DI > Ekonomi

Monday, 15 July, 20:01

DI - 25 jun 19 kl. 16:37

Kraftbolag slår tillbaka – nobbar sänkta priserEnergibranschen kommer sannolikt att ta strid i domstol för att försöka stoppa den regelskärpning som enligt myndigheten ska öppna för prissänkningar på uppemot 20 procent.  Men Öresundskraft nobbar att sänka priset. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öresundskraft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftbolagslår tillbaka , nobbar, sänktapriser
NSD - 09 nov 12 kl. 09:32

SSAB-krisen: Facket nobbar sänkta löner

SSAB förbereder i Borlänge, där 240 är varslade, ett lokalt avtal med sänkt lön och sänkt arbetstid för heltidsanställda. Men facket säger nej..

NSD - 05 jan 13 kl. 03:38

Polisen nobbar Ekobrottsmyndigheten

Ekobrottsmyndigheten öppnar i Umeå och är på jakt efter ett lämpligt kontor. Myndigheten ser många fördelar med att flytta in i polishuset, där också åklagarverksamheten håller hus. Men de tilltänkta kontorsgrannarna välkomnar inte myndigheten till korridorerna..

Kristianstadsbladet - 05 jan 13 kl. 03:38

Polisen nobbar Ekobrottsmyndigheten


Ekobrottsmyndigheten öppnar i Umeå och är på jakt efter ett lämpligt kontor. Myndigheten ser många fördelar med att flytta in i polishuset, där också åklagarverksamheten håller hus. Men de tilltänkta kontorsgrannarna välkomnar inte myndigheten till korridorerna.

Expressen - 04 dec 13 kl. 12:53

Hasse Backe nobbar tränarjobbet i Malmö

Malmö FF såg Hasse Backe som en möjlig efterträdare till Rikard Norling. Kvällsposten kan avslöja att klubben redan suttit i möte med stortränaren - som tackat nej. – Jag kan bekräfta att vi haft inledande samtal med vissa tilltänkta kandidater men jag kommenterar inga namn, säger vd:n Per Nilsson..

Nyan - 11 aug 17 kl. 17:00

Presidenten nobbar högre lön

Enligt finansministeriets budgetförslag för 2018 ska arvodet till republikens president höjas till 155 000 euro. President Sauli Niinistös arvode har varit 126 000 euro alltsedan det år 2013 på presidentens initiativ sänktes till den aktuella nivån. Republikens presidents kansli skriver: – Finansministeriets budgetförslag grundar sig på en felaktig uppfattning om att lagen om det sänkta arvodet skulle vara tidsbunden och således gälla endast innevarande period.

Dagen - 25 nov 17 kl. 12:16

Klädmärke nobbar Black Friday – skänker pengar till Stadsmissionen

Klädmärket Elvine, tillsammans med flera andra, går emot den amerikanska trenden "Black friday". I stället för sänkta priser ger de pengar till välgörenhet..

Dagen - 25 nov 17 kl. 12:16

Klädmärke nobbar Black Friday – skänker pengar till Stadsmissionen

Klädmärket Elvine, tillsammans med flera andra, går emot den amerikanska trenden "Black friday". I stället för sänkta priser ger de pengar till välgörenhet..

Dagen - 25 nov 17 kl. 12:16

Klädmärket Elvine nobbar Black Friday – skänker pengar till Stadsmissionen

Klädmärket Elvine, tillsammans med flera andra, går emot den amerikanska trenden "Black friday". I stället för sänkta priser ger de pengar till välgörenhet..

BT - 27 feb 13 kl. 10:04

"Borås är rena vilda västern"

BT fortsätter granskningen av taxibranschen i Borås. Sven Sawatzki, ombudsman på Transport, möter ofta förtvivlade chaufförer som vädjar om hjälp och beskriver läget som värre än någonsin. ?

Skånskan - 16 jun 18 kl. 14:00

Avslag för nybyggen

ESLÖV Det blev ett tråkigt besked för två nybyggare när deras ansökningar om förhandsbesked var uppe i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.I det ena fallet gällde det ett önskemål för en nybyggnad av ett enbostadshus med uthus i Kastberga. I det fallet gav nämnden avslag med hänvisning till att bygget skulle hamna på åkermark.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Binero Group säljer verksamheten inom Webbhosting för cirka 380 Mkr till Loopia

Binero Group AB (publ) har ingått avtal om försäljning av verksamheten inom Webbhosting för en sammanlagd köpeskilling om cirka 380 Mkr med köpare Loopia AB. Kontant betalning och tillträde beräknas ske den 31 augusti 2019. Nettovinsten från försäljningen uppskattas till cirka 260 Mkr.

DI - 30 minuter sedan

USA-börserna vänder ner under nollan – storbanken backar

Efter att ha varit upp på sin högsta intradagsnivå någonsin vände S&P500 ner efter lunchtid lokal tid. Dow Jones industriindex och Nasdaq Composite handlades samtidigt också under nollan..

DI - 1 timme sedan

Swedbank kopplas till kemiska vapen i Syrien

Vid en intern granskning 2018 identifierade Swedbank transaktioner som kopplar banken till Syriens kemiska vapenprogram, erfar Di. Enligt Di:s uppgifter handlar det om transaktioner med den ökända banken FBME, som tidigare kopplats till kemvapenprogrammet..

DI - 1 timme sedan

Semcon har beslutat om återköp av aktier

Teknikkonsulten Semcons styrelse har beslutat om återköp av upp till 200.000 stamaktier i enlighet med stämmans bemyndigande, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Norden: Lyft för fiskbolag – men oljesektorn tyngde

De nordiska börserna inledde veckan med blandade rörelser då oljebolag hindrade Oslo från att lyfta. .

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Europabörserna – gruvbolag lyfte i London

Europabörserna handlades uppåt på måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 0,5 procent. .

DI - 1 timme sedan

Analytiker väntar sig lyft i Tele2 efter synergier

Synergier efter sammanslagningen med Com Hem väntas ha bidragit till att Tele2 kan visa en resultatökning under det andra kvartalet, trots avsaknad av intäktstillväxt. Kostnaderna för marknadsföring spås dock ha ökat något under kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Arctic Minerals genomför riktad nyemission

First North-listade Arctic Minerals har genomfört en riktad nyemission av 25 miljoner aktier till en kurs om 0,60 kronor styck. Bolaget tillförs således 15 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Kronraset ger fyndläge – svenska fastigheter glödheta

Den svaga kronan har gjort det mycket lönsamt för utländska aktörer att investera i Sverige. En sektor som har haft ett stort uppsving är fastighetsbranschen.   ”Det finns ett enormt intresse från det utländska investerarkollektivet att investera i Sverige”, säger Max Barclay, Nordenchef på Newsecs rådgivningsverksamhet..

DI - 2 timmar sedan

USA inför strängare regler för migranter

I morgon inför Vita huset nya strängare regler för migranter som tar sig in i USA från Mexiko. Reglerna kommer innebära att de flesta berövas rätten att söka asyl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.