Expressen > Nyheter

Monday, 22 July, 22:29

Expressen - 25 jun 19 kl. 13:34

Brand i villa – stort räddningspådragDet brinner på en villa på Hisingen i Göteborg.Branden har startat i en husvagn och sedan spridit sig, enligt SOS Alarm.– Vi har fyra ambulanser larmade till platsen, det är många som har ringt in, säger Sofie Schmidt, teamledare på SOS Alarm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hisingen, Göteborg, SOS Alarm, Sofie Schmidt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , villa, stort, räddningspådrag
Expressen - 18 apr 19 kl. 12:07

Brand i villa – stort räddningspådrag

Det brinner i en villa i Vaggeryds kommun.Enligt larmet är det öppna lågor i och utanför villan.Ett stort antal enheter från räddningstjänsten är larmade.

Expressen - 01 maj 19 kl. 12:50

Brand i villa – stort räddningspådrag

En större villa på Hisingen står i brand.Räddningstjänst och tre ambulanser har kallats till platsen..

GöteborgsPosten - 31 jan 17 kl. 10:32

Brand i lägenhetshus rasar - stort räddningspådrag

Det har varit ett stort räddningspådrag efter att ett niovåningshus på Guldheden i Göteborg har stått i lågor på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst, polis och ambulans ryckte ut till platsen och spärrade av ett stort område runt huset..

Expressen - 19 nov 17 kl. 09:28

Våldsam brand i villa – stort räddningspådrag

Det brinner kraftigt i en villa i Vänersborg. Branden ska ha startat ur eldstaden och spridit sig vidare mot skorsten och tak. Räddningstjänst och ambulans är på plats.

GT - 25 apr 19 kl. 22:01

Brand med öppna lågor i villa – stort räddningspådrag

Det brinner i en villa i Säve i Göteborg.– Det brinner med synliga lågor, säger räddningstjänstens larm– och ledningsoperatör. Flera styrkor från räddningstjänsten är på plats..

Expressen - 15 maj 14 kl. 19:13

Brand härjar i Malmö – stort räddningspådrag

Ett stort räddningspådrag larmades på torsdagskvällen till Hemmets veckotidnings gamla byggnad i östra Malmö. Enligt larmet brinner det kraftigt, röken syns på långt håll. – Vi har flera uppringare som har larmat, säger driftledaren på SOS Alarm..

Expressen - 15 maj 14 kl. 19:13

Brand utbröt i Malmö – stort räddningspådrag

Ett stort räddningspådrag larmades på torsdagskvällen till Hemmets Journals gamla tryckeri på Carl Flormansgatan i östra Malmö. Rökutvecklingen syntes på långt håll över delar av staden. – Vi har flera uppringare som har larmat, säger driftledaren på SOS Alarm..

Expressen - 01 maj 18 kl. 15:33

Larm om övertänd villa – stort räddningspådrag

En villa i Klippan började brinna på tisdagseftermiddagen.När polis och räddningstjänst kom till platsen kunde man konstatera att det övertända huset var obebott.– Vi är på plats och jobbar.

GöteborgsPosten - 30 maj 12 kl. 12:29

Tom eka orsakade stort räddningspådrag

Ett stort räddningspådrag sattes i gång på tisdagskvällen efter att en tom eka hittats med i Mjörn motorn i gång..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort räddningspådrag efter hopp från Frösöbron

En befarad drunkningsolycka orsakade på lördagen ett stort räddningspådrag i Östersund. Enligt larmet hade två personer hoppat från Frösöbron..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Viltolycka på E22 – rådjur påkört

Under måndagskvällen blev ett rådjur påkört på E22 sydväst om Norje i Sölvesborgs kommun.Inga personer ska ha blivit skadade vid olyckan, men rådjuret utgör ett trafikhinder på plats. .

Expressen - 30 minuter sedan

Värmebölja på väg: ”Upp till 30 grader”

Packa ner jackan och släng långbyxorna. Nu kommer riktigt varmt väder.– Det kan bli värmebölja med start på onsdag, säger Stig-Arild Fagerli, på väderinstitutet StormGeo..

Expressen - 1 timme sedan

Mänskliga kvarlevor hittade vid badstrand

Mänskliga kvarlevor har hittats vid en badstrand i Robertsfors, Västerbotten.Stranden är avspärrad för polisutredning..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen varnar för falska 500-sedlar

Under helgen kom flera anmälningar in om att någon betalat med falska 500-sedlar i Malmö.Polisen har sett en ökad aktivitet inom penningförfalskning och varnar nu för sedlar som verkar misstänkta.– Vi har sett viss skill­nad på se­dlarna.

Expressen - 2 timmar sedan

Bilbomb skadar tre personer på fransk militärbas i Mali

En bilbomb har skadat tre personer på den franska militärbasen i Mali, rapporterar AFP. .

Expressen - 2 timmar sedan

Äldre kvinnan misshandlade person – greps av polis

En kvinna i 60-årsåldern misshandlade en person och hotade flera andra.Händelsen inträffade i Värnamo på måndagen och kvinnan har blivit gripen..

Expressen - 2 timmar sedan

Familjen övergav drottningen under fina sommartraditionen

Under många år har den danska kungafamiljen samlats på Gråsten slott för att fira sommaren och ta en familjebild.Men i år lämnades drottning Margrethe nästan ensam, ingen av hennes söner dök upp och inte heller några barnbarn. – Det är av stor betydelse att prins Henrik inte finns med längre.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemtjänsten schemalagde en minut för duschning

Hemtjänstpersonalen i Göteborg fick en minut på sig att duscha en kvinna med svåra inkontinensproblem.Trots att personalen drog över tiden hann de inte med duschen innan de tvingades gå vidare.– Det har blivit fel, säger sektorschefen Annika Ljungh i stadsdelen Örgryte-Härlanda..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump i ny attack mot kongresskvinnorna: ”De är rasistiska bråkstakar”

Ordkriget mellan Donald Trump och de fyra demokratiska kvinnliga kongressledamöter fortsätter.På sociala medier går den amerikanska presidenten till en ny attack. ”Kvartetten är en väldigt rasistisk grupp bråkstakar som är unga, oerfarna och inte särskilt smarta”, skriver han på Twitter..

Expressen - 3 timmar sedan

Matildas strandbilder – efter svåra sjukdomen

En ljus påse på magen där bajset och pruttarna kommer. En helt normal sak – även på stranden. 23-åriga Matilda Ahdrian är en av de tusentals svenskar med stomi och vill peppa andra att våga synas, oavsett sjukdom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.