Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 18 January, 20:34

Affärsvärlden - 24 jun 19 kl. 07:42

Fokus på G20-möte på AsienbörsernaDe asiatiska börserna uppvisade mindre förändringar på måndagen. Investerarnas fokus var inriktat på det kommande G20-mötet i Osaka, Japan i slutet på veckan. Mötet kan potentiellt bli en vändpunkt för de globala handelsspänningarna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
G20, Asienbörserna, Osaka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fokus, G20-möte, Asienbörserna
Dagens PS - 28 jun 19 kl. 07:44

Ovisshet sänker Asienbörserna

Indexen på de asiatiska börserna tyngs av osäkerhet kring G20-samtalen. Världsledarna möts i dag på G20-mötet och det här påverkar alltså Asiens börser som vid 05.25-tiden, enligt Omni Ekonomi, samtliga stod på minus.

DI - 27 jun 19 kl. 06:37

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna – pressad Apple-leverantör rusar

De ledande Asienbörserna var på ett muntert humör på torsdagsmorgonen i spåren av färsk optimism inför helgens G20-möte. .

GöteborgsPosten - 27 jun 19 kl. 08:50

Uppåt på Asienbörserna

Nyväckta förhoppningar om att handelssamtalen mellan USA och Kina är nära en lösning i samband med helgens G20-möte gav Asienbörserna en skjuts uppåt på torsdagen..

DI - 01 jul 19 kl. 06:31

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna efter G20-mötet

Asienbörserna lyfte rejält på måndagsmorgonen i spåren av att USA och Kina kommit överens om en vapenvila i handelskonflikten. .

Affärsvärlden - 08 apr 20 kl. 07:55

Blandad utveckling på Asienbörserna

Utvecklingen på Asienbörserna var blandad på onsdagsmorgonen med fortsatt fokus på att bekämpa den rådande pandemin. USA-börserna stängde svagt ned under tisdagen efter att först ha varit upp ett par procent..

Affärsvärlden - 30 jul 14 kl. 08:53

Finansreformer och korruption i fokus på Asienbörserna

Asienbörserna noteras sammantaget marginellt stigande i onsdagens session..

Affärsvärlden - 13 mar 18 kl. 08:29

Överlag högre kurser på Asienbörserna

Asienbörserna har överlag rört sig något uppåt under tisdagen, även om utvecklingen har varit blandad. Tokyobörsen steg och stod därmed emot oron kring den misstänkta korruptionsskandal som har varit i fokus på sistone..

Affärsvärlden - 30 jul 19 kl. 08:08

Uppåt på Asienbörserna

Asienbörserna noterade stigande kurser på tisdagen med något undantag. Investerarnas fokus kretsade kring det amerikanska räntebeskedet och den förväntade sänkta styrräntan samt nästa omgång i handelssamtalen mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 11 nov 19 kl. 08:52

Sammandrabbningar i Hongkong tynger Asienbörserna

Asienbörserna sjönk på bred front på måndagen. Nya sammandrabbningar i Hongkong, där en av demonstranterna sköts av polis, tyngde stämningen och Hongkongbörsens Hang Seng-index sjönk 2,9 procent. Samtidigt ligger fokus på fortsatta besked kring handelssamtalen mellan Kina och USA..

Affärsvärlden - 22 nov 19 kl. 07:57

Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklades blandat på fredagen när fokus fortsatte att riktas mot handelsförhandlingarna mellan Kina och USA, samt oroligheterna i Hongkong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.