rökdykare i detta nu, säger Fredrik Iwanson, inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg..

Västerbottens Folkblad - 10 aug 18 kl. 12:59

Umeågalleria utrymd efter larm

MVG-gallerian i centrala Umeå fick utrymmas på fredagen efter att brandlarmet gått i lokalerna. Larmet till SOS inkom vid klockan 12.39 på fredagseftermiddagen.

DN - 21 aug 16 kl. 01:01

Larm om rök på hotell i Malmö

Polis och räddningstjänst larmades om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö. Gästerna fick evakueras och räddningstjänsten gick in med rökdykare..

Expressen - 29 nov 16 kl. 12:42

Brand i åttavåningshus • Kraftig rökutveckling • Rökdykare på plats

En vind har brunnit i ett åttavåningshus i centrala Göteborg.Tre trapphus rökfylldes.- Vi är på plats och vädrar ut röken, säger Dennis Olsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg..

DalaDemokraten - 17 dec 16 kl. 16:45

Kraftig rökutveckling från traktorbrand i verkstad

Ett larm om brand kom in till SOS klockan 16.33. När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte rökdykare att det brann i en traktor..

Länstidningen i Jämtland - 23 jan 17 kl. 21:56

Larm om brand i ishallen i Nälden

Ett automatlarm inkom till SOS vid 21-tiden på måndagen från Näskotthallen i Nälden. När räddningstjänsten kom till platsen konstaterades rökutveckling.
– Vi har varit inne med rökdykare och funnit att det brunnit i en elkabel, säger räddningstjänstens inre befäl Teresia Gustafsson..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Stor brand i flerfamiljshus

En brand rasar i ett flerfamiljshus i Eksjö i Småland, skriver SVT Jönköping..

Expressen - 30 minuter sedan

Christina och Tommy om livet efter diagnosen

Tidigare i sommar fick sångerskan Christina Lindberg och maken Tommy Wigardt beskedet att Tommy drabbats av en hjärntumör. Det är en knapp månad sedan Tommy opererades, och nu berättar paret om livet efter mardrömsbeskedet, och stödet de funnit i varandra. – När allt det här är över, då ska vi komma ut med en duett, säger Christina.

Expressen - 30 minuter sedan

Rånare slog ner offer med golfklubba

Två personer har blivit utsatta för rån i Borås. En man ska ha blivit attackerad och nedslagen med en golfklubba och rånad på sin mobil. Strax därefter blir ytterligare en man rånad och slagen med batong.

Expressen - 1 timme sedan

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätning

Kristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer.Nu är stödet nere på 9,2 procent..

Expressen - 1 timme sedan

Mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett

Ett mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett på Madrid Barajas flygplats i Spanien.Nu genomförs tester för att se om fostret är en människa eller en apa, skriver Daily Mail. .

Expressen - 2 timmar sedan

NYHETSDAGEN: 20-åring frikänns för mord i Malmö • ASAP Rocky omhäktas - Vita huset i samtal med Sverige • Sverige blir världsunikt på att återvinna kläder

Kvällen innan midsommarafton förra året mördades en 24-årig man på Lindängen i Malmö. En 20-åring, med hemmaadress i Stockholm, åtalades för mordet. Men under fredagen friades han.

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i växthus

Räddningstjänst och polis har larmats till en brand i ett växthus utanför Helsingborg. .

Expressen - 2 timmar sedan

Preem klimatpressas: ”Inte okej att dubblera utsläpp”

Företagssammanslutningen Hagainitiativet arbetar för att få företag att minska sina utsläpp.Men en av medlemmarna, Preem, går snarare mot att fördubbla utsläppen, skriver Dagens industri.– Om Preem inte klarar Sveriges och Hagas mål så kan de inte vara medlem i Hagainitiativet, säger generalsekretare Nina Ekelund till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Höns och ankor dog av svält

En man har åtalats misstänkt för att ha låtit djur svälta.Enligt Smålänningen har tolv hönor och ankor inte fått tillräckligt med mat under två månader..

Expressen - 3 timmar sedan

Släpps på fri fot efter drama i Forsheda

Den man i 25-årsåldern som greps i Forsheda i Värnamo kommun efter att ha uppträtt hotfullt med ett vapenliknande föremål har släppts på fri fot, rapporterar lokala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.