Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 July, 07:21

Realtid - 25 jun 19 kl. 13:30

Camilla Hedenfelt till Avanazas koncernledningCamilla Hedenfelt blir ny HR-chef på Avanza. Hon tar även plats i koncernledningen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hedenfelt, Avanazas, HR, Avanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camilla, Hedenfelttill , Avanazas, koncernledning
YLE - 06 jul 15 kl. 06:00

Camilla Back: Mina trillingsyskon betyder allt för mig

Camilla Back från Solf var tyst och blyg när hon gick i skolan. Då kunde hon inte föreställa sig att hon skulle stå inför världens blickar på en scen i Kanada och ta emot en pokal i bikinifitness. Trillingar Världsmästerskap i fitness är inte det enda ovanliga med Camilla.

YLE - 09 sep 15 kl. 06:00

Camilla Richardsson: Trots bra tävlingar var jag missnöjd efter varje lopp

Hinderlöparen Camilla Richardssons tävlingssäsong kom till stor del att präglas av jakten på kvalgränsen till VM i Peking. Hon nådde inte gränsen, men kom till VM ändå och gjorde där karriärens nästbästa lopp. Förra sommaren var Camilla Richardssons mål att gå under 9:55.

Västerbottens Folkblad - 06 maj 13 kl. 13:39

Umeå kommun vill träffa Volvos koncernledning

Representanter för Umeå kommun vill snarast möjligt ha en träff med Volvos koncernledning. Anledningen är den utredning som kan få till följd att hyttmonteringen på [...].

Affärsvärlden - 01 jul 13 kl. 08:46

Koncernledning har köpt köpoptioner i Hufvudstaden

Samtliga personer i Hufvudstadens koncernledning har erbjudits och accepterat att på marknadsmässiga villkor förvärva köpoptioner i bolaget..

Resume - 25 nov 13 kl. 11:45

Chefsjuristen tar plats i Schibsteds koncernledning

40-åriga My Goland, chef för legal affairs/chefsjurist, blir en del av Schibsteds koncernledning i Sverige. Hon är lite av ett styrelseproffs..

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 08:53

Ny koncernledning i Telia Sonera


Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Bland annat blir Erik Hallberg ny medlem i koncernledningen, han ersätter Veysel Aral som chef för affärsområde Eurasia med omedelbar verkan och blir Executive Vice President för det geografiska området Eurasia från 1 april..

TA - 16 dec 13 kl. 08:53

Ny koncernledning i Telia Sonera


Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Bland annat blir Erik Hallberg ny medlem i koncernledningen, han ersätter Veysel Aral som chef för affärsområde Eurasia med omedelbar verkan och blir Executive Vice President för det geografiska området Eurasia från 1 april..

SvD - 16 dec 13 kl. 08:53

Ny koncernledning i Telia Sonera

Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning..

DN - 16 dec 13 kl. 08:55

Ny koncernledning i Telia Sonera

Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 16 dec 13 kl. 09:01

Ny koncernledning i Telia Sonera


Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Bland annat blir Erik Hallberg ny medlem i koncernledningen, han ersätter Veysel Aral som chef för affärsområde Eurasia med omedelbar verkan och blir Executive Vice President för det geografiska området Eurasia från 1 april..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - Igår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - Igår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - Igår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - I förrgår: 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.