Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 18 July, 18:30

Dagensanalys.se - 25 jun 19 kl. 15:16

Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovationModern försäljning ställer allt högre anspråk på företag som vill locka till sig kunder och marginalen för fel har minskat med åren. Det visar nya siffror från Salesforce. Salesforce publicerade nyligen sin tredje upplaga av rapporten State of the Connected Customer, som har kartlagt kundupplevelsen hos mer än 8 000 konsumenter och företagskunder världen över. Rapporten visar att en god och uppkopplad kundupplevelse är viktig, men även tillförlighet och värderingar spelar roll när kunder väljer företag. Mer än hälften av [. ] Inlägget Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovation dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Salesforce, State, Connected Customer, Kunder, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kunder, ställerallt , högre, krav, företags, värderingaroch , förmåga till innovation
Sydsvenskan - 16 mar 15 kl. 12:45

Vi ställer numera högre krav på datasäkerhet för att skydda personuppgifter

Efter Samres kritik (Åsikter 16/3) mot Skånetrafikens senaste upphandling vill vi förtydliga varför vi har förändrat kraven.Skånetrafiken är en professionell organisation med stor erfarenhet och vana av upphandlingar. I den här specifika upphandlingen om serviceresor har Skånetrafiken ställt som krav att landet där verksamheten bedrivs ska uppnå de krav som finns på datasäkerhet kopplat till personuppgifter.

SR - 30 okt 17 kl. 06:54

Kräsna kunder ger nya transportlösningar inom e-handeln

Ökad konkurrens inom e-handeln gör att kunderna ställer högre krav på snabba och mer exakta leveranser och det bäddar för nya transportlösningar. Redan nu provas transporter med drönare och tidningsbud..

DI - 13 nov 15 kl. 14:04

Adele ställer hårda krav på Spotify

Sångerskan Adele gör som sina kollegor Beyonce och Taylor Swift och sätter hård press på Spotify. Den brittiska stjärnan kräver att endast betalande kunder ska få lyssna på hennes nya album..

SVT - 10 mar 16 kl. 19:35

Regeringen ställer hårdare krav på elbolagen

Regeringen vill att elbolagen informerar kunder som inte valt avtal..

YLE - 21 jun 16 kl. 05:01

Materialåtervinning ställer tuffare krav på avfallshanteringsbolagen

EU-direktiv ställer hårdare krav på materialåtervinning och cirkulär ekonomi från 2025. Allt mindre material får brännas, det måste istället in i cirkulation. Tvåfackskärl kunde vara en möjlighet.

Realtid - 03 maj 19 kl. 17:40

“Kunder ställer krav på mer jämställda team”

Westermark Anjou har som första advokatbyrå utsetts till “Equal Employer” av organisationen Women for Leaders.  “Jämställda företag mår bättre, levererar bättre och blir mer lönsamma”, säger Victoria Skoglund, Managing partner på Westermark Anjou till Realtid..

YLE - 22 jan 16 kl. 09:29

Dagens resenärer är mer krävande

Resemässan är i full gång med över 80 länder representerade i Mässcentret i Helsingfors. Trots de ekonomiskt knaggliga dåliga tiderna är resebranschen lukrativ och folk verkar unna sig en uppmuntrande semester. Heléne Lidström, som ansvarar för marknadsföringen på Finnair och Julia Melnik som är kommunikationschef på Finnmatkat håller med om att resandet inte bara håller i sig utan även ökar.

YLE - 10 maj 16 kl. 15:12

Snart ska alla begripa sig på placering

Efter storbråk om komplicerade placeringsprodukter, ska transparensen och informationsmängden öka inom placeringsbranschen. Det jobbar EU på genom Mifid 2-regleringen, som ska städa upp den vilda väster som ställvis råder på placeringsmarknaden. I takt med att penningplaceringsinstrumenten blivit allt mer komplicerade, har försäljarna av tjänsterna allt svårare att förklara villkor och risker för placerarna.

Dagensanalys.se - 21 okt 16 kl. 16:10

Glöm traditionell marknadsföring – så når du dina kunder online

Att förstå kundens beteende har länge varit nyckeln till framgång inom alla branscher. Men hur kan företag hänga med och fortsätta vara relevanta för nya generationer av kunder, när spelreglerna ändras konstant, ny innovation och nya lösningar tillkommer, och stora mängder information behöver filtreras och analyseras? Varken traditionell marknadsföring eller föråldrade CRM-lösningar kan leverera den analys som krävs för nå kunder idag.

