DN > Inrikes

Saturday, 20 July, 12:10

DN - 25 jun 19 kl. 07:33

Svaret på gåtan MH370 kan finnas i Malaysia00.42 på natten den 8 mars 2014 lyfte Malaysia Airlines flight MH370 från Kuala Lumpur med destination Peking. Några timmar senare var planet försvunnet. Ett av flyghistoriens största mysterier har fortfarande inte fått sin lösning. Men, skriver tidskriften The Atlantic, svaret på gåtan kanske inte ligger på havets botten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
MH370, Malaysia, Malaysia Airlines, Kuala Lumpur, Peking, The Atlantic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaret, gåtan, MH370kan , finnasi , Malaysia
Expressen - 07 jul 19 kl. 12:30

Svaret på mordgåtan kan finnas i hemmet

Den norska polisen ökar trycket i spaningarna efter den försvunna miljardärshustrun Anne-Elisabeth Hagen – och har begärt hjälp av polis i andra länder.Men svaret på mordgåtan finns troligen i paret Hagens hus utanför Oslo.Där identifierade man släpspår i ett av badrummen, där hittades hennes telefon och där såg maken henne senast..

Sydsvenskan - 13 mar 14 kl. 05:30

MH370 är det perfekta mysteriet

Först fanns det. Sedan fanns det helt plötsligt inte. Sedan fanns det kanske igen – fast då över Malackasundet.

Expressen - 19 jan 16 kl. 22:52

Han kan ha svaret på vapengåtan

Svaret på vapengåtan kan finnas i hans register. Anders Lexne - tidigare generalagent för Smith & Wesson - kan ha namnet på vapnets ägare i sina sparade vapenböcker. – Palmegruppen har varit här säkert 50 gånger, säger Lexne..

Skånskan - 07 apr 16 kl. 04:00

Re­gi­on­frå­gan mer än kar­tan

Opinion Vad mer ska re­gi­onerna få an­svar för än dagens re­gi­oner? Den frå­gan blev häng­an­de i luften när SKL:s första kon­fe­rens av tre om re­gi­on­frå­gan hölls i Väx­jö i går. Po­li­ti­ker och tjäns­te­män från re­gi­oner, lands­ting och kom­muner i söd­ra Sve­ri­ge del­tog.

Expressen - 04 jun 14 kl. 00:19

Hon kan ha varit den sista som såg MH370

Katherine Tee, 41, kan ha varit den sista som såg flight MH 370. Om det var det försvunna flygplanet som brittiskan såg så är svaret på världsgåtan dystert: Det störtade brinnande ner i havet. – Jag såg något som såg ut som ett brinnande plan.

Skånskan - 07 maj 18 kl. 01:00

Tyska för­svaret finns näs­tan bara på pap­peret

U-båtar som inte kan dyka, strids­vagnar som står på verk­stad och he­li­kop­trar som inte kan lyfta. Bara fyra strids­flyg­plan som är in­sats­be­redda.
Nej, det är ingen be­skriv­ning av det svenska för­svaret, det är det tyska för­svarets sta­tus, en­ligt tyska me­di­er.

Skånskan - 26 jan 17 kl. 01:00

Kon­tan­ter ska fort­satt kun­na an­vändas över­allt

ERWP.fif(1)Just nu på­går ett ut­by­te av se­dlar och mynt. Vid halv­års­skif­tet kommer gam­la hund­ra­lappar och fem­hund­ringar att bli ogil­tiga, lik­som även många gam­la mynt.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 01:00

Bankerna måste serva med kon­tan­ter

Till­gången till kon­tan­ter har för­sämrats de senaste åren. Se­dan 2011 har an­talet bank­kon­tor med kon­tant­ser­vi­ce mer än hal­verats. Det ställer till stora pro­blem för många fö­re­ningar, fö­re­tag och pri­vat­per­soner.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 11:49

Rita om na­tions­kar­tan i Sy­ri­en

USA:s och Ryss­lands ut­ri­kes­mi­nis­trar John Kerry och Ser­gej Lavrov, mö­tts i Ge­nè­ve för att för­söka nå ett sam­ar­bets­av­tal om hur Sy­ri­en­kon­flikten skall han­teras. Men inga av des­sa in­satser kommer att leda till en var­ak­tig fred. Det be­hövs helt an­dra och kon­struk­tiva grepp.

Expressen - 28 jan 16 kl. 20:52

Här avslöjas mystiska gåtan i "Antikrundan"

Här avslöjas den mystiska gåtan i en tavla under kvällens avsnitt av "Antikrundan". Det är konstexperten Claes Moser som gnuggar fram svaret med en våtservett. – Ser du att det finns något här?

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Efter vågen av telefonbedrägerier mot äldre – nu väntar flera stora rättegångar

Efter förra årets explosionsartade ökning av telefonbedrägerier mot äldre har utredningarna hunnit ikapp. Nu väntar flera stora rättegångar mot unga som agerat målvakter och lånat ut sina bankkonton i bedrägerier. – Utöver att grundbrotten är riktade mot äldre så är det här ett cyniskt utnyttjande av unga människor, säger Helene Gestrin, åklagare i några av de stora ”vishing”-målen under våren..

DN - 1 timme sedan

Så här rapporterade Dagens Nyheter om månlandningen

I dag är det 50 år sedan människor för första gången satte foten på månen. DN:s utsände medarbetare Arne Karsberg rapporterade flitigt från USA i samband med den historiska rymdutflykten..

DN - 2 timmar sedan

Här firar du månlandningen i Stockholm

Fira 50-årsjubileet av det första människoklivet på månen. DN tipsar om tre spännande rymdevenemang som hålls i Stockholm i dag..

DN - 2 timmar sedan

TV: 50 år sedan första stegen på månen

Idag är det 50 år sedan Apollo 11 nådde månen. Den 20 juli 1969 tog den amerikanska astronauten Neil Armstrong  människans första steg på månens yta. Så här så det ut..

DN - 6 timmar sedan

Led av svår migrän – ny medicin har gett Anna Karin Wallberg livet tillbaka

Under många år plågades Anna Karin Wallberg av en svår migrän. Nu har en ny behandling gett henne livet tillbaka. ”Allt är bara så underbart”, säger hon..

DN - 6 timmar sedan

Mari fick nej till att pröva den nya migränmedicinen

När Mari Lööv ville testa det nya läkemedlet Aimovig mot sin migrän fick hon nej. Hon behandlas nämligen redan med botox. Och Region Gävleborg, som hon tillhör, godkänner bara en av behandlingarna – inte båda tillsammans..

DN - 6 timmar sedan

Nya läkemedel ger migrändrabbade hopp

Vid årsskiftet godkändes ett nytt läkemedel mot kronisk migrän i Sverige. Redan har livet förändrats för många drabbade. Fler nya mediciner är på gång.

DN - 6 timmar sedan

Algeriet afrikanska mästare – efter galen drömstart

En hög, långsam och retfull bollbana redan efter 80 sekunder. Det blev Senegals fall i finalen av Afrikanska mästerskapen. Algeriet vann med 1–0 i Kairo och är mästare för andra gången i landets historia..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.