DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 17:06

DI - 25 jun 19 kl. 16:05

Ytterligare ett Fed-index faller i juniTidigare i veckan föll Dallas Feds index över tillverkningssektorn i delstaten Texas till den lägsta nivån på tre år. Tidigare i juni har också New York Feds Empire index bjudit på ett rekordras medan Philadelphia Feds motsvarighet sjönk till den lägsta nivån på tre månader. Texten uppdateras..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fed, Dallas Feds, Texas, New York Feds Empire, Philadelphia Feds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ytterligareett , Fed-index, falleri , juni
DI - 20 jun 13 kl. 16:03

Jättelyft för Philly Fed-index

Philadelphia Fed index uppgick till 12,5 i juni, vilket kan jämföras med förra månadens -5,2 och förväntningarna som låg vid -1,0..

Affärsvärlden - 16 jan 14 kl. 16:40

Philly Fed index lyfter

Det blev ett överraskande lyft för Philadelphia Fed Index i januari..

Affärsvärlden - 20 feb 14 kl. 16:18

Philadephia Fed Index en besvikelse i februari

Philadelphia Fed index uppgick till -6,3 i februari, vilket kan jämföras med förra månadens reviderade +9,4 (preliminärt +9,4) och förväntningarna som låg vid +8,0..

Affärsvärlden - 20 mar 14 kl. 15:22

Philly Fed-index lyfter

Det blev ett överraskande lyft för Philadelphia Fed Index i mars..

DI - 17 apr 14 kl. 16:09

Philly Fed index spöar förväntningarna

Philadelphia Fed index uppgick till +16,6 i april, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade +9,0 och förväntningarna som låg vid +10..

DI - 15 okt 15 kl. 16:05

USA: Philly Fed index uppgick till -4,5 i oktober, väntat -2,0

Philadelphia Fed index uppgick till -4,5 i oktober, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade +6,0 och förväntningarna som låg vid -2,0..

Affärsvärlden - 19 nov 15 kl. 14:48

Philly Fed index lyfter oväntat

Philadelphia Fed index uppgick till +1,9 i november, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade -4,5 och förväntningarna som låg vid -1,0..

Affärsvärlden - 21 jan 16 kl. 15:01

Philly Fed-index lyfte mer än väntat

Philadelphia Fed-index uppgick till -3,5 i januari, vilket kan jämföras med förra månadens reviderade -10,2 (preliminärt -5,9) och förväntningarna som låg vid -5,9..

Affärsvärlden - 21 apr 16 kl. 14:33

Svagt Philly Fed-index

Philadelphia Fed index uppgick till +1,6 i april, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade +12,4 och förväntningarna som låg vid +8,9..

Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 14:36

Oväntat svagt Philly Fed-index

Philadelphia Fed index uppgick till -1,8 i maj..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 10 minuter sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Mulen nederländsk himmel skuggar Betsson

Den omreglerade svenska marknaden och större tydlighet om den blivande omreglerade nederländska marknaden är i fokus när Betsson visar korten på fredag..

DI - 30 minuter sedan

Mantex får OBS-status på First North efter rapport

Nasdaq First North har satt observationsstatus på Mantex efter bolaget i sin rapport på torsdagsmorgonen meddelat om sin finansiella situation..

DI - 30 minuter sedan

Martin Lundstedt har köpt Volvo-aktier för 1,5 miljoner

Lastbilskoncernen AB Volvos vd Martin Lundstedt har på torsdagen köpt 10.600 aktier i bolaget för totalt 1,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 30 minuter sedan

Grönt ljus för statens första gröna obligation

Senast nästa år ska staten ge ut så kallade gröna obligationer för att skynda på den gröna omställningen och uppnå hållbarhetsmålen.  ”Finansmarknaden ska bidra till en hållbar utveckling”, säger finansmarknadsminister och Miljöpartiets språkrör Per Bolund..

DI - 30 minuter sedan

Wall Street: Netflix rasar på sjunkande USA-börser

De ledande börserna i New York öppnade marginellt nedåt på torsdagen då rapportfloden fortsatte att strömma, samtidigt som handelskonflikten mellan USA och Kina tagit ny fart. .

DI - 30 minuter sedan

Volvos vd: ”Signaler tyder på avmattning”

AB Volvos lönsamhet fortsatte stiga kraftigt i det andra kvartalet och för sjätte kvartalet i följd var koncernens rörelseresultat högre än aktiemarknadens förväntningar.  Svag orderingång pressar dock aktien på börsen. ”Ett kvalitetsbolag som Volvo ska klara cykliska nedgångar”, säger vd Martin Lundstedt..

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Ner för europeiska räntor, upp för amerikanska

Europaräntor sjönk på torsdagen medan de amerikanska gick åt andra hållet. Dollarn återhämtade sig efter initial svaghet och europeiska börser sjönk. .

DI - 45 minuter sedan

Nedskruvad prognos i korten för Autoliv, enligt analytiker

Bilsäkerhetsföretaget Autoliv, som är världsledande på krockkuddar och säkerhetsbälten, väntas ha drabbats hårt av den vikande globala bilförsäljningen även under det andra kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.