DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 22:19

DI - 25 jun 19 kl. 16:57

EU-kommissionen sågar Sveriges skogspolitikSverige måste revidera sin skogliga referensnivå för att säkerställa att de uppskattade avverkningsvolymerna är i linje med förordningen om markanvändning, förändrad markanvändning och skogsbruk, LULUCF. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Lulucf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-kommissionen, sågarSveriges , skogspolitik
Dalarnas tidningar - 08 sep 16 kl. 13:00

EU-kommissionen frågar om Scandinavian Mountains Airport

I somras beslutade regeringen om kvartsmiljardstödet till flygplatsprojektet i Sälenfjällen och Anna Johansson skickade beslutet om statsstödet för så kallad notifiering hos EU kommissionen. Nu vill kommissionen veta hur Sverige kom fram passagerarantalet och ha detaljer om flygplatsen i Mora..

GöteborgsPosten - 19 jul 17 kl. 13:33

EU-kommissionen sågar polska lagförslag

De föreslagna reformerna av det polska rättsväsendet äventyrar domstolarnas oberoende och ökar hotet mot rättstatsprincipen i Polen, varnar EU-kommissionen i ett kraftfullt uttalande. Kommissionen överväger att dra landet inför domstol om man inte stoppar lagarna..

DN - 19 jul 17 kl. 11:06

EU-kommissionen sågar polska lagförslag

De föreslagna reformerna av det polska rättsväsendet äventyrar domstolarnas oberoende och ökar hotet mot rättstatsprincipen i Polen, varnar EU-kommissionen i ett kraftfullt uttalande. Kommissionen överväger att dra landet inför domstol om man inte stoppar lagarna..

UNT - 19 jul 17 kl. 13:32

EU-kommissionen sågar polska lagförslag

De föreslagna reformerna av det polska rättsväsendet äventyrar domstolarnas oberoende och ökar hotet mot rättstatsprincipen i Polen, varnar EU-kommissionen i ett kraftfullt uttalande..

Aftonbladet - 19 jul 17 kl. 14:50

EU-kommissionen sågar polska lagförslag

BT - 22 jan 14 kl. 16:11

Sverige sågar EU:s nya klimatmål

EU-kommissionen föreslår som väntat en minskning av utsläppen av växthusgaser med 40 procent till 2030. Miljöminister Lena Ek (C) är inte nöjd.- Vi har sagt att vi vill ha ett högre mål.

BT - 25 feb 14 kl. 09:43

MP sågar regeringens klimatbesked

40 procent mindre växthusgaser till 2030 duger inte, anser regeringen som kräver att EU siktar på 50 procent. Men flera andra mål accepteras och MP är kritiskt.I slutet av januari presenterade EU-kommissionen ett förslag till nytt klimatmål.

BT - 25 feb 14 kl. 11:08

MP, S sågar regeringens klimatbesked

40 procent mindre växthusgaser till 2030 duger inte, anser regeringen som kräver att EU siktar på 50 procent. Men flera andra icke bindande mål accepteras och MP och S är kritiska.I slutet av januari presenterade EU-kommissionen ett förslag till nytt klimatmål.

Nyan - 16 jul 15 kl. 16:00

Torvalds frågar om skarven

Anser kommissionen att det finns möjligheter att se över fågeldirektivets förordning om skarven? Det frågade europarlamentariker Nils Torvalds av EU-kommissionen i Bryssel i går. Anledningen till att Torvalds ställer frågan är den explosiva ökningen av skarv under de senaste årtiondena.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 16:34

Bara Sverige vill ha lagliga vägar in i EU

Sverige ska slåss för flera lagliga vägar in i EU, försäkrade statsminister Stefan Löfven i riksdagens EU-nämnd. Människor från Afrika och Mellanöstern ska inte behöva anlita skrupelfria flyktingsmugglare och ge sig ut på Medelhavet i livsfarliga farkoster för att få en chans att söka asyl. Löfvens löfte innebär att Socialdemokraterna kovänt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 15 minuter sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 1 timme sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 2 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 2 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 3 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.

DI - 3 timmar sedan

Camanio Care genomför riktad kvittningsemission på 2,1 miljoner

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care har beslutat att genomföra en kvittningsemission om 2,1 miljoner kronor genom befintligt finansieringsavtal med Recall Capital, som även äger drygt 25 procent av aktierna i Camanio Care. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.