FriaTider > Nyheter

Friday, 19 July, 15:02

FriaTider - 25 jun 19 kl. 16:00

Tiggare säljer knark ur sina muggar
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiggare, säljer, knarkur sina , muggar
Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 14:00

Attacker mot tiggare väntas bli fler

Att tiggare misshandlas, anklagas för brott eller hotas väntas bli allt vanligare.I fredags misshandlades en tiggare i Umeå efter ett bråk med andra tiggare.
Mannen blev slagen i huvudet och fick en svullnad i pannan och ett blått öga, uppgav polisen.

BT - 05 jul 14 kl. 14:00

Attacker mot tiggare väntas bli fler

Att tiggare misshandlas, anklagas för brott eller hotas väntas bli allt vanligare. I fredags misshandlades en tiggare i Umeå efter ett bråk med andra tiggare.Mannen blev slagen i huvudet och fick en svullnad i pannan och ett blått öga, uppgav polisen.

Cornucopia - 09 jun 15 kl. 12:59

Tiggare är inget svenskt problem

Det framhålls ofta som att Sverige har ett problem med EU-migranter, sk tiggare. Men problemet är inte svenskt och det finns således inte heller några svenska lösningar.

Tiggarna på svenska gator kommer inte från Sverige, utan är ett utfall att övergångsreglerna från Rumäniens och Bulgariens anslutning till EU upphörde att gälla förra året, vilket fick ett svagt stigande tiggeri att förra året explodera.

Nyheter 24 - 02 jan 14 kl. 09:13

S-politiker kritiseras efter blogginlägg: "Inresta EU-tiggare"Ville avhysa romer"Pengarna från svenska gator håller byn vid liv"

KATRINEHOLM. Göran Dahlström är socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm. Nu har ett inlägg på hans blogg, med rubriken "Jag ger aldrig någonting till tiggare", uppmärksammats rejält i sociala medier efter att det publicerades i förrgår.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 myter som vi slår hål på – om tiggare Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission har listat fakta till alla de som har haft funderingar och frågor kring tiggare. 1. "De vill inte jobba"Ingen vill egentligen tigga.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 16 kl. 20:00

Tiggare vid fina gallerior ger ingen bra bild

Någon vecka sedan var det en skribent som beklagade sig över att politiker hade givit rådet att inte lägga pengar i tiggarnas muggar. Det skulle bara permanenta deras situation. I så fall måste det ju till en samhällelig hjälp i första hand som redan är på gång i Umeå, men det måste också till åtgärder […].

HBL - 25 mar 14 kl. 19:01

Nytt försök att bli av med tiggare

Riksdagens majoritet vill att tiggare tvingas registrera sig enligt norsk modell. Samtidigt tar Norge ett steg längre och öppnar för ett kommunalt tiggeriförbud.Skapa ett register över tiggare.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 09:59

Jag ger tiggare pengar

Foto: Aas, Erlend

Många förfasar sig över damen som stilla sitter med sin mugg och med sorgsna ögon ber om en slant. Inte alltid verkar förfasandet utgå från den utsatta damens situation utan snarare att hon förstör gatubilden, vilket människoförakt som visas i detta!De flesta som tigger är EU-medborgare som söker sin försörjning.

Dagen - 16 okt 14 kl. 03:05

Gnosjöandan hjälper tiggare

I Gnosjö tar man sin kända ”Gnosjöanda” på allvar och låter ortens tiggare bli entreprenörer. Här får tiggare från Rumänien chansen att prova på att tjäna pengar genom att baka bröd och hugga ved som de säljer..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 tips du ska följa när barn frågar om tiggare

I en ny kampanj vill Stockholms Stadsmission uppmärksamma folk på vad barn tar för intryck av att se tiggare ute på gatorna och utanför matbutiker. Här är sex viktiga tips från Stockholms Stadsmission: 1. Se vad som händer genom barnets ögonDra dig inte för att börja prata om det ni ser och är med om.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.