UNT > Utrikes

Tuesday, 23 July, 07:26

UNT - 25 jun 19 kl. 08:16

Iran: Sanktionerna stänger dörren för alltidDe senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt utrikesdepartementet i Teheran..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Iran, Teheran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iran, Sanktionerna, stänger, dörrenför , alltid
SVT - 15 sep 14 kl. 20:43

USA öppnar för samarbete med Iran mot IS

USA:s utrikesminsiter, John kerry, sade idag att han inte stänger dörren för ett samarbete med Iran mot den gemensamme fienden, Islamiska staten. Däremot kommer de både länderna inte att samarbeta i ett militärt angrepp..

UNT - 25 jun 19 kl. 10:01

Iran: Vita huset är "efterblivet"

De senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt regimen i Teheran, som kallar Vita huset "efterblivet"..

DN - 04 jun 19 kl. 18:15

USA skärper sanktionerna mot Kuba – förbjuder gruppresor till landet

USA skärper sanktionerna mot Kuba genom att förbjuda gruppresor till landet, och stänger därmed dörren till ett av de huvudsakliga tillvägagångssätten för amerikaner att resa dit. Dessutom förbjuds export av båtar och privatflygplan..

Sydsvenskan - 08 apr 16 kl. 04:00

Det hänger på håret

Maryam och Melika är bästisar, men vid nio års ålder dras det bokstavligen en slöja mellan dem. Vid den åldern får iranska flickor religiös skolning, och måste bära en hijab – en sjal som täcker håret – då de visar sig offentligt.För Maryam är det en naturlig omställning, hennes familj är praktiserande muslimer och hon funderar mycket på religiösa frågor.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Kapitel 11
Nästa morgon gick jag tidigt ner till affären med Cléo på axeln och nyladdad mobil. Jag hade nästan inte kunnat sova, det som hänt hade varit i mesta laget. Min lugna tillvaro hade skakats om ordentligt och nu måste någonting hända.

BT - 12 okt 14 kl. 07:38

Ett nytt liv i Borås

I det ännu kala pojkrummet skrattar 14-årige Efraim åt en dubbad version av Mr Bean. Efter flykten från Eritrea har han fått ett nytt hem i en familj i Borås. Efraim anlände med allt han ägde i en plastpåse, men precis som andra ensamkommande flyktingbarn har han ett tungt bagage att bära med sig in i framtiden.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

12. Godnattsagor för barn som dricker

”Mori, har du hört den om vad Gud gjorde när han var helt slutkörd efter att ha skapat jorden?”Morteza skakade på huvudet och gjorde ett halvhjärtat försök att bemöta vännens annalkande skämt med ett plikttroget leende.”Han överlät resten åt kineserna!

BT - 26 feb 14 kl. 07:58

Vitsvit om den vita erfarenheten

Athena Farrokhzad är en av Sveriges hetaste poeter just nu. Diktsamlingen Vitsvit, som kom ut förra året, har rönt en enorm uppmärksamhet – för att vara ett förstlingsverk. Men trots att hon är nominerad till Debutantpriset är hon allt annat än grön i litterära kretsar.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

14. Godnattsagor för barn som dricker

Käraste mor, jag hoppas att det här brevet kommer fram. Har bett en kille som heter Morteza och som ska på permission att ta med sig det personligen till dig så att det inte blir som sist. Han är en enkel kille på gränsen till analfabet så du behöver inte vara orolig.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Sydkoreanskt varningsskott mot ryskt flyg

Sydkorea har skjutit varningsskott mot ett ryskt militärflygplan som kommit in över sydkoreanskt luftrum..

UNT - 1 timme sedan

Ricky Martin kräver Ricardos avgång

Protesterna mot Puerto Ricos guvernör Ricardo Rosselló tilltar i styrka..

UNT - 1 timme sedan

Hunt vill se europeisk insats i Hormuzsundet

Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt vill sätta ihop en Europaledd skyddsinsats i Hormuzsundet..

UNT - 3 timmar sedan

Nytt strömavbrott i Venezuela

Stora delar av Venezuela är utan ström, inklusive huvudstaden Caracas..

UNT - 4 timmar sedan

Tar avsked av glaciär med brev till framtiden

Okjökull var Islands första glaciär att falla offer för den globala uppvärmningen..

UNT - 4 timmar sedan

Trump: Inga giftpiller i nya budgeten

President Donald Trump och båda partierna i USA:s kongress har kommit överens om en ny federal statsbudget för de kommande två åren..

UNT - 4 timmar sedan

Klart med ny USA-budget

President Donald Trump och båda partierna i USA:s kongress har kommit överens om en ny federal statsbudget för de kommande två åren..

UNT - 5 timmar sedan

Zarif: Iran vill inte konfrontation

Iran vill tona ner retoriken kring kvarhållna oljetankern Stena Impero, säger utrikesminister Mohammad Javad Zarif i ett uttalande riktat till Storbritanniens trolige nästa premiärminister..

UNT - 5 timmar sedan

USA vill snabba på utvisning av migranter

USA kommer att utöka möjligheterna för tull- och invandringsmyndigheten ICE att snabbt deportera migranter som tagit sig in i ladet på illegal väg..

UNT - 8 timmar sedan

Frostigt bemötande av Thunberg i hett Paris

Hon hyllades av tyska förbundskanslern Angela Merkel i fredags och mottog Normandies nyinstiftade frihetspris i söndags..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.