DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 23:04

DI - 20 jun 19 kl. 23:07

Utdragen jobbjakt i EU – nya möten kan krävasKampen om toppjobben i EU blir både lång och svår. "I går var jag försiktigt optimistisk. I dag är jag mer försiktig än optimistisk", skrev EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk på Twitter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Donald Tusk, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utdragen, jobbjakti EU nya , mötenkan , krävas
UNT - 20 jun 19 kl. 20:46

Utdragen jobbjakt i EU – nya möten kan krävas

Kampen om toppjobben i EU blir både lång och svår..

SVT - 20 jun 19 kl. 20:43

Svår jobbjakt i EU – nya möten kan krävas

Hårda bud väntar om EU-ländernas ledare ska kunna enas om vem som ska sitta på vilken toppost i EU de närmaste åren – och fler toppmöten kan behövas för att nå enighet. ”I går var jag försiktigt optimistisk. I dag är jag mer försiktig än optimistisk”, skriver EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk på Twitter..

UNT - 20 jun 19 kl. 14:37

Svår jobbjakt i EU – nya möten kan krävas

Hårda bud väntar om EU-ländernas ledare ska kunna enas om vem som ska sitta på vilken toppost i EU de närmaste åren..

Cornucopia - 28 dec 16 kl. 10:34

Tredje svensk brigad: Plan för aktiverande av förbandsreserven

Försvarsmaktens nya regleringsbrev har publicerats. I den framgår att regeringen uppdrar åt försvaret att planera för hur motsvarande en tredje brigad ska kunna förbandssättas genom att aktivera förbandsreserven. Denna är en utmärkt möjlighet att bemanna med före detta anställda eller fd värnpliktiga i åldern 30+.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 1 timme sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 2 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 3 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 3 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 3 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.