YA > Nyheter

Friday, 19 July, 18:19

YA - 25 jun 19 kl. 16:00

SD:förslagen möts av starka reaktioner från kommuninvånarnaBeskedet om att Sverigedemokraterna i Skurup lämnat två politiska motioner där de vill förbjuda elever att använda huvudduk och att prata andra språk än svenska i kommunens skolor engagerar kommuninvånarna..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD:förslagen, mötsav , starka, reaktionerfrån , kommuninvånarna
SR - 22 okt 17 kl. 16:37

Starka reaktioner på Madrids förslag för att lösa den katalanska krisen

Dagen efter att den spanska regeringen presenterat sina förslag på hur den katalanska krisen ska lösas så är reaktionerna upprörda i Katalonien. Politiska företrädare har kallat förslagen för "en statskupp" och på gatan i Barcelona säger många att om förslagen går igenom så skulle det innebära ett dråpslag för regionen..

YLE - 14 nov 16 kl. 10:11

Vöråbornas starka reaktioner överraskade Halpa-Hallis vd

Halpa-Hallis vd Janne Ylinen är häpen över hur kraftigt kunderna försvarar sin närbutik i Vörå. Facebookgruppen Bevara Vörå Halpa-Halli har samlat över 1700 medlemmar och man samlar också namn på listor för att bevara butiken. - Vöråbornas reaktion har varit förvånande stark, säger Ylinen.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 15 kl. 13:09

Starka reaktioner på Bergwallrapport

Ett grupptänkande i utredningarna är en av anledningarna till att Sture Bergwall kunde fällas för åtta mord, enligt Bergwallkommissionens slutrapport. Men kommissionen har inte hittat några systemfel att åtgärda.
— Om förslagen är så pass vaga så är rapporten inte mycket värd, säger Sture Bergwalls bror Sten-Ove..

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 13:09

Starka reaktioner på Bergwallrapport

Ett grupptänkande i utredningarna är en av anledningarna till att Sture Bergwall kunde fällas för åtta mord, enligt Bergwallkommissionens slutrapport. Men kommissionen har inte hittat några systemfel att åtgärda.
— Om förslagen är så pass vaga så är rapporten inte mycket värd, säger Sture Bergwalls bror Sten-Ove..

SvD - 05 jun 15 kl. 13:23

Starka reaktioner på Bergwallrapport

Ett grupptänkande i utredningarna är en av anledningarna till att Sture Bergwall kunde fällas för åtta mord, enligt Bergwallkommissionens slutrapport. Men kommissionen har inte hittat några systemfel att åtgärda. – Om förslagen är så pass vaga så är rapporten inte mycket värd, säger Sture Bergwalls bror Sten-Ove..

GöteborgsPosten - 05 jun 15 kl. 01:39

Starka reaktioner på Bergwallrapport

Ett grupptänkande i utredningarna är en av anledningarna till att Sture Bergwall kunde fällas för åtta mord, enligt Bergwallkommissionens slutrapport. Men kommissionen har inte hittat några systemfel att åtgärda. -Om förslagen är så pass vaga så är rapporten inte mycket värd, säger Sture Bergwalls bror Sten-Ove..

SR - 25 nov 15 kl. 11:23

Blandade reaktioner från kommunpolitiker efter regeringens besked

Reaktionerna på regeringens besked igår om en ny restriktiv hållning i flyktingpolitiken har inte låtit vänta på sig. Från socialdemokratiska och miljöpartistiska kommunpolitiker kommer blandade reaktioner. Kritiker menar att förslagen är allt för långtgående, medan andra är mer förstående..

Expressen - 21 nov 17 kl. 08:30

Två starka spikar att bygga systemen kring

Det börjar bli tjatigt, men det är faktiskt så att sexorna blev utan utdelning förra onsdagen. Och vi har därmed ännu en jackpott...Vi bygger det stora och lilla systemet kring två starka singelstreck.

SR - 14 jan 15 kl. 18:41

Tränare om förslagen: "Bandysporten sänks totalt"

Bandyförbundets förslag för att stärka sporten möts av delade reaktioner. Sporten sänks, tycker Bollnäs tränare Joakim Forslund. Ett måste för att bandyn ska överleva, kontrar Villas tränare Johan Sixtensson..

Expressen - 25 jun 15 kl. 18:25

Spridda reaktioner efter M-förslaget

Moderaterna vill minska kostnaderna för invandringen med 9 miljarder kronor. Förslaget går bland annat ut på att öka kraven på anhöriginvandrare och att spara pengar på ensamkommande flyktingbarn. Reaktionerna från de övriga partierna är blandade och en del av förslagen är i linje med regeringens politik.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Sverige fick storpisk i U21-VM

De svenska U21-herrarna – med tre Ystadsspelare i laget – åkte på en tung smäll i mötet med Egypten i U21-VM. Laget låg under med tre bollar i halvtid och i slutändan blev det förlust med 23–22..

YA - 1 timme sedan

Lugn och städad upplaga av Sjöbo marknad

Lite färre knallar, gott om plats i gångarna – och rent och prydligt. Årets upplaga av Sjöbo marknad blev en städad tillställning. Sjöbo.

YA - 1 timme sedan

Elcentral saboterad på restaurang

Restaurang Ching a Ling har utsatts för skadegörelse..

YA - 1 timme sedan

Komminister byter församling – nu söker Sjöbo två nya präster

Katarina Mårtensson lämnar sin tjänst som komminister i Sjöbo och börjar arbeta i Lövestad i september..

YA - 1 timme sedan

Hemvändare och bofasta möttes på träffen

När det är marknad är det också hemvändardag – där Tomelillingar i förskingringen träffar Tomelillabor och varandra. .

YA - 2 timmar sedan

Sälmaskar hotar Östersjöns ekosystem

På kort tid har fångsten av torsk rasat i Östersjön och de fiskar som trots allt fastnar i garnen är oftast både halvt uppätna och nu också fulla av mask i levern. Enligt yrkesfiskaren Björn Ulups är risken för ekologisk kollaps överhängande och boven i dramat är uppenbar - den växande sälstammen..

YA - 2 timmar sedan

Premiär för skörd av bärvärldens konung

Knallsvarta och hälsofrämjande som få. I odlingarna hos Grevlunda Bär och Vingård skördas just nu svarta hallon. För första gången blir det en inhemsk skörd i landets första odling av bäret som kallas kungen av bär..

YA - 4 timmar sedan

Avslutning på Nybrobadet med dyk och sim

Fredagen började med medaljer och diplom. Simskolan hade avslutning för fyra grupper och små och stora simmare visade upp sina nyförvärvade kunskaper..

YA - 4 timmar sedan

Man knivskuren i ansiktet - fick sys med 20 stygn

En man i 35-årsåldern har åtalats för den grova knivmisshandeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.