SR > Nyheter

Tuesday, 23 July, 03:20

SR - 19 jun 19 kl. 18:59

Skatteverket granskar influencers – alla har upptaxeratsHittills har samtliga influensers som Skatteverket granskat blivit upptaxerade. Tillsammans ska de betala närmare 500 000 kronor..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteverket, granskar, influencersalla har , upptaxerats
Dagens PS - 12 feb 19 kl. 10:36

Skatteverket granskar influencers i ny räd

En av flera branscher som myndigheten går extra hårt åt i år. Det är marknadsföring via influencers som tilldrar sig Skatteverkets intresse. ”Det är en bransch som växer och omsätter hundratals miljoner kronor”, säger Henrik Kisterud på Skatteverket, enligt Dina Pengar i Expressen.

Dalarnas tidningar - 26 apr 14 kl. 12:04

Skatteverket granskar grossister

BORLÄNGE Skatteverket granskar grossister inom livsmedelsbranschen. Att det förekommer fusk på sina håll råder det ingen tvekan om. – Branschen har själv uttryckt frustration över det här, säger Conny Svensson, rikssamordnare för Skatteverkets granskning av kontantbranscher..

SR - 19 aug 16 kl. 14:01

Skatteverket granskar Uber-förare

Skatteverket granskar förare som kör för taxitjänsten Uber, det rapporterar DI digital. Hittills har ett femtiotal förare fastnat i kontrollen, som långtifrån är avslutad..

Expressen - 27 sep 16 kl. 23:09

Skatteverket granskar Airbnb-uthyrare

Skatteverket granskar personer som hyr ut sina lägenheter med tjänster som Airbnb. Tusentals svenskar riskerar nu att bli upptaxerade. Det berättar Di Digital som varit i kontakt med en person som blivit upptaxerad med 22 000 kronor..

NSD - 12 aug 17 kl. 08:00

Skatteverket granskar personalens p-platser

Skatteverket granskar Luleå kommuns förmånliga p-platser för anställda..

UNT - 19 maj 19 kl. 08:00

Skatteverket granskar lokala influencers

Antalet influencers växer – samtidigt söker ett företag Instagram-användare i Uppsala som har 500 följare eller mer..

UNT - 19 maj 19 kl. 20:32

Skatteverket granskar lokala influencers

Antalet influencers växer – samtidigt söker ett företag Instagram-användare i Uppsala som har 500 följare eller mer..

BT - 22 feb 12 kl. 14:36

Skatteverket granskar handel med kontanter, kolonistugor och konst

Skatteverket ska i år hålla ett särskilt öga på företag inom kontanthandeln där man tidigare har konstaterat brister.
Under året ska 20 000 kontrollbesök göras. Bland de 1 000 företag som tidigare har uppvisat brister kommer myndigheten att göra en fördjupad kontroll.

Nya Wermlands Tidningen - 13 mar 11 kl. 08:32

Skatteverket granskar trafikskolor

Eftersom många körskolor i Stockholmsområdet har fifflat med skatten, kommer nu Skatteverket att utöka granskningen till att omfatta körskolor i hela landet. Den nationella granskningen är planerad att inledas i slutet av mars och det är företrädesvis allmänheten som uppmärksammar oseriösa trafikskolor genom att tipsa Skatteverket..

BT - 22 mar 12 kl. 06:25

Skatteverket granskar vårdbolag

Skatteverket har inlett en omfattande granskning av 550 privata vårdbolag och skolor. I fokus står utnyttjande av ränteavdrag, skriver Dagens Industri.
Efter Caremaskandalen gav finansminister Anders Borg skatteverket i uppdrag att granska den aggressiva skatteplaneringen inom välfärdssektorn.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

40 000 brandfarliga torktumlare sålda i Sverige

40 000 brandfarliga torktumlare har sålts i Sverige, men bara tio procent har hittats och åtgärdats..

SR - 1 timme sedan

Stora delar av Venezuela strömlöst

Det pågår ett massivt strömavbrott i Venezuela. Stora delar av landet bland annat huvudstaden Caracas är utan elektricitet..

SR - 2 timmar sedan

Vattenbrist väntas på flera håll

Det är risk för vattenbrist på flera håll i Sverige i augusti och flera kommuner har redan infört bevattningsförbud. Det rapporterar SVT Nyheter..

SR - 5 timmar sedan

Israel river palestinska hus i östra Jerusalem

Israel har inlett en rivningsräd mot de palestinska hem i östra Jerusalem som de anser ligga för nära muren mot Västbanken..

SR - 6 timmar sedan

Iran-konflikten kan få oljepriset att stiga

Konflikten mellan Iran och USA kan få allvarliga följder för världsekonomin, spår analytiker. En allt mer spänd situation i Persiska viken, med flera attacker mot oljefartyg och nu senast en beslagtagen tanker, kan få oljepriset att stiga drastiskt..

SR - 8 timmar sedan

Hunt: Konsekvenserna för Iran blir kännbara

Den brittiske utrikesministern Jeremy Hunt talade under kvällen i det brittiska parlamentet. Han varnade Iran för att konsekvenserna kommer att bli kännbara om inte den brittiskregistrerade oljetankern Stena