Realtid > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 06:46

Realtid - 25 jun 19 kl. 12:07

De tar plats i Northvolts nya styrelseGoldman Sachs och Volkswagen får representation i Northvolts nya styrelse. Delar av Northvolts finansierinsgrunda på 10 miljarder har även registrerats hos Bolagsverket där nya aktörer träder fram..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Northvolts, Sachs, Volkswagen, Bolagsverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De tarplats i , Northvoltsnya , styrelse
Nyan - 11 apr 14 kl. 15:41

Gravidhjälp till lesbiska diskuteras i dag av styrelse

I dag tar ÅHS styrelse upp förslaget från ledningen för sjukhusets BB- och gynklinik om att slopa möjligheten till infertilitetsbehandling för ensamstående och lesbiska kvinnor.
Förslaget motiveras av kliniken med det kärva ekonomiska läget och det faktum att inget av de utomstående sjukhus – TYKS i Åbo och Uppsala Akademiska sjukhus – som ÅHS har avtal med tar emot ensamstående och att bara Uppsala erbjuder donatorinseminationsbehandling till lesbiska.
Som Nya Åland rapporterade i går, är åsikterna för och emot förslaget ganska jämt fördelade bland styrelsemedlemmarna.

DI - 25 jun 19 kl. 14:07

Namnen som väljs in i Northvolts nya styrelse

Vid en extra bolagsstämma har Northvolt ändrat sammansättningen i sin styrelse. Goldman Sachs tar två styrelseplatser och Volkswagen en..

GöteborgsPosten - 26 sep 17 kl. 10:50

ABB-teknik i Northvolts batterifabrik

ABB investerar motsvarande 95 miljoner kronor i Northvolts nya batterifabrik och bidrar enligt ett partnerskapsavtal även med teknik. Att Västerås-baserade ABB går in som partner betyder dock inte att det är bestämt att den nya fabriken hamnar där, uppger Northvolts vd Peter Carlsson för TT..

DN - 27 apr 18 kl. 12:45

Spaden i marken för Northvolts testanläggning i Västerås

På fredagen sattes spaden i marken för Northvolts testanläggning i Västerås. Northvolts vd Peter Carlsson kunde även berätta att finansieringen av laboratoriet är löst. .

Kristianstadsbladet - 29 dec 11 kl. 06:30

Stiftelsen tar beslut om bud

Foto: Peter Åklundh
I?dag tar Stiftelsen Regionen Kristianstads styrelse ställning till ett bud på Arenabolaget. Men även om det blir klartecken till affären återstår frågetecken att räta ut.

SmålandsPosten - 24 okt 13 kl. 07:08

Åke tar plats i toppen av Centern

I dag gör kommunalrådet Åke Carlson sitt första möte med Centerpartiets styrelse.
? Jag kommer inte att vara en bypolitiker för Uppvidinge, men när jag tar strid för landsbygden kan jag ha Uppvidinge som exempel, säger han.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Gäng tar över bostadsområden — otryggheten ökar i Kristianstad

Skadegörelse och otrygghet i det egna bostadsområdet är ett växande problem i Kristianstad. Flera fastighetsägare ger en bild av en utveckling där gäng tar över områden, trakasserar och saboterar. I år landar ABK:s nota för väktare och kameror på runt fem miljoner.

SVT - 26 apr 17 kl. 14:43

Åtta kommuner har chans på Northvolts batterifabrik i Sverige

Åtta kommuner i Sverige är bland de som kan bli aktuella för Northvolts batterifabrik: Luleå, Skellefteå, Gävle, Västerås, Norrköping, Mariestad, Skövde, Göteborg och Malmö. Det meddelar företagets vd Peter Carlsson, under en presskonferens på onsdagen..

Västerbottens Folkblad - 20 maj 17 kl. 07:00

[PLUS] Northvolts vd: ”Vi har ett unikt tillfälle”

Northvolts vd Peter Carlsson hyser inga tvivel om att batterifabriken har stora möjligheter att....

NSD - 11 aug 17 kl. 14:51

Northvolts vd talar i Västerås - trots pågående förhandlingar

Mitt under pågående förhandlingar kom beskedet – Northvolts vd blir årets huvudtalare vid en stor energikonferens i Västerås..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

Visa investerar i PayMate

Visa investerar i Indien-baserade betalningsföretaget PayMate. De nya pengarna ska användas till att expandera i Afrika och delar av Europa. .

Realtid - 16 timmar sedan

DB ser risk för halverad utdelning i Nordea

Nordeas aktieägare riskerar en nära halverad utdelning för i år när banken ska se över sina finansiella mål. Det skriver Deutsche Bank i en analys, enligt Nyhetsbyrån Direkt. .

Realtid - 18 timmar sedan

Sparbanken Sjuhärad höjer resultatet

Banken höjde sitt resultat med nästan 40 miljoner kronor jämfört med i fjol. Därmed går Sparbanken Sjuhärad mot den allmänna trenden om att bankerna visar en tydlig nedgång. .

Realtid - 19 timmar sedan

Aktiestrateg: Bolånekriget kommer fortsätta tynga bankernas marginaler

När de fyra svenska storbankerna har lämnat delårsrapporter för det andra kvartalet är det främst lönsamhetspress inom bolån som sticker ut, följt av ökade kostnader för åtgärder mot penningtvätt. Det säger Martin Guri, aktiestrateg på Kepler Cheuvreux, som spår fortsatt marginalpress inom bolån.  .

Realtid - 22 timmar sedan

Det går sämre för företagen

Det går sämre för företagen detta kvartal än tidigare. Även på sektornivå har den goda vinstutvecklingen har dämpats. Det skriver Peter Malmqvist, oberoende finansanalytiker och skribent, i en analys i Aktiespararna..

Realtid - 19 jul 19 kl. 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - 19 jul 19 kl. 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - 19 jul 19 kl. 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - 19 jul 19 kl. 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - 18 jul 19 kl. 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.