Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 19 July, 15:11

Blekinge Läns tidning - 25 jun 19 kl. 16:13

Annicka Engblom i extremhettanExtremhettan ligger som ett täcke över Europa. I franska Strasbourg visar termometern 36 grader varmt. – Alla pratar om värmen, säger Annicka Engblom, (M)..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Engblom, Europa, Strasbourg, Annicka Engblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annicka, Engblomi , extremhettan
Sydöstran - 28 apr 11 kl. 15:37

Annicka Engblom lämnar kommunpolitiken

Annicka Engblom (M) avsäger sig uppdraget som ledamot i Karlskrona kommunfullmäktige..

Blekinge Läns tidning - 08 jan 17 kl. 18:55

Ledarredaktionen intervjuar Annicka Engblom

Stefan Löfven har presenterat regeringens säkerhetsstrategi i helgen. Blekinges riksdagsman Annicka Engblom (M) kommenterar den..

Blekinge Läns tidning - 07 apr 17 kl. 16:56

Annicka Engblom: ”Jag passerade platsen bara 1,5 timme innan”

Riksdagsledamoten Annicka Engblom (M) passerade attentatsplatsen bara en och en halv timme innan skräckscenerna utspelade sig. - Det var soligt och mycket folk i rörelse, precis som det brukar vara en fredag runt Sergels torg, berättar hon..

Blekinge Läns tidning - 24 apr 18 kl. 15:07

Annicka Engblom ska leda landets sjövärnskårer

Totalförsvaret håller på att byggas ut. Sjövärnskårerna är en del av det arbetet. – Frivilligorganisationerna spelar oerhört stor roll, säger nyvalda förbundsordföranden Annicka Engblom..

Sydöstran - 29 maj 18 kl. 18:22

Annicka Engblom Årets Veteran

I dag firas Veterandagen som flaggdag över hela landet – tack vare länets moderate riksdagsledamot Annicka Engblom, M. Och för det har hon nu utsetts till årets veteran, av Sverige Veteranförbund Fredsbaskrarna..

Blekinge Läns tidning - 21 dec 18 kl. 06:00

Dålig stil Annicka Engblom

Replik till Annicka Engbloms debattartikel ”Det här betyder M/KD-budgeten för Försvarsmakten” publicerad i BLT den 15 december. .

Blekinge Läns tidning - 16 okt 15 kl. 09:35

Wykman och Engblom skjuter sig själva i foten

Niklas Wykman och Annicka Engblom skjuter sig själva i foten i sin långa litania om nuvarande regerings skattepolitik. Höjda skatter ökar arbetslösheten påstår man, och ger minskade intäkter till de offentliga finanserna. Ja, ni läste rätt.

Sydöstran - 02 aug 17 kl. 15:21

Hur tänker du rösta, Annicka?

Försvarsminister Peter Hultqvist är en viktig tillgång för Sveriges säkerhet och att rösta igenom en misstroendeförklaring mot honom vore oseriöst. Det är ett tydligt partipolitiserande av frågor som är alldeles för viktiga för att spela politiskt spel med. Nu måste Annicka Engblom motivera hur hon tänker rösta i misstroendevoteringen..

Sydöstran - 30 apr 11 kl. 03:00

Engblom tar K-G Svenson i örat efter Wendt-utspel

BLEKINGE Annicka Engblom, ordförande för Moderaterna i Blekinge, tar partikamraten K-G Svenson i örat efter utspelet om landstingsrådet Alexander Wendt (M).
? Jag finner K-G:s krav märkligt, säger hon och förklarar vidare att hon tycker att det var fel av honom att figurera i media och driva kravet om avgång där..

Sydöstran - 21 sep 15 kl. 16:26

Engblom kritisk

Kritiken mot den rödgröna budgetpropositionen lät inte vänta på sig. – Jag är allvarligt oroad över Blekinges utveckling, säger riksdagsledamoten Annicka Engblom (M)..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Oförskämt att ”dua” kronprinsessan!

Det borde vara angenämt att se firandet av Kronprinsessan Victoria, men nästan varje gång blir jag förskräckt över att någon eller några får för sig att dua henne. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

En lovsång till journalistiken

I september har jag jobbat med journalistik i 39 år. Jag har inte ångrat en sekund av detta. Visst har det många gånger varit jobbigt, svettigt, slitsamt.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Var försvunnen – döms för gammalt brandattentat

Två män i 20-års åldern från Ronneby dömdes under fredagen till fängelse, respektive villkorlig dom för försök till mordbrand..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

I stället för Gyllene Tider - tröstfest på Ronneby Brunn

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Här är sjukdomarna som inte stoppat Gessle tidigare

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Moderaten om alkoholservering: ”Kritiken mot den är löjlig”

Liberalen Bodil Frigren Ericsson vill inte att kommunen bekostar alkoholserveringen på den egna festivalfesten. Men den borgerliga kollegan Magnus Gärdebring håller inte med henne. Han tycker att det ska bjudas på öl och vin.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Stor besvikelse när Gyllene tider ställer in

Gyllene tider ställer in. Det beskedet nådde hundratals fans som rest för att se konserten i Ronneby under fredagskvällen. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

JUST NU: Gyllene Tider ställer in spelning i Ronneby

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tiggeriförbudet ska prövas av domstol

Tiggeriförbudet har överklagats. Den S-ledda oppositionen kräver att Förvaltningsrätten i Växjö river upp fullmäktiges beslut för en månad sedan. Detta innebär att tiggeriförbudet i såväl Sölvesborg som Bromölla är föremål för rättslig prövning.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Långt fängelsestraff för kokainligans ledare

En av kokainligans ledare ertappades med händerna i ett fat fullt med kokain i Karlskrona. Nu får han långt fängelsestraff, samtidigt som tre karlskronabor döms i samma härva..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.