Barometern > Nyheter

Sunday, 21 July, 07:09

Barometern - 25 jun 19 kl. 15:06

Förgyll morgonen med en riktig sommarfrukostSommarfrukost – bara ordet i sig inger ett visst lugn, tycker ni inte? Om man blundar och tänker på ordet är det nästan så att man kan höra fågelkvittret, känna daggen under fötterna och den svala brisen mot ansiktet. Här delar Helena Elm med sig av tre perfekta recept för semesterns sommarfrukost..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Helena Elm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förgyll, morgonenmed en , riktig, sommarfrukost
BT - 26 apr 11 kl. 07:34

Borås - en riktig skräpstad

Med det vackra vädret kommer nedskräpningen. Runt 10 miljoner kronor per år går åt till att städa gator, vägar och parker i Borås. Mellan klockan sex och åtta på morgonen, varje dag, året runt, städar gaturenhållningen upp fimpar, snus, papper, matkartonger, hundskit och allt annat skräp som samlats i Borås centrala delar på en dag.

Cornucopia - 18 mar 15 kl. 09:56

Stor uppgradering av HBO Nordic - riktig AirPlay och Chromecast

HBO Nordic släppte igår en omfattande uppgradering av sin app till Apple iOS. Gränssnittet här helt omarbetat och man stöder nu riktig AirPlay, samt Googles Chromecast. Även hemsidan har arbetats om på motsvarande sätt.

YLE - 04 sep 17 kl. 14:46

Kati Enkvist vill ge österbottningarna en bra start på morgonen

Det är något speciellt med att få lotsa lyssnarna genom morgonsysslorna tycker God Morgon Österbottens nya programvärd Kati Enkvist. Kati Enkvist är God Morgon Österbottens nya programvärd, men för många lyssnare är hon inte någon ny röst. För under sina åtta år på Yle har hon hunnit pröva på allt från att jobba med underhållning till att leda debatter i Slaget efter 12.

Expressen - 04 apr 14 kl. 17:22

V65: "Känns som en riktig, riktig skjutare"

Det bjöds prima travsport och snabba tider på Solvalla under fredagseftermiddagen. Russinet i kakan var Sauveur som travade 1.13,3/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

YLE - 10 dec 15 kl. 04:30

En riktig vinter är drömjulklappen för skogsbruket

En massa plusgrader och mjuk och blöt mark är långt ifrån idealiska förhållanden för skogsbruk i december. Gallring på mjuka platser är omöjligt och man får i stället fokusera på enbart förnyelseavverkning. En annan utmaning är att kunna transportera det man avverkar, då en del skogsvägar just nu mer liknar leriga rallyvägar.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 11 kl. 14:59

Saknar riktig cykelväg

Det saknas en riktig cykelväg sista biten från Havsbadsbron till stationen. Det anser Marita Sjunesson i Skälderviken, som nu skrivit till kommunen och krävt förbättringar. Hennes förslag är att det byggs en riktig cykelväg rakt fram efter passagen av Havsbadsvägen ända fram till stationen.

Sydsvenskan - 22 jan 13 kl. 06:30

Han var en riktig seglare

Hans Byström, Lund, skatteinformatör och facklig kämpe inom Statstjänstemannaförbundet och inbiten seglare, har som tidigare meddelats, avlidit efter en kort tids sjukdom vid en ålder av 64 år. Han efterlämnar sina två barn Cesar och Johana.Hans föddes och växte upp i Göteborg, där han tidigt gick med i sjöscouterna och snart engagerade sig som ledare.

Expressen - 23 feb 13 kl. 09:58

Björkman: Lena Ph i en riktig tv-show

En riktig tv-show med en riktig artist. Det är lite av en bristvara i tv..

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Tips: Det händer i Kalmar län vecka 30

Osäker på vad du ska göra i sommar? Kalmar län bjuder på en mängd aktiviteter och evenemang, här listar vi ett urval från vecka 30..

Barometern - 1 timme sedan

Grotescos Jakob Setterberg fyller 40 år: ”Jag lever på att folk tycker om mig"

Humor och barnprogram har blivit Grotescomedlemmen Jakob Setterbergs nisch. Själv tycker han att skådespelarjobbet är det roligaste, men också bland det svåraste, som finns..

Barometern - 1 timme sedan

Hundförening måste flytta och ge plats åt företag

Nybro kommun planerar ett område med nya industritomter i utkanten av Nybro. Nybro Brukshundsklubb nyttar delar av det området och måste därför flytta. .

Barometern - 1 timme sedan

Kioskvältaren i Ålems kyrkby

För tredje sommaren i rad fortsätter Tuva att driva succécaféet hemma i sin trädgård. Det är syskonen Ekström som lockar folk till sin trädgård med kakor och färgglada cupcakes. .

Barometern - 2 timmar sedan

Efter nya rökförbudet – Kalmar kommun satsar på fler askkoppar

Efter att det nya rökförbudet började gälla 1 juli i år har kommunen köpt in ett antal nya askkoppar. Förhoppningen är att minska nedskräpningen på gator och torg..

Barometern - 2 timmar sedan

SD-medlemmar kritiska mot “mörkläggningen”

Det var helt fel att tillåta SD-politikern ha kvar uppdrag efter att polisutredningen startat. Det tycker flera partimedlemmar, som är mycket besvikna över hur partiets distriktsordförande hanterat frågan..

Barometern - 6 timmar sedan

Brand i garagelänga snabbt släckt

Strax före midnatt mot söndagen kom larm om att en garagelänga börjat brinna i västra Smedby..

Barometern - 9 timmar sedan

Larm: Kalhygge i Mönsterås brinner

Barometern - 9 timmar sedan

Därför är konspirationsteorierna om månfärden fel

50 år har gått sedan Apollo 11 landade på månen – och lika länge har konspirationsteoretiker ifrågasatt bedriften. Stas Barabash professor i rymdfysik synar "bevisen" i sömmarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.