Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 18:25

Expressen - 25 jun 19 kl. 16:05

Snart kan semestern på Kanarieöarna bli dyrareDet har varit på tal flera gånger tidigare, men nu verkar det bli av. Den nya koalitionsregeringen på Kanarieöarna har bekräftat att man planerar att införa en turistskatt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kanarieöarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart kan semestern, Kanarieöarnabli , dyrare
Expressen - 01 feb 17 kl. 14:29

Ulrikas ring dök upp – på Kanarieöarna

Ulrika Knutsdotter från Svedala tappade sin vigselring i sanden under semestern. Trots idogt letande var den försvunnen för alltid - trodde hon.Men under tisdagskvällen ringde telefonen: en brittisk familj hade hittat ringen, och hittat Ulrika genom en efterlysning på Facebook.

YLE - 09 jan 14 kl. 09:40

Finländarna reser mest till Kanarieöarna

Allt fler finländare valde i fjol att resa till Kanarieöarna. Av alla charterresor inom Europa gjordes till och med 45 procent till Spanien. Det här är en ökning med närmare sex procent från året innan.

Expressen - 07 feb 18 kl. 15:02

Kanarieöarna kan bli dyrare – föreslår turistskatt

Kanarieöarna kan bli nästa populätra turistmål som inför turistskatt.Politiker på ögruppen menar att man bör ta efter skatten på Mallorca för att dämpa den enorma turismen..

BT - 17 nov 14 kl. 21:12

Ett ton kokain beslagtogs vid Kanarieöarna

Spanska myndigheter har beslagtagit nästan ett ton kokain från en oregistrerad båt utanför Kanarieöarna. Ett spanskt tullfartyg gensköt båten omkring 40 landmil söder om Gran Canaria i söndags. Fartygets tre besättningsmedlemmar, två ukrainare och en serb, greps.

YLE - 30 nov 14 kl. 11:06

Stormen på Kanarieöarna stör flygtrafiken

En storm som dragit fram över de spanska Kanarieöarna har orsakat svåra störningar i flygtrafiken. En del flyg har varit upp till 30 timmar försenade, och hundratals finländare väntar på att komma iväg till eller från Kanarieöarna. Ett flyg från Helsingfors till Lanzarote tvingades göra ett dygnslångt uppehåll i Las Palmas.

Sydsvenskan - 24 okt 15 kl. 21:06

Oväder på Kanarieöarna

De styrande på Gran Canaria ber den spanska regeringen att man förklarar ön som ett katastrofområde. Kanarieöarna har drabbats av ett långlivat regnoväder som lokalt har orsakat ett stort antal översvämningar och jordskred, rapporterar tidningen La Provincia. Värst drabbat är staden Telde på östra Gran Canaria.

Helsingborgs Dagblad - 24 okt 15 kl. 21:06

Oväder på Kanarieöarna

De styrande på Gran Canaria ber den spanska regeringen att man förklarar ön som ett katastrofområde. Kanarieöarna har drabbats av ett långlivat regnoväder som lokalt har orsakat ett stort antal översvämningar och jordskred, rapporterar tidningen La Provincia. Värst drabbat är staden Telde på östra Gran Canaria.

UNT - 11 aug 12 kl. 23:25

4 700 evakueras från Kanarieöarna

Bränderna på Kanarieöarna har fått ny fart. Under de två senaste dygnen har omkring 4 700 människor evakuerats från öarna Gomera och Teneriffa..

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 12 kl. 23:28

4 700 evakueras från Kanarieöarna

Bränderna på Kanarieöarna har fått ny fart. Under de två senaste dygnen har omkring 4 700 människor evakuerats från öarna Gomera och Teneriffa..

Sydsvenskan - 12 aug 12 kl. 00:03

4700 evakueras på Kanarieöarna

Bränderna på Kanarieöarna har fått ny fart. Under de två senaste dygnen har omkring 4 700 människor evakuerats från öarna Gomera och Teneriffa..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Christina och Tommy om livet efter diagnosen

Tidigare i sommar fick sångerskan Christina Lindberg och maken Tommy Wigardt beskedet att Tommy drabbats av en hjärntumör. Det är en knapp månad sedan Tommy opererades, och nu berättar paret om livet efter mardrömsbeskedet, och stödet de funnit i varandra. – När allt det här är över, då ska vi komma ut med en duett, säger Christina.

Expressen - 2 minuter sedan

Rånare slog ner offer med golfklubba

Två personer har blivit utsatta för rån i Borås. En man ska ha blivit attackerad och nedslagen med en golfklubba och rånad på sin mobil. Strax därefter blir ytterligare en man rånad och slagen med batong.

Expressen - 30 minuter sedan

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätning

Kristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer.Nu är stödet nere på 9,2 procent..

Expressen - 45 minuter sedan

Mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett

Ett mumifierat foster hittades i en flygplanstoalett på Madrid Barajas flygplats i Spanien.Nu genomförs tester för att se om fostret är en människa eller en apa, skriver Daily Mail. .

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: 20-åring frikänns för mord i Malmö • ASAP Rocky omhäktas - Vita huset i samtal med Sverige • Sverige blir världsunikt på att återvinna kläder

Kvällen innan midsommarafton förra året mördades en 24-årig man på Lindängen i Malmö. En 20-åring, med hemmaadress i Stockholm, åtalades för mordet. Men under fredagen friades han.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i växthus

Räddningstjänst och polis har larmats till en brand i ett växthus utanför Helsingborg. .

Expressen - 2 timmar sedan

Preem klimatpressas: ”Inte okej att dubblera utsläpp”

Företagssammanslutningen Hagainitiativet arbetar för att få företag att minska sina utsläpp.Men en av medlemmarna, Preem, går snarare mot att fördubbla utsläppen, skriver Dagens industri.– Om Preem inte klarar Sveriges och Hagas mål så kan de inte vara medlem i Hagainitiativet, säger generalsekretare Nina Ekelund till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Höns och ankor dog av svält

En man har åtalats misstänkt för att ha låtit djur svälta.Enligt Smålänningen har tolv hönor och ankor inte fått tillräckligt med mat under två månader..

Expressen - 3 timmar sedan

Släpps på fri fot efter drama i Forsheda

Den man i 25-årsåldern som greps i Forsheda i Värnamo kommun efter att ha uppträtt hotfullt med ett vapenliknande föremål har släppts på fri fot, rapporterar lokala medier..

Expressen - 3 timmar sedan

Area 51: Därför vill miljoner storma flygbasen

97 miljoner följer och prenumererar PewDiePie, eller Felix Kjellberg på Youtube.Men hur många kommer att följa honom när han vill storma Area 51 den 20 september?Area 51 är den topphemliga platsen där många ufo-fantaster tror att utomjordingarna bor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.