SR > Nyheter

Friday, 19 July, 14:40

SR - 20 jun 19 kl. 03:07

Obduktion stärker teori om mord på äldreboendeEfter obduktion utesluter polisen i Västsverige att de tre dödsfallen på ett äldreboende i Mölndal kan ha berott på att medicin förväxlats..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Västsverige, Mölndal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obduktion, stärker, teoriom , mord, äldreboende
Kristianstadsbladet - 09 nov 18 kl. 09:45

Mordmisstanke kvarstår efter obduktion

Omständigheterna kring ett dödsfall i en liten ort i Osby kommun är fortsatt oklara. Även efter obduktion kvarstår rubriceringen mord..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 11 kl. 17:42

Obduktion avgör utredning om mord

Det är ännu oklart vad som hänt den 64-åriga kvinna som i lördags hittades död i en lägenhet i Karlstad. Obduktionen kommer att bli avgörande för hur polisen går vidare i ärendet..

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 16 kl. 15:06

Obduktion inte klar efter mord

Mordutredningen i Filipstad drar ut ytterligare på tiden. Egentligen skulle åtal varit väckt på tisdagen men åklagaren väntar fortfarande på uppgifter från Nationellt forensiskt centrum, NFC..

Magazin24 - 25 jan 16 kl. 11:55

Polisens teori stärkt efter obduktion

”Allting tyder på att det här rör sig om ett mord och ett självmord” För en veckan sedan larmades polis till en villa i Kolbäck där man fann en man och en kvinna i 65-årsåldern avlidna. En förundersökning om mord inleddes, och i ett ganska tidigt skede misstänkte man att det rörde sig om ett [...].

SvD - 11 apr 17 kl. 16:22

Man funnen död – misstänkt mord i Älvsbyn

Polisen utreder ett misstänkt mord i Älvsbyns kommun i Norrbotten, sedan en man i 60-årsåldern hittats död. Mannen ska ha hittats för en vecka sedan, och under en första rättsmedicinsk obduktion gjordes fynd som stärker misstankarna om att mannen kan ha bragts om livet, skriver polisen på sin hemsida. .

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 17 kl. 16:16

Man funnen död – misstänkt mord i Älvsbyn

Polisen utreder ett misstänkt mord i Älvsbyns kommun i Norrbotten, sedan en man i 60-årsåldern hittats död. Mannen ska ha hittats för en vecka sedan, och under en första rättsmedicinsk obduktion gjordes fynd som stärker misstankarna om att mannen kan ha.

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 11:15

Obduktion av misstänkt mordoffer i slutet av veckan

Polisen har en teori om hur den man som hittades död i en bil i Hogstorp bragts om livet. Men än finns mycket oklarheter och en obduktion väntas bli av först i slutet av veckan..

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 12:26

Obduktion av misstänkt mordoffer i slutet av veckan

Polisen har en teori om hur den man som hittades död i en bil i Hogstorp bragts om livet. Men än finns mycket oklarheter och en obduktion väntas bli av först i slutet av veckan..

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 11:23

Våldet som skakar Sverige ? 11 misstänkta mord på 24 dagarStatistikDå dödas flest

SVERIGE. Den 24 augusti mördades en kvinna i en lägenhet i Lund. Sedan dess har polisen inlett ytterligare tio mordutredningar.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 12:13

Utreder misstänkt mord på mindre ort

Osby Efter ett dödsfall under måndagen har en polisanmälan om mord upprättats. Exakt vad som hänt är dock oklart i nuläget.
– Ingenting pekar egentligen åt något håll, utan vi är i ett så kallat ovisshetsläge, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Asap Rocky kvar i häkte

Artisten Asap Rocky blir kvar i häkte..

SR - 45 minuter sedan

Jordbävning slår ut mobilnät i Aten

En jordbävning av magnituden 5.1 har uppmätts två mil norr om Aten..

SR - 1 timme sedan

Zuma hoppar av – utredning skjuts upp

Sydafrikas förre president Jacob Zuma kommer inte att medverka i vidare utfrågningar om de korruptionsanklagelser som riktas mot honom..

SR - 1 timme sedan

Sommar i P1: Britta Marakatt-Labba

Konstnär, 67 år. Född i Idivuoma, bosatt i Övre Soppero. Debuterar som Sommarvärd..

SR - 1 timme sedan

Vårdkliniker öppnar igen efter överenskommelse med Talibaner

Svenska Afghanistankommittén öppnar de 42 vårdinrättningar i Afghanistan som tvingades stänga efter hot från talibanrörelsen tidigare i veckan..

SR - 1 timme sedan

400 000 på flykt efter översvämningar i Bangladesh

I Bangladesh har den senaste tidens kraftiga monsunregn översvämmat många floder och fått fyra stora fördämnigar att brista..

SR - 2 timmar sedan

SSAB kör ner på antalet visstidsanställda

Stålkoncernen SSAB gjorde en vinst det andra kvartalet som var betydligt lägre än motsvarande period i fjol. Det beror mycket på kraftigt stigande priser på insatsvaran järnmalm och på avmattningen i bilindustrin. Bolaget flaggar nu för att man kommer skära ner på antalet visstidsanställa i Sverige.

SR - 2 timmar sedan

Beslag av smugglade cigaretter ökar

Tullverket beslag av illegala cigaretter ökar. Bara under det första halvåret i år beslagtogs 26 miljoner cigaretter i Sverige, vilket är flera än under hela 2018..

SR - 3 timmar sedan

Zelenskij leder stort i Ukraina

Inför valet på söndag får president Zelenskijs parti nästan 50 procent i opinionsmätningarna..

SR - 4 timmar sedan

Stort intresse för att bygga hotellägenheter

Hotellägenheter kan bli betydligt vanligare framöver. Marknaden växer kraftigt, och byggbolagen blir allt mer intresserade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.