DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 18:13

DI - 19 jun 19 kl. 22:08

Per Bolund välkomnar Göran Perssons löfte: ”Låter lovande”Regeringen vill se hårdare tag mot penningtvätt och går nu fram med en rad nya åtgärder för att skärpa regelverket. Samtidigt förväntar sig finansmarknadsminister Per Bolund ett mer aktivt arbete även från bankernas sida..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bolund, Göran Perssons, Per Bolund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Per, Bolund, välkomnar, Göran, Perssons, löfte, Låter, lovande
BT - 18 dec 14 kl. 11:50

SD välkomnar KD:s flyktingutspel

Kristdemokraterna vill dra ned på flyktingars bidrag och övergå från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd. Sverigedemokraternas Mattias Karlsson välkomnar utspelet.- I någon mening är det ett genombrott för oss, säger Karlsson.

BT - 18 dec 14 kl. 12:10

SD välkomnar KD:s flyktingutspel

Kristdemokraterna vill dra ned på flyktingars bidrag och övergå från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd. Sverigedemokraternas Mattias Karlsson välkomnar utspelet. – I någon mening är det ett genombrott för oss, säger Karlsson.

YLE - 06 nov 13 kl. 04:00

Staden välkomnar Emmaus verkstad

Det är en bra sak för Raseborgs stad att Emmaus-Westervik tar över verkstaden för långtidsarbetslösa i Ekenäs. Det säger Stefan Fri, som har hand om produktionen av sysselsättningstjänster i Raseborg. - Där har funnits en klar grupp som har trivts med den verksamhet som har erbjudits och de har haft en bra handledare som fortsätter i Emmaus regi, säger han.

BT - 09 sep 13 kl. 13:58

Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på unga

Alliansens partiledare, Fredrik Reinfeldt (M), Jan Björklund (FP), Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD) besökte i dag Clas Ohlsons butik i Västra Frölunda i Göteborg. Partiledarna presenterade där nyheter ur den kommande budgetpropositionen. Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på jobb för unga.

Supermiljöbloggen - 23 sep 16 kl. 10:20

Regeringen får beröm för att man ändrar sig om kritiserat klimatkompensationsförslag

Nu ska alternativa förslag ses över. Regeringen har tidigare gjort klart att man vill ge företag ökade incitament till att köpa in och annullera utsläppsrätter. Ett förslag som rört avdragsrätt för företag som klimatkompenserar på det här sättet har varit ute på remiss, men förslaget har väckt stark kritik.

YLE - 27 apr 16 kl. 16:27

Han får jobba men inte öppna bankkonto

Ahmed Alalousi är en ung man som fick jobb i sin egen bransch trots att hans medieutbildning hemma i Irak blev på hälft då han tvingades fly. Men han begriper inte vad han ska ta sig till för att få sin lön in på ett bankkonto. - Jag blev glad och stolt över jobbet jag fick.

BT - 18 sep 13 kl. 11:50

LO: Borg gynnar dem som har det gott

En budget som "rakt igenom gynnar dem som har det gott ställt", säger LO om regeringens finanspolitiska plan för 2014. Svenskt Näringsliv ser förslagen i höstbudgeten som "steg i rätt riktning", men efterlyser fler jobbskapande reformer."De närmaste åren måste åtminstone en halv miljon nya jobb komma till om utanförskapet ska brytas", skriver Svenskt Näringslivs vd Urban Bäckström i en kommentar.

Skånskan - 26 sep 18 kl. 10:00

Han fokuserar på kossor och mjölk

Personligt – En kossa är väldigt personlig. När man inte har fler än 120 lär man känna dem ganska bra.
Göran Thorsson trivs med kor och han trivs med att arbeta med ungdomar.

BT - 18 dec 14 kl. 16:21

Löfven: KD spelar SD i händerna

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. - Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han.SD välkomnar förslagen.

BT - 18 dec 14 kl. 16:30

"De spelar SD i händerna"

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. – Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han. SD välkomnar förslagen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 4 minuter sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 10 minuter sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 15 minuter sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 45 minuter sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..

DI - 1 timme sedan

Spotlightbolag rusar över 60 procent

Spotlightnoterade forskningsbolaget Hamlet Pharma rusar med över 60 procent på torsdagen efter att man meddelat positiva resultat från en fas 1/2-studie gällande säkerhet och effekt av molekylen Alpha1H hos patienter med urinblåscancer..

DI - 1 timme sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 1 timme sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Mulen nederländsk himmel skuggar Betsson

Den omreglerade svenska marknaden och större tydlighet om den blivande omreglerade nederländska marknaden är i fokus när Betsson visar korten på fredag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.