YLE - 25 feb 16 kl. 06:57

Kulturturism ska locka långväga besökare till danser och teatrar

Då kostnaderna stiger gäller det att öka intäkterna. Det tvååriga projektet Kulturturism ska stöda SÖU:s medlemsföreningar och öka antalet besökare till teatrar, danser och andra tillställningar. - Ungefär hälften av föreningarna har publikverksamhet som sin huvudsakliga verksamhetsform, säger Jonas Rönnqvist på Svenska Österbottens ungdomsförbund.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Fokusera på bilden och inte antalet likes

Så vill Instagram ändra om på sin plattform när de nu testar dolda likes i ett flertal länder. Jakten på likes har blivit ett fenomen på Instagram som inte gynnar plattformen. Bilderna blir allt mer vågade och äktheten försvinner längre och längre bort.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel Sales

Salesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina samarbetspartners. Det lönar sig att behandla samarbetspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam, anser Salesforce.

Dagensanalys.se - Igår: 14:57

Inför kvartalsrapporten måste Apple lansera Card

Enligt tyckarna på Wall Street har Apple haft ett tufft kvartal i sin omställning från hårdvara till tjänster. Ett sätt att visa aktiemarknaden att man menar allvar är att lansera Apple Card. Enligt nya rykten kan Apple Card – Apples egna kreditkort – komma att lanseras redan under nästa vecka.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:53

Snabba laddningstider ger lojala kunder

Allt fler använder mobilen för att surfa på nätet. Att långsamma laddningstider blir straffade av Googles algoritmer vet vi redan, men hur påverkar det konsumenterna? Google har undersökt hur hastigheten på mobilsajter påverkar konsumenterna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:30

Schibsted Group går bra men Aftonbladet fortsätter att tappa

Schibsted Groups rapport för andra kvartalet pekar på en bra utveckling för koncernen men det går mindre bra för Aftonbladet. För koncernen som helhet ökade intäkterna med fyra procent till 4 798 Mnok, och resultatet (Ebitda) ökade med 18 procent till 1060 Mnok (895 Mnok). Stigande användarintäkter och fallande annonsintäkter för tidningarna De digitala prenumerationsintäkterna för Schibsteds nyhetsmedier i Sverige och Norge ökade under kvartalet med hela 22 procent, vilket både Aftonbladet och Svenska Dagbladet har varit starkt bidragande till.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:50

”Vi tror att e-post och CRM hör ihop”

HubSpot lanserar idag gratis funktioner för att skapa, skicka och analysera resultaten av e-post som en del av den kostnadsfria versionen av HubSpot CRM. Enligt en rapport från HubSpot Research anger 82 procent att de förlorar upp till en timme om dagen på att logga in och hantera olika system som inte är kopplade till varandra. Genom att införa e-post- och annonseringsverktyg vill HubSpot ge användarna möjlighet att hantera dessa funktioner i ett samordnat system, vilket kan spara tid och […] Inlägget ”Vi tror att e-post och CRM hör ihop” dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:27

Colgate och YouTubes yngsta stjärna lanserar jättekampanj

Colgate har dragit igång en kampanj med YouTubes yngsta stjärna – Ryan från Ryan’s World. De nya produkterna har tagits fram med Ryan och hans familj och ska marknadsföra bättre tandborstning bland sina yngre tittare. Ryan Kaji har gått från storhet till storhet och ses idag av miljontals tittare som vill se hans reviews av olika leksaker.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:14

Cint och Zappi skakar hand

Helautomatiserade undersökningsplattformen Zappi blir bästis med Cint och ska nu erbjuda en ”integrated technology solution” till alla kunder. Zappi lanserades bara för 6 år sedan och har redan tagit marknadsandelar med sin approach till undersökningar. Den största investeringen har företaget gjort i att förbättra sina urvalsmetoder och teknik för att optimera urval.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:02

Varannan läser jobbmejl på semestern – är det här du?

Så många som varannan person kommer att läsa jobbrelaterade mejl under semestern. Allt enligt ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av mjukvarujätten Citrix. Den visar också att betydligt fler män än kvinnor avser att kolla jobbmejlen under sommarledigheten.

Dagensanalys.se - I förrgår: 02:54

Loopia köper Binero Groups webbhotell

Gamla trotjänaren Binero (webbhotell) förvärvas nu av Loopia i både Sverige och Tyskland. Verksamheten som Loopia förvärvar erbjuder webbhotell och domännamn i abonnemangsform till små och medelstora företag och privatpersoner. Den sammanlagda köpeskillingen uppgick till ca 380 Mkr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.