Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 21 July, 07:14

Sydsvenskan - 20 jun 19 kl. 01:54

Mexiko godkänner nya Nafta-avtaletMexikos senat har godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada. – Avtalet innebär utländska investerare i Mexiko, nya arbetstillfällen i Mexiko och tillgång till USA:s marknad för våra produkter,.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nafta, USMCA, USA, Kanada, Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mexiko, godkännernya , Nafta-avtalet
SVT - 20 jun 19 kl. 04:47

Mexiko godkänner ”nya Nafta”-avtalet

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada. – Avtalet innebär utländska investerare i Mexiko, nya arbetstillfällen i Mexiko och tillgång till USA:s marknad för våra produkter, säger president Andrés Manuel López Obrador..

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 19 kl. 01:54

Mexiko godkänner ”nya Nafta”

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada. – Avtalet innebär utländska investerare i Mexiko, nya arbetstillfällen i Mexiko och tillgång till USA:s marknad.

DI - 27 aug 18 kl. 16:15

Trump har godkänt Nafta-avtal med Mexiko

USA:s president Donald Trump har godkänt ett bilateralt avtal med Mexiko för att ändra Nafta-avtalet, rapporterar Bloomberg News..

Skånskan - 01 okt 18 kl. 07:34

Kanada med i nya Nafta-avtalet

USA Under natten till måndagen blev det klart att även Kanada ansluter sig till USA:s nya frihandelsavtal som ersätter det tidigare Nafta-avtalet.I avtalet ingår även Mexiko som USA:s president Donald Trump redan slutit avtal med. Samtidigt byter avtalet namn från Nafta till USMCA, The United States-Mexico-Canada agreement.

Blekinge Läns tidning - 20 jun 19 kl. 01:54

Mexiko godkänner nya Nafta-avtalet

BT - 20 jun 19 kl. 01:54

Mexiko godkänner nya Nafta-avtalet

BT - 22 okt 14 kl. 12:33

Parlamentet godkänner nya EU-kommissionen

EU-parlamentet godkänner den nya EU-kommissionen efter omröstning i Strasbourg. EU:s tillträdande kommissionsbas Jean-Claude Juncker får som väntat godkänt för sin laguppställning av EU-parlamentet i Strasbourg. Den nya kommissionen röstades igenom med 423 röster för och 209 emot.

BT - 22 okt 14 kl. 12:33

Parlamentet godkänner nya EU-kommissionen

EU-parlamentet godkänner den nya EU-kommissionen efter omröstning i Strasbourg. EU:s tillträdande kommissionsbas Jean-Claude Juncker får som väntat godkänt för sin laguppställning av EU-parlamentet i Strasbourg. Den nya kommissionen röstades igenom med 423 röster för och 209 emot.

HBL - 27 aug 13 kl. 12:34

Akava godkänner inte avtal om utbildningsledigheten

Akademikercentralen Akava godkänner inte överenskommelsen om utbildningsledigheten. Akavadirektören Maria Löfgren säger att de inte kan godkänna skattekonsekvenserna som överenskommelsen medför. Arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) säger att han ändå för avtalet vidare till statsrådet redan nästa vecka.

SR - 09 sep 16 kl. 14:46

USA och Kina godkänner klimatavtalet – vilken betydelse får det?

USA och Kina godkänner formellt det globala klimatavtal som förhandlades fram i Paris i december. Avtalet innebär i korthet att medeltemperaturökningen ska hållas under två grader..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Utveckla de fotbollsdrömmar som VM väckt hos tjejer (och killar).”

Håkan Wifvesson och Jenny Ahlqvist de Souza, FC Rosengård..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Storbritannien anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs. "Fartyget utövade sin lagliga rätt till genomresa … internationell lag kräver att rätten till genomresa inte hindras, och.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sveriges klimatarbete går dåligt.

Att en svensk myndighet stödjer kolindustrin rimmar illa med 2-gradersmålet..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Halv miljon insamlad till Gais: ”Svindlande”

Det var en bra lördag för alla Gais-fans. Borta mot Degerfors bärgades till att börja med den första segern sedan maj månad i superettan i fotboll. Senare på kvällen kom dessutom det glädjande beskedet från klubbledningen att en halv miljon kronor har s.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Salong förbjuds ge nakenmassage

En thaimassagesalong i Malmö erbjuder olika former av massage – bland annat massage av kundens könsorgan, och en massageform där såväl massören som kunden är nakna. Men det sätter miljöförvaltningen stopp för, skriver Skånska Dagbladet. Miljöförvaltning.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Norén vägrar att ge upp

Henrik Stenson har gett upp. Men Alex Norén är inställd på att fortsätta jaga segern i British Open. – Man kan ha en drömrunda, skjuta två under och vinna hela skiten, säger han.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Älgkrockar, värme och många tågstopp ger trånga Öresundståg

Värre än vanligt. Öresundsresenärer får brottas med resväskor och tågluffare..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Pinot vann 14:e etappen i Tour de France

Det blev dubbelt franskt i topp när den 14:e etappen avslutades i cykelklassikern Tour de France. Först över mållinjen efter 117,5 kilometers körning mellan Tarbes och Tourmalet blev Thibaut Pinot. Fransmannen, som kör för stallet The Groupama-FDJ, ryck.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Minst 17 dödades vid etiopiska protester

Minst 17 människor dödades i Etiopien i torsdags då demonstrationer genomfördes med krav på autonomi för Sidama-zonen. Enligt lokala myndigheter och sjukhuskällor sköts fyra personer ihjäl i staden Hawassa, medan 13 personer dödades i staden Wotera Rass.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Warholm satte nytt Europarekord – igen

Norske löparstjärnan Karsten Warholm satte nytt Europarekord på 400 meter häck vid friidrottstävlingen Diamond League i London när han sprang i mål på tiden 47,12. Tiden är en förbättring av Warholms eget Europarekord med nio hundradelar. Det var vid Di.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.