DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 18:17

DI - 25 jun 19 kl. 20:52

Uppgifter: Trump skyller stark dollar på FedUSA:s president Donald Trump tycker att den amerikanska dollarn är för stark och skyller på centralbanken Federal Reserve. Det uppger en senior källa inom Trumpadministrationen för nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fed, USA, Donald Trump, Federal Reserve, Trumpadministrationen, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Trump, skyller, stark, dollar, Fed
SVT - 04 mar 19 kl. 08:37

Trump skyller strandade Nordkorea-samtal på Cohen-utfrågning

USA:s president Donald Trump skyller de strandade samtalen med Kim Jong-Un på Cohen-utfrågningen, skriver The Guardian. På Twitter kritiserar Trump ”att demokraterna intervjuar en fälld lögnare och bedragare, samtidigt som de väldigt viktiga kärnvapen-samtalen med Nordkorea.”.

DI - 11 nov 18 kl. 16:54

Trump skyller bränderna på skogsbruket

Vinden försvårar arbetet med att bekämpa bränderna i Kalifornien, som skördat minst 25 liv. President Donald Trump skyller bränderna på dåligt skogsbruk, vilket har väckt mycket upprörda känslor..

DN - 29 dec 18 kl. 20:05

Trump skyller barnens död på Demokraterna

President Donald Trump skyller de två migrantbarnens död vid gränsen mellan Mexiko och USA på Demokraterna..

DN - 13 mar 16 kl. 07:55

Trump skyller våldet på Clinton och Sanders


Polis i Kansas City tog till pepparsprej mot en samling människor som demonstrerade mot republikanen Donald Trump. Fyra personer greps i protesterna som presidentaspiranten skyller på demokraterna Hikllary Clinton och Bernie Sanders..

DN - 27 mar 17 kl. 14:05

Trump skyller på egna partiets hökar

Nu skyller Trump inte bara på oppositionen för fiaskot med sjukförsäkringsreformen utan kritiserar även högerfalangen i sitt eget parti. Det kan bädda för fler uppslitande interna konflikter när andra vallöften ska uppfyllas..

DN - 28 jul 17 kl. 10:47

Uppgifter: Trump Jr lovade Ryssland att släppa sanktioner

Att släppa på sanktionerna mot Ryssland i utbyte mot information som kunde skada Hillary Clinton. Det kom Donald Trump Jr överens om med en rysk advokat, enligt affärsmannen Bill Browder. Browder är själv en stark anhängare av sanktioner mot Ryssland..

Sydsvenskan - 15 aug 17 kl. 22:50

Trump skyller våldet på båda sidorna – igen

Båda sidorna var våldsamma, säger USA:s president Donald Trump om demonstrationen i Charlottesville i lördags, där en kvinna dog och flera skadades i en bilattack. Trump fick efter de våldsamma händelserna hård kritik för att han uppfattades ha likställ.

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 17 kl. 22:50

Trump skyller våldet på båda sidorna – igen

Båda sidorna var våldsamma, säger USA:s president Donald Trump om demonstrationen i Charlottesville i lördags, där en kvinna dog och flera skadades i en bilattack. Trump fick efter de våldsamma händelserna hård kritik för att han uppfattades ha likställ.

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 21:26

Protesterna avlöser protesterna - och Trump skyller på media

Är Donald Trump förföljd av orättvisa kritiker? – Han får bara svar på tal, säger Ali som demonstrerar utanför Trumps hotell. Själv twittrar Trump att medierna hittar på historierna..

Expressen - 12 apr 17 kl. 14:49

Donald Trump skyller läget i Syrien på Putin

Donald Trump skräder inte orden när det gäller Bashar al-Assad. Den amerikanske presidenten kallar honom för "en ond människa" – och "ett djur". Samtidigt ger han en rejäl känga till sin ryske motsvarighet, Vladimir Putin.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 10 minuter sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 15 minuter sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 15 minuter sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 45 minuter sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..

DI - 1 timme sedan

Spotlightbolag rusar över 60 procent

Spotlightnoterade forskningsbolaget Hamlet Pharma rusar med över 60 procent på torsdagen efter att man meddelat positiva resultat från en fas 1/2-studie gällande säkerhet och effekt av molekylen Alpha1H hos patienter med urinblåscancer..

DI - 1 timme sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 1 timme sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Mulen nederländsk himmel skuggar Betsson

Den omreglerade svenska marknaden och större tydlighet om den blivande omreglerade nederländska marknaden är i fokus när Betsson visar korten på fredag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.