SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 15 July, 19:59

SmålandsPosten - 19 jun 19 kl. 23:37

Många döda i attacker i nordvästra Syrien
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många dödai , attackeri , nordvästra, Syrien
Sydsvenskan - 19 jun 19 kl. 23:27

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sexton civila och nio jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien. Elva civila dödades i ett flygangrepp mot en by i s.

UNT - 19 jun 19 kl. 23:27

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sexton civila och nio jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 19 kl. 23:27

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sjutton civila och elva jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien. Tolv civila dödades i ett flygangrepp mot en by i.

DN - 20 jun 19 kl. 00:16

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sjutton civila och elva jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien..

GöteborgsPosten - 19 jun 19 kl. 23:37

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sjutton civila och elva jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien..

Sydsvenskan - 12 jun 12 kl. 06:30

Armén bombarderar stad i nordvästra Syrien

Minst 52 människor dödades i striderna i Syrien under måndagen, uppger Syriska människorätts-observatoriet med säte i London.Staden al-Haffa i nordvästra Syrien, i närheten av Latakia och den turkiska gränsen, uppges under måndagen ha beskjutits från stidshelikoptrar.Regeringstrupperna bombarderar al-Haffa dagligen sedan en vecka för att driva bort Fria syriska arméns trupper som finns i staden.

Nyhetskanalen - 05 jun 12 kl. 16:18

Häftiga strider i nordvästra Syrien

Häftiga strider har blossat upp i delstaten Latakia vid kusten i nordvästra Syrien, rapporterar Syrian Observatory for Human Rights. Området har varit förhållandevis förskonat från oroligheter tills regeringsledda styrkor flög in med helikopter i ett flertal städer och drabbade samman med rebeller i vad som beskrivs som de allvarligaste striderna i området sedan upproret inleddes..

Nyhetskanalen - 20 jun 12 kl. 10:20

20 döda i strider i nordvästra Syrien

Minst 20 regeringssoldater dödades i dag i sammandrabbningar med rebellsoldater i provinsen Latakia i nordvästra Syrien, uppger Syriska människorättsobservatoriet i Storbritannien enligt AFP. Fem rebeller ska också ha dödats i striderna, som startade sent i går kväll och pågick under natten.
.

Nyhetskanalen - 20 jun 12 kl. 10:20

25 döda i strider i nordvästra Syrien

Minst 20 regeringssoldater dödades i dag i sammandrabbningar med rebellsoldater i provinsen Latakia i nordvästra Syrien, uppger Syriska människorättsobservatoriet i Storbritannien enligt AFP.Fem rebeller ska också ha dödats i striderna, som startade sent i går kväll och pågick under natten..

SVT - 22 mar 18 kl. 20:28

Många döda efter flyganfall i nordvästra Syrien

28 personer har dött i ett flyganfall mot en marknad i staden Harem i nordvästra Syrien. Det uppger Syriska människorättsobservatoriet (SOHR), enligt nyhetsbyrån AP..

Sydsvenskan - 13 maj 19 kl. 21:12

Våldsamma strider i nordvästra Syrien

Våldsamma strider har rasat mellan jihadistiska grupper och styrkor lojala mot regimen i nordvästra Syrien. Enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien har 19 jihadister och 16 lojalister dö.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Mikael Ymer vidare i Båstad

Mikael Ymer är vidare till andra omgången i Båstads ATP-turnering. Den svenske 20-åringen slog spanjoren Alejandro Davidovich Fokina över tre set med siffrorna 4–6, 7–5, 6–0..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Klättringen på väg mot nya höjder

Det finns inte folk nog för Växjö Klätterklubb ska kunna anordna sina egna träningstillfällen. Samtidigt trängs 150 ungdomar i Idrottshuset för att få klättra, med lika många till som köar för att få en chans. Kanske är det den nya hallen som ska skicka både sporten, klubben och Växjöborna mot nya höjder..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nytt kontrakt för Burakovsky

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Stora vapenbeslag hos högerextremister

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Snart kan det finnas möjlighet att spela på stationen

Snart expanderar Jacob's krog. En butik som säljer kaffe, färdigmat och mycket mer är på väg för de tusentals som pendlar till och från Älmhult varje dag. Och frågar du ägaren till Jacob's krog så kan pendlarna förhoppningsvis snart spela på Svenska Spel på stationen också..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ska möta det ökade antalet demenspatienter

Eva Sjöblom-Johansson, demenssjuksköterska i Uppvidinge kommun, jobbar för att få fram ett arbetsteam som ska kunna möta det ökade antalet personer som lever med demens. Kommunen räknar med 34 nya fall av demens varje år..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Karnevalståg som bara dyker upp

Det är hemvändarstatus när Olsmässan drar igång i Åseda. Johan Linnér är en av de som anordnar festligheterna i dagarna tre och han tycker att det finns något för alla..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Centrumutveckling skjuts på framtiden

40 miljoner avsatta för att utveckla centrum har skjutits på en obestämd framtid. Även lekparken på torget kan hänga löst..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

20 miljoner barn gick miste om vaccin i fjol

Antalet barn som inte vaccinerades mot livshotande sjukdomar som mässlingen, difteri och stelkramp uppgick i fjol till 20 miljoner, uppger Världshälsoorganisationen och Unicef i en gemensam rapport om den globala vaccinationstäckningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.