DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 07:19

DI - 25 jun 19 kl. 17:26

Banker fortsatt sänke inför stängning på StockholmsbörsenStockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Billerud Korsnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankerfortsatt , sänkeinför , stängning, Stockholmsbörsen
DI - 16 jan 17 kl. 14:40

Stockholmsbörsen: H&M och banker agerar sänke

Stockholmsbörsen rör sig en bit under nollan under måndagen med både H&M och storbankerna som sänke. Mot strömmen går elinstallationsbolaget Garo som rusar med 17 procent..

DI - 19 jun 13 kl. 17:59

Stockholmsbörsen: Staten sänkte banker

Med banker som sänke tappade Stockholmsbörsen mer än övriga Europa på onsdagen..

Affärsvärlden - 23 mar 16 kl. 14:12

Banker sänke på börsen

Stockholmsbörsen handlas svagt nedåt på onsdagen med finansaktier som sänke..

DI - 07 jun 17 kl. 14:41

Stockholmsbörsen: Banker drar upp index

Stockholmsbörsen låg på plus tidig eftermiddag på onsdagen efter en morgonens öppning i minus när handeln drog i gång efter nationaldagsuppehållet. H&M var största sänke i index medan Fingerprint handlades upp på Zwipe-nyheter..

DI - 07 nov 17 kl. 18:13

Stockholmsbörsen: H&M agerade sänke

Stockholmsbörsen stängde ned något på tisdagen, i likhet med den allmänna utvecklingen i Europa. Liksom på kontinenten dämpade banker nedgången medan indextunga H&M backade. Nordic Waterproofing och Mekonomen föll på rapporter..

DI - 10 jan 19 kl. 12:23

Stockholmsbörsen: Ericsson agerar sänke när index vänder ned

Stockholmsbörsen bröt på torsdagen den fyra dagar långa uppgångssviten. Banker och det mindre cykliska Swedish Match avancerade, medan mer konjunkturkänsliga aktier som gått starkt tidigare i veckan hade en sämre utveckling på torsdagen. Bland dessa pressades Ericsson hårdast efter nyheter om miljardavsättningar.

DI - 17 jun 19 kl. 12:42

Fortsatt svagt på Stockholmsbörsen – bankerna ger stöd

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerar sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerar sänke..

Affärsvärlden - 28 apr 15 kl. 10:16

Banker sänke på börsen

Stockholmsbörsen föll som väntat i den inledande handeln på tisdagen. Utvecklingen var något svagare än i Europa då Swedbank föll på sin rapport och drog med sig de indextunga bankerna..

Sydsvenskan - 23 maj 16 kl. 09:34

Banker sänke på börsen

Stockholmsbörsen sjunker när en ny handelsvecka inleds. Efter cirka en halvtimmes handel ligger OMXS-index på minus 0,4 procent, ungefär i linje med de ledande Europabörserna..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 16 kl. 09:34

Banker sänke på börsen

Stockholmsbörsen sjunker när en ny handelsvecka inleds. Efter cirka en halvtimmes handel ligger OMXS-index på minus 0,4 procent, ungefär i linje med de ledande Europabörserna..

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 10 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 10 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 11 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 11 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 12 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 12 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 13 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 14 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 15 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.