Barometern > Nyheter

Sunday, 21 July, 06:14

Barometern - 25 jun 19 kl. 14:50

Mättande kaffesmoothie med havregryn2 portioner, 5 minuter. Svalkande alternativ till den klassiska kaffekoppen, utan tillsatt socker och med havregryn för extra mättnad..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mättande, kaffesmoothiemed , havregryn
YLE - 18 okt 12 kl. 11:35

Semper drar tillbaka havregryn

Livsmedelstillverkaren Semper drar tillbaka ett parti glutenfria havregryn från affärerna. I ett pressmeddelande säger Semper att partiet innehåller mögelgiftet DON, som förekommer i spannmål och foder. Det är frågan om havregryn som säljs i ett halvt kilos förpackningar och vars bäst-före datum är 26.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 10:17

Semper återkallar giftiga havregryn


Sedan ett mögelgift hittats i ett antal förpackningar med glutenfria havregryn återkallar Semper samtliga aktuella produkter. De förpackningar som kunder bör lämna tillbaka avser 500 gram med bäst-före-datum 26 september 2013, enligt ett pressmeddelande från Semper..

Dagens PS - 13 aug 18 kl. 09:33

Sömnbesvär och sockersug? Ät mer havregryn!

Magnesium är ett viktigt mineral som sägs lösa många hälsoproblem. Men hur mycket behöver vi egentligen? Får man i sig tillräckligt genom kosten?

YLE - 27 jun 12 kl. 13:18

Resebyråer söker febrilt efter ersättande flyg

Tjäreborg har ungefär 600 kunder som skulle ha flugit hem med Air Finlands flygplan från sina semesterorter. Finnmatkat uppger däremot att 381 kunder är i behov av ersättande hemtransport. Båda researrangörerna söker som bäst efter ersättande flyg.

YLE - 11 maj 17 kl. 15:14

Svenska skolan i S:t Karins måste vänta på beslut om ersättande lokaler

S:t Karins vill vänta med beslut om ersättande utrymmen för Hovirinta skola som lider av problem med inomhusluften. Frågan behandlas på stadsstyrelsemötet på måndag. En rapport där man redogör för olika alternativa lösningar presenteras på mötet, men enligt stadsdirektör Harri Virtas förslag ska rapporten antecknas till kännedom.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 14:00

Utvidgat berättande i ny scenfestival

Kultur och Nöje Torsdag 31 mars går startskottet för en ny scenkonstfestival i Malmö. Transistor ska under en månads tid bjuda på minst tio olika premiärer där ett utvidgat berättande för scenrummet är grunden och hörspelen dominerar.
– Det känns att det här är startskottet för något nytt och det är så roligt att vi går ut så stort och hårt, säger regissören och dramatikern Carina Ehrenholm, som varit konstnärlig ledare för Turteatern i Stockholm och nu är en av initiativtagarna till Transistor.

YLE - 09 aug 12 kl. 16:03

De flesta permitterade vid Nordkalk får ersättande jobb

Största delen av dem som berörs av höstens permitteringar vid Nordkalk i Pargas kommer att få ersättande arbetsuppgifter. Det blev klart under torsdagen då samarbetsförhandlingarna avslutades. Produktionen vid kalkverket i Pargas stannar upp i slutet av augusti och produktionsstoppet pågår som längst tre månader.

YLE - 09 aug 12 kl. 16:51

De flesta som permitteras vid Nordkalk får ersättande jobb

Största delen av dem som berörs av höstens permitteringar vid Nordkalk i Pargas kommer att få ersättande arbetsuppgifter. Det blev klart under torsdagen då samarbetsförhandlingarna avslutades. Produktionen vid kalkverket i Pargas stannar upp i slutet av augusti och produktionsstoppet pågår som längst tre månader.

YLE - 24 sep 12 kl. 07:29

TS: Ersättande vården för narkomaner ska förenhetligas

Vården av narkomaner är väldigt olika i olika kommuner, både beträffande hur man försöker ersätta drogberoendet och hur erfaren vårdpersonalen är, rapporterar tidningen Turun Sanomat. I de riksomfattande vårddirektiven för narkomaner sägs inget om hur den ersättande vården ska ordnas utan enskilda kommuner får själva bestämma om de erbjuder bara mediciner, eller om någon form av psykosocialt stöd också ingår i vården. Institutet för hälsa och välfärd kräver klarare direktiv och mer utbildning för vårdpersonalen.

Uppsalanyheter.se - 19 sep 15 kl. 06:02

Skärpt straff för nedsättande sms

En man som skickat nedsättande sms och e-postmeddelanden till en kvinna dömdes i augusti till dagsböter, efter överklagande från mannen skärper nu Hovrätten straffet.En man som skickat nedsättande sms och e-postmeddelanden till en kvinna dömdes i augusti till dagsböter, efter överklagande från mannen skärper nu Hovrätten straffet.   En uppsalabo född 1987 som ofredat en kvinna med en stor mängd sms och e-postmeddelanden dömdes av Åklagarmyndigheten till dagsböter på 12.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Efter nya rökförbudet – Kalmar kommun satsar på fler askkoppar

Efter att det nya rökförbudet började gälla 1 juli i år har kommunen köpt in ett antal nya askkoppar. Förhoppningen är att minska nedskräpningen på gator och torg..

Barometern - 1 timme sedan

SD-medlemmar kritiska mot “mörkläggningen”

Det var helt fel att tillåta SD-politikern ha kvar uppdrag efter att polisutredningen startat. Det tycker flera partimedlemmar, som är mycket besvikna över hur partiets distriktsordförande hanterat frågan..

Barometern - 5 timmar sedan

Brand i garagelänga snabbt släckt

Strax före midnatt mot söndagen kom larm om att en garagelänga börjat brinna i västra Smedby..

Barometern - 8 timmar sedan

Larm: Kalhygge i Mönsterås brinner

Barometern - 8 timmar sedan

Därför är konspirationsteorierna om månfärden fel

50 år har gått sedan Apollo 11 landade på månen – och lika länge har konspirationsteoretiker ifrågasatt bedriften. Stas Barabash professor i rymdfysik synar "bevisen" i sömmarna..

Barometern - 8 timmar sedan

Järngänget guidar i Hammarsmedjan

I sommar är det visning i Hammarsmedjan i Orrefors varje helg. Järngänget, som under fem år har renoverat Hammarsmedjan och nyligen tilldelats Nybro kommuns landsbygdspris, är på plats och guidar besökarna..

Barometern - 9 timmar sedan

Missfärgat vatten i Emmaboda

Barometern - 9 timmar sedan

Studenter från hela världen upplevde Öland

Under lördagen besökte 70 av studenterna i Linnéuniversitetets sommarakademi södra Öland. De gick bland annat en guidad tur i Eketorps borg och fick smaka öländsk lufsa i Ottenby..

Barometern - 11 timmar sedan

Dalskärs camping går mot ännu ett bra år

Dalskärs campiong har fått en flygande start på säsongen. Just nu är det fullbelagt på anläggning och ägaren Ove Karlsson ångrar inte att han bytte yrkesbana..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.