DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 06:47

DI - 20 jun 19 kl. 21:21

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot RysslandEU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland på grund av aggressionen mot Ukraina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland, Ukraina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU förlänger, ekonomiska, sanktionermot , Ryssland
DI - 13 dec 18 kl. 19:38

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland..

HBL - 11 mar 14 kl. 15:06

Niinistö: Ekonomiska sanktioner drabbar också Finland

De ekonomiska sanktioner som EU överväger mot Ryssland skulle säkert påverka Finland relativt sett mera än de andra EU-länderna i snitt, säger president Sauli Niinistö.EU hotade förra veckan att vidta precisionsåtgärder mot Ryssland om inte Ryssland börjar förhandla med Ukraina inom kort. Det kan bli frågan om till exempel resebegränsningar och kapitalnedfrysning.

YLE - 14 aug 14 kl. 13:35

Stubb: Inga nya ekonomiska sanktioner mot Ryssland

Det blir inga nya ekonomiska sanktioner mot Ryssland. Det försäkrade statsminister Alexander Stubb (Saml.) då han inför riksdagens utrikesutskott redogjorde för situationen i Ukraina och Rysslandssanktionernas följder.

SvD - 05 mar 14 kl. 13:14

EU ska diskutera ekonomiska sanktioner mot Ryssland

Trappas inte spänningsläget ned i Ukraina kan det imorgon bli tal om ekonomiska sanktioner mot Ryssland. Och från Ukraina fortsätter det att höras kritik om hur ekonomin tar stryk. Rysslands närvaro på Krim har en "extremt negativ" inverkan på landets ekonomi, slår den tillförordnade premiärministern Arsenij Jatsenjuk fast..

SvD - 05 mar 14 kl. 13:14

EU ska diskutera ekonomiska sanktioner mot Ryssland

Trappas inte spänningsläget ned i Ukraina kan det imorgon bli tal om ekonomiska sanktioner mot Ryssland. Och från Ukraina fortsätter det att höras kritik om hur ekonomin tar stryk. Rysslands närvaro på Krim har en "extremt negativ" inverkan på landets ekonomi, slår den tillförordnade premiärministern Arsenij Jatsenjuk fast..

Affärsvärlden - 07 aug 14 kl. 07:35

Kanada utökar ekonomiska sanktioner mot Ryssland

Kanada införde under onsdagen ytterligare en omgång med ekonomiska sanktioner mot Ryssland och företag i Ukraina för att öka trycket på president Vladimir Putin avseende krisen i Ukraina..

DN - 21 mar 14 kl. 12:05

”Ekonomiska sanktioner får ingen effekt”

Ekonomiska sanktioner har hittills inte fått något land att ändra sin politik. EU:s och USA:s utökade åtgärder kommer inte att få någon effekt på Ryssland, menar Per Jönsson, på Utrikespolitiska institutet. Att medborgarna får lida kommer att vändas mot väst..

DN - 26 nov 15 kl. 13:21

Ryssland förbereder ekonomiska sanktioner mot Turkiet


Rysslands president Vladimir Putin anklagade på torsdagen den turkiska regeringen för att avsiktligt driva ländernas relationer in i en återvändsgränd – och kräver en ursäkt för tisdagens nedskjutning av ett stridsflygplan. Samtidigt förbereder Kreml ekonomiska sanktioner mot Turkiet..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 17 kl. 14:12

EU förlänger öst-sanktioner

EU-länderna förlänger sina sanktioner mot personer och företag vars agerande ansetts skada Ukrainas "territoriella integritet" i ytterligare sex månader. Sanktionerna berör nu 150 personer och 37 företag eller organisationer, främst från Ryssland, Krimh.

Blekinge Läns tidning - 13 mar 17 kl. 14:12

EU förlänger öst-sanktioner

EU-länderna förlänger sina sanktioner mot personer och företag vars agerande ansetts skada Ukrainas "territoriella integritet" i ytterligare sex månader. Sanktionerna berör nu 150 personer och 37 företag eller organisationer, främst från Ryssland, Krimhalvön eller östra Ukraina.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 9 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 9 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 10 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 10 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 11 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 12 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 13 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 14 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 14 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.