Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 18:18

Expressen - 25 jun 19 kl. 16:25

Krogvakter vägrade släppa in kriminella – två skjutnaPolisen utreder två skjutningar mot dörrvakter som jobbar på samma Västeråskrog, skriver Aftonbladet.Enligt tidningen har vakterna ”stoppat tungt kriminella” från att komma in på krogen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västeråskrog, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krogvakter, vägrade, släppain , kriminella, två, skjutna

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätning

Kristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer.Nu är stödet nere på 9,2 procent..

Expressen - 30 minuter sedan

Mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett

Ett mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett på Madrid Barajas flygplats i Spanien.Nu genomförs tester för att se om fostret är en människa eller en apa, skriver Daily Mail. .

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: 20-åring frikänns för mord i Malmö • ASAP Rocky omhäktas - Vita huset i samtal med Sverige • Sverige blir världsunikt på att återvinna kläder

Kvällen innan midsommarafton förra året mördades en 24-årig man på Lindängen i Malmö. En 20-åring, med hemmaadress i Stockholm, åtalades för mordet. Men under fredagen friades han.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i växthus

Räddningstjänst och polis har larmats till en brand i ett växthus utanför Helsingborg. .

Expressen - 1 timme sedan

Preem klimatpressas: ”Inte okej att dubblera utsläpp”

Företagssammanslutningen Hagainitiativet arbetar för att få företag att minska sina utsläpp.Men en av medlemmarna, Preem, går snarare mot att fördubbla utsläppen, skriver Dagens industri.– Om Preem inte klarar Sveriges och Hagas mål så kan de inte vara medlem i Hagainitiativet, säger generalsekretare Nina Ekelund till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Höns och ankor dog av svält

En man har åtalats misstänkt för att ha låtit djur svälta.Enligt Smålänningen har tolv hönor och ankor inte fått tillräckligt med mat under två månader..

Expressen - 3 timmar sedan

Släpps på fri fot efter drama i Forsheda

Den man i 25-årsåldern som greps i Forsheda i Värnamo kommun efter att ha uppträtt hotfullt med ett vapenliknande föremål har släppts på fri fot, rapporterar lokala medier..

Expressen - 3 timmar sedan

Area 51: Därför vill miljoner storma flygbasen

97 miljoner följer och prenumererar PewDiePie, eller Felix Kjellberg på Youtube.Men hur många kommer att följa honom när han vill storma Area 51 den 20 september?Area 51 är den topphemliga platsen där många ufo-fantaster tror att utomjordingarna bor.

Expressen - 3 timmar sedan

Hemtjänstpersonal misstänks ha våldtagit en 90-årig kvinna

En kvinna i 90-årsåldern misstänks ha utsatts för sexuella övergrepp av en man i hemtjänsten i Uddevalla, skriver Bohusläningen.Mannen är nu gripen misstänkt för våldtäkt..

Expressen - 3 timmar sedan

Kommunens måskamp – har förstört 600 ägg

Stora problem med störande måsar har fått Markaryds kommun att ta till drastiska åtgärder.Hittills i år har skyddsjägare pickat 600 måsägg, skriver Smålänningen.– Folk tror att vi skjuter måsarna, säger Johan Karlsson, miljö- och byggchef i Markaryds kommun till Smålänningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.