BT > Nyheter

Saturday, 20 July, 05:14

BT - 25 jun 19 kl. 15:22

Stadsparksbadet stängt – tills vidare



Stadsparksbadet har stängts efter takproblem. När det öppnar igen är oklart..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stadsparksbadet, stängt, tills, vidare
BT - 11 okt 18 kl. 13:06

Stadsparksbadet utrymdes – motor började brinna: ”Blir inga mer vågor”

Vid lunchtid på torsdagen började vågmaskinen på Stadsparksbadet brinna. Det blev rökutveckling i källaren och besökarna tvingades utrymma badet. Nu blir badgästerna utan vågor tills maskinen har bytts ut..

BT - 11 apr 12 kl. 08:51

Sluta med snusket i Stadsparksbadet

Insändare. I söndags (1/4) var jag och min familj i Stadsparksbadet för att njuta av ett par timmar i vattnet. Så här i efterhand kan jag inte annat än förfäras över hur jag upplevde den äldre generationens hygienvanor!

BT - 03 jul 19 kl. 12:43

Efter fuskskadan: Då öppnar Stadsparksbadet igen

Stadsparksbadet kommer att hållas stängt åtminstone fram till oktober. – Det är vår preliminära bedömning i nuläget, säger Fredrik Wahlberg, avdelningschef på lokalförsörjningsförvaltningen..

BT - 19 dec 17 kl. 08:29

Ny miljonsmäll när badhuset håller stängt för renovering

Fritids- och folkhälsonämnden får extrakostnader på 6,6 miljoner nästa år eftersom Stadsparksbadet är stängt för renovering..

BT - 02 feb 14 kl. 07:28

Turistsvek trotrs miljonsatsning

Kommunen satsar 15 miljoner om året på BoråsBorås TME AB, men de turistekonomiska effekterna har uteblivit. Utvecklingen inom besöksnäringen är sämre i Borås än i landet som helhet. Bolaget uppfyller inte heller sitt eget ursprungliga mål.

BT - 16 jun 14 kl. 21:19

Renovering av badet dröjer

Efter dalande besökssiffror träffades berörda politiker och tjänstemän i dag för att diskutera Stadsparksbadets framtid. Bland annat är badet i stort behov av renovering. – Det skulle man ha gjort förra året, säger Cecilia Andersson (C).

BT - 05 maj 13 kl. 09:43

Nu satsas det på badhusen

Efter mycket snack så börjar det bli verkstad i bassängerna. Sandaredsbadet byggs om nästa år. Sedan är det dags för Stadsparksbadet.

BT - 24 jul 13 kl. 18:03

Tjuvar tog sig in i skåp i Stadsparks- badet - kan ha kopierat nycklarna

I går blev sex personer bestulna på värdesaker i omklädningsrummet på Stadsparksbadet. Någon hade tagit sig in i de låsta skåpen utan att bryta upp dem. En som drabbades var Juha Salmi, som var där för att träna tillsammans med sin fru Karina.

BT - 31 dec 14 kl. 09:45

Borås: Tio saker på gång under 2015

BT listar de tio viktigaste sakerna som är på gång i Borås under 2015. På första plats: orangeriet som nu tar form i Stadsparken. Det är decembergrått och blött, och det är kyligt under Orangeriets tak.

BT - 30 jun 12 kl. 08:40

Har sett slagsmål i parken

3 frågor till Magnus Jason, som i början av juni blev vittne till ett slagsmål mellan två ungdomsgäng i Stadsparken. Vad var det som hände? ?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

I Kalv värderas gamla föremål av proffs

Thomas Johansson från Limmareds auktionshall har en egen ”auktionsrunda” under sommaren. I Kalv värderade han besökares gamla ägodelar i samband med bygdegårdsföreningens årliga loppmarknad..

BT - 30 minuter sedan

Bil brann i natt

På natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Boarp väster om Nitta i Ulricehamns kommun..

BT - 1 timme sedan

Läkare – rädda liv när ni kan

Det går långsamt för riktlinjerna att slå igenom i vården. Ledande diabetes- och hjärtexperter är frustrerade, vi har kunskapen – så varför räddar vi inte liv, undrar debattören. .

BT - 1 timme sedan

Nya stambanor knyter ihop hela södra Sverige

Svar till Jan Ericsson, Jessika Roswall och Cecilie Tenfjord-Toftby, BT 12/7..

BT - 1 timme sedan

Broberg: Drömmar är mer än bara karriär

För drygt en vecka sen gjorde antagningsbeskeden till högskola och universitet personer över hela landet glada såväl som besvikna. Men är verkligen en examen nyckeln till att förverkliga sina drömmar?.

BT - 2 timmar sedan

Två skadade i knivbråk – en gripen

Två personer har knivskurits i samband med ett bråk i Nordstan i Göteborg, där minst sex personer misstänks ha varit inblandade..

BT - 4 timmar sedan

”Bilintresse är ett sätt att leva”

Han köpte sin första bil när han var tolv år. Hon jobbar för ett företag som utvecklar säkerhetsprodukter till bilar. Tillsammans har de skapat veteranbilsträffen "Åkdon&termos" som nu firar 10-årsjubileum i Herrljunga..

BT - 6 timmar sedan

Trump om Asap Rocky: Jag ska ringa Löfven

Donald Trump vill att Asap Rocky kommer hem. Hans plan: Ringa Stefan Löfven. "Jag ska ringa Sveriges mycket talangfulle statsminister för att se vad vi kan göra för att hjälpa Asap Rocky.

BT - 7 timmar sedan

Efter Vois flirt med Borås – samtal inleds med kommunen

Elsparkcykelföretaget Voi har öppnat för att etablera sig i Borås. Nästa vecka inleds samtal med kommunen. – Vi har ett antal frågor som vi vill bolla med Voi, säger Jan-Åke Hugo Claesson, enhetschef på tekniska förvaltningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.