DN > Inrikes

Saturday, 20 July, 11:22

DN - 25 jun 19 kl. 12:09

Butik i Vetlanda evakuerad efter hotEn butik på Nygatan i Vetlanda har på eget initiativ evakuerat personer från butiken efter att ett hot har inkommit, skriver polisens på sin hemsida. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vetlanda, Nygatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butiki , Vetlanda, evakueradefter , hot
Nya Wermlands Tidningen - 21 nov 17 kl. 16:24

Rånad mitt på dagen i butik

Innehavaren av en butik i centrum rånades på blanka tisdagseftermiddagen i sin butik, dock utan hot..

Skånskan - 3 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Expressen - 15 jul 17 kl. 12:00

ICA-butik evakuerad efter larm om rök

Strax efter klockan halv elva på lördagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om en rökutveckling i en ICA-butik i Höllviken. Enheter har skickats till platsen och affären har evakuerats. – De känner att det luktar rök där inne men har inte hittat någon rök än så länge, säger Torbjörn Krokström på räddningstjänsten syd.

Sydsvenskan - 09 dec 15 kl. 13:25

Ölandsskola evakuerad efter hot

Slottsskolan i Borgholm på Öland har evakuerats efter ett hot. Polisen genomsöker just nu skolan.— Polis på plats har tagit det säkra före det osäkra, så vi har förflyttat elever och personal till en närliggande skola, säger Jimmy Modin, pressinformatör på polisen, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 15 kl. 13:25

Ölandsskola evakuerad efter hot

Slottsskolan i Borgholm på Öland har evakuerats efter ett hot. Polisen genomsöker just nu skolan.— Polis på plats har tagit det säkra före det osäkra, så vi har förflyttat elever och personal till en närliggande skola, säger Jimmy Modin, pressinformatör på polisen, till TT.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hot mot minnesstund i Newtown - kyrka evakuerad

En kyrka full med sörjande fick evakueras pvid lunch lokal tid i Newtown Connecticut efter att hot riktats mot kyrkan. I kyrkan fanns 400 besökare då en minnesstund hölls för offren för helgens massaker då 26 personer dödades, de flesta barn, rapporterar Expressen..

BT - 16 sep 13 kl. 11:00

Norsk flygplats evakuerad efter hot

Trondheims flygplats Værnes har evakuerats sedan ett hot riktats mot anläggningen. Enligt polisen evakuerades omkring 1 000 människor.Flygplatsledningen uppger att plan kan landa normalt, det är bara flygplatsterminalen som är utrymd.

UNT - 16 sep 13 kl. 10:56

Norsk flygplats evakuerad efter hot

Trondheims flygplats Vaernes evakuerades i morse sedan ett hot riktats mot anläggningen. Enligt polisen evakuerades omkring 1 000 människor. Vägarna mot flygplatsen uppges vara avspärrade.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 10:56

Norsk flygplats evakuerad efter hot


Trondheims flygplats Værnes har evakuerats sedan ett hot riktats mot anläggningen.Enligt polisen evakuerades omkring 1 000 människor.Flygplatsledningen uppger att plan kan landa normalt, det är bara flygplatsterminalen som är utrymd.

DN - 16 sep 13 kl. 11:00

Norsk flygplats evakuerad efter hot

Trondheims flygplats Værnes har evakuerats sedan ett hot riktats mot anläggningen. Enligt polisen evakuerades omkring 1 000 människor..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Så här rapporterade Dagens Nyheter om månlandningen

I dag är det 50 år sedan människor för första gången satte foten på månen. DN:s utsände medarbetare Arne Karsberg rapporterade flitigt från USA i samband med den historiska rymdutflykten..

DN - 1 timme sedan

Här firar du månlandningen i Stockholm

Fira 50-årsjubileet av det första människoklivet på månen. DN tipsar om tre spännande rymdevenemang som hålls i Stockholm i dag..

DN - 1 timme sedan

TV: 50 år sedan första stegen på månen

Idag är det 50 år sedan Apollo 11 nådde månen. Den 20 juli 1969 tog den amerikanska astronauten Neil Armstrong  människans första steg på månens yta. Så här så det ut..

DN - 5 timmar sedan

Led av svår migrän – ny medicin har gett Anna Karin Wallberg livet tillbaka

Under många år plågades Anna Karin Wallberg av en svår migrän. Nu har en ny behandling gett henne livet tillbaka. ”Allt är bara så underbart”, säger hon..

DN - 5 timmar sedan

Mari fick nej till att pröva den nya migränmedicinen

När Mari Lööv ville testa det nya läkemedlet Aimovig mot sin migrän fick hon nej. Hon behandlas nämligen redan med botox. Och Region Gävleborg, som hon tillhör, godkänner bara en av behandlingarna – inte båda tillsammans..

DN - 5 timmar sedan

Nya läkemedel ger migrändrabbade hopp

Vid årsskiftet godkändes ett nytt läkemedel mot kronisk migrän i Sverige. Redan har livet förändrats för många drabbade. Fler nya mediciner är på gång.

DN - 5 timmar sedan

Algeriet afrikanska mästare – efter galen drömstart

En hög, långsam och retfull bollbana redan efter 80 sekunder. Det blev Senegals fall i finalen av Afrikanska mästerskapen. Algeriet vann med 1–0 i Kairo och är mästare för andra gången i landets historia..

DN - 5 timmar sedan

Två personer hittade döda i bostad i Trelleborg

Två personer har hittats döda i en bostad i Trelleborg.  Polisen misstänker någon form av grovt våldsbrott och har inlett en förundersökning. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.