DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 02:32

DI - 20 jun 19 kl. 15:04

Adaktusson slår tillbaka mot Busch ThorLars Adaktusson säger att han visst har informerat partistyrelsen om hur han röstat i EU-parlamentet, som ett svar på KD-ledarens påstående att så inte har skett. ”Jag blir väldigt förvånad”, säger Adaktusson till TT..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Busch Thor, Adaktusson, EU, KD, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adaktussonslår tillbaka mot , Busch, Thor
DN - 22 maj 19 kl. 13:26

Busch Thor: Adaktusson har gjort fel ibland

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor tar avstånd från hur Lars Adaktusson har röstat i abortfrågan i EU.  Hon håller dock fast vid KD:s vanliga linje, att abortfrågan inte hör hemma i EU:s politik.  – Lars Adaktusson har gjort fel ibland i tillämpningen av vår linje, säger Ebba Busch Thor till DN.

DI - 20 jun 19 kl. 13:55

Busch Thor bryter tystnaden om Adaktusson: Vi måste dra en gräns

Enligt Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor har partiledningen inte varit fullt ut informerad om hur Lars Adaktusson röstat i abortfrågan i EU-parlamentet. – Förtroendet för Lars Adaktusson är skadat, säger Ebba Busch Thor vid en pressträff..

SmålandsPosten - 20 jun 19 kl. 13:52

Politik: Busch Thor bryter tystnaden om Adaktusson

Enligt Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor har partiledningen inte varit fullt ut informerad om hur Lars Adaktusson röstat i abortfrågan i EU-parlamentet. Förtroendet för Lars Adaktusson är skadat, säger Ebba Busch Thor vid en pressträff..

Uppsalanyheter.se - 13 feb 15 kl. 07:35

Busch Thor kandiderar som partiledare

Nu har Ebba Busch Thor bestämt sig - ställer upp och kandiderar till partiledarposten för Kristdemokraterna efter avgående partiordförande Göran Hägglund.Nu har Ebba Busch Thor bestämt sig - ställer upp och kandiderar till partiledarposten för Kristdemokraterna efter avgående partiordförande Göran Hägglund.   Uppsalas kommunalråd Ebba Busch Thor har under en tid varit en het kandidat att ta över efter avgående partiordförande Göran Hägglund.

SVT - 22 maj 19 kl. 08:58

Sara Skyttedal och Ebba Busch Thor reagerar efter granskningen om hur Adaktusson röstat i abortfrågan

Både partiledaren Ebba Busch Thor och KD:s toppkandidat i EU-valet Sara Skyttedal reagerar i sociala medier efter DN:s granskning om hur Lars Adaktusson röstat i abortfrågan. – Vi tycker inte att aborträtten och abortfrågan ska lyftas upp på EU-nivå, säger Ebba Busch Thor på Instagram..

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 17:18

Busch Thor stöder inte Adaktusson fullt ut

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ställer sig inte helt bakom partiets utrikespolitiske talesperson Lars Adaktusson (KD) när kritiken mot hans agerande i abortfrågor växer. Jag tycker att han har varit väl rigid i tillämpningen av vår linje, säger KD-ledaren Ebba Busch Thor..

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 12:23

Adaktusson och Busch Thor har ”rett ut”

Bråket inom Kristdemokraterna mellan partiledare Ebba Busch Thor och tidigare EU-parlamentarikern Lars Adaktusson ser ut att ha bedarrat betydligt. Grälet har gällt frågan om huruvida Lars Adaktusson informerat partiledningen om hur han i EU-parlamentet.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 12:23

Adaktusson och Busch Thor har ”rett ut”

Bråket inom Kristdemokraterna mellan partiledare Ebba Busch Thor och tidigare EU-parlamentarikern Lars Adaktusson ser ut att ha bedarrat betydligt. Grälet har gällt frågan om huruvida Lars Adaktusson informerat partiledningen om hur han i EU-parlamentet.

Expressen - 02 mar 15 kl. 05:48

Busch Thor får stöd av Lars Adaktusson

Lars Adaktusson har under helgen varit utsatt för en massiv övertalningskampanj för att ställa upp som kandidat till partiledarposten i Kristdemokraterna. Men efter att ha gläntat på dörren med "inga kommentarer" i fredags säger han definitivt nej i en Expressenintervju. Och förordar Ebba Busch Thor i dagens strid mot Jakob Forssmed..

UNT - 22 maj 19 kl. 17:18

Busch Thor stöder inte Adaktusson fullt ut

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ställer sig inte helt bakom partiets utrikespolitiske talesperson Lars Adaktusson (KD) när kritiken mot hans agerande i abortfrågor växer..

Sydsvenskan - 20 jun 19 kl. 12:57

Busch Thor bryter tystnaden om Adaktusson

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor håller pressträff efter Lars Adaktussons besked att han lämnar partistyrelsen och rollen som vice andre partiledare. Lars Adaktusson meddelade sitt avhopp i en Expressenintervju på onsdagskvällen. Bakgrunde.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 4 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 4 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 5 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 5 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 6 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 7 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 7 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 7 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.