Barometern > Nyheter

Monday, 15 July, 20:44

Barometern - 25 jun 19 kl. 15:09

Sommarboken kommer till Emmaboda
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Emmaboda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarbokenkommer till , Emmaboda
Helsingborgs Dagblad - 03 aug 11 kl. 15:52

Rekord för Sommarboken

Drygt 230 barn har anmält sig till bibliotekets läslustkampanj Sommarboken. Det betyder att Sommarboken är på väg att slå rekord. Sommarboken håller på hela augusti och det går fortfarande bra att anmäla sig till på biblioteken i Klippan, Ljungbyhed eller Östra Ljungby om man vill delta.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 11 kl. 13:51

Sommarboken för lässugna barn

Sommarboken på biblioteket är i full gång! Bibliotekens läslustkampanj för alla mellan 6 och 16 år har redan lockat mer än 130 barn i hela kommunen.Liksom förra året samarbetar biblioteket med Klippans bokhandel.

SmålandsPosten - 20 jun 14 kl. 08:52

Sommarboken lockar till läsning

Biblioteken i Uppvidinge satsar stort på läsningen också den här sommaren. Både vuxna och skolungdomar i alla åldrar har fått erbjudande om att delta i Sommarboken. – Vi har informerat om Sommarboken i klasserna på låg- och mellan­stadiet och vi märker ett väldigt stort intresse att vara med.

Vimmerby Tidning - 21 jul 11 kl. 08:47

Sommarboken för ökad läsglädje

Sommarboken är nu igång på kommunens bibliotek. De barn som läser tre böcker och skapar något utifrån en av dem får vara med och tävla..

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 13:29

Sommarboken

Även i år anordnar biblioteken i Bjuvs kommun "Sommarboken" för alla som är mellan 6 och 16 år gamla. Det går till så att man lånar och läser sju barn- eller ungdomsböcker, det ska vara berättelseböcker och inte serier eller faktaböcker.När man har läst alla väljer man ut de tre man tyckte var bäst och skriver ner varför i ett särskilt häfte man får på biblioteket.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 12 kl. 12:12

Sommarboken drar igång

Lika säkert som amen i kyrkan återkommer sommarboken i Örkelljunga. Det är biblioteken i kommunen som inbjuder alla i åldrarna 6 till 19 år att under perioden 11 juni till 7 september låna och läsa minst fem böcker.I potten ligger en bonus i form av en gratis bok och chansen att vinna CD-skivor och fler böcker..

UNT - 14 jul 13 kl. 09:01

24UNT: Sommarboken

WEBB-TV. Sommarboken är serien där UNT:s profiler tipsar om bra läsning på semestern. Här går ordet till UNT:s sportredaktör Daniel Legue..

UNT - 20 jul 13 kl. 09:15

Sommarboken - lästips från UNT:s profiler

Så har det blivit dags för Sommarboken - serien där UNT:s profiler tipsar om bra läsning på semestern. Tipsare idag är UNT:s webbredaktör Sara Steinholtz Sparby..

UNT - 21 jul 13 kl. 09:04

Sommarboken - lästips från UNT:s profiler

Så har det blivit dags för Sommarboken - serien där UNT:s profiler tipsar om bra läsning på semestern. För tipset i dag står UNT:s kulturreporter Lena Köster..

UNT - 25 jul 13 kl. 14:29

24 UNT: Sommarboken

Sommarboken är serien där UNT:s profiler tipsar om bra läsning på semestern. Här går ordet till UNT:s vd och ansvariga utgivare Hanna Stjärne..

UNT - 17 aug 13 kl. 13:44

24UNT: Sista sommarboken

Så har det blivit dags för Sommarboken - sista delen i serien där UNT:s profiler tipsar om bra läsning på semestern. I dag går ordet till UNT:s fotograf Sven-Olof Ahlgren som tipsar om svindlande finska äventyr..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Mulla Krekar dömd till tolv års fängelse

Barometern - 45 minuter sedan

Ombord på kustbevakningens KBV 033

1000 ton båt, sju kustbevakare och åtta kilometer vatten till närmsta landmassa. Utanför Bergkvaras kust följer Barometern-OT med ombord på Kustbevakningens kombinationsfartyg KBV 033 när det är dags för ett av sommarens många övningsdyk. Idag är siktet inställt på något som ser ut som ett vrak på det elektroniska sjökortet.

Barometern - 45 minuter sedan

Spottarnir förgyllde Seglarhyllan

Med Håkan Juholt som ”manager” gjorde det isländska bandet Spottarnir den första av två spelningar i Oskarshamn under måndagskvällen. Under tisdagen spelar bandet på festplatsen i Vånevik..

Barometern - 30 minuter sedan

Frustrerad Bengtsson rev ut sig

Barometern - 1 timme sedan

Hete Dackeföraren vill ha mer: "Viktigt att få den matchen”

Dackarna är i storform, Jacob Thorssell likaså. Men 25-åringen slår sig inte till ro inför derbyt. – Det har gått bra...

Barometern - 1 timme sedan

Mikael Ymer vidare i Båstad

Mikael Ymer är vidare till andra omgången i Båstads ATP-turnering. Den svenske 20-åringen slog spanjoren Alejandro Davidovich Fokina över tre set med siffrorna 4–6, 7–5, 6–0..

Barometern - 1 timme sedan

Hellre en tunnel än ny bro till Öland

Diskussionen har börjat om nödvändigheten av en ny förbindelse över till Öland. I huvudsak diskuteras tillkomsten av en ny bro och dess placering. .

Barometern - 1 timme sedan

Nytt kontrakt för Burakovsky

Barometern - 1 timme sedan

Stora vapenbeslag hos högerextremister

Barometern - 2 timmar sedan

Turistbyrån är redo för sommarsäsongen

Turistbyrån i Bergkvara är i full gång med förberedelserna inför sommarsäsongen. De drar redan till sig mycket besökare – och det förväntas blir mer varje dag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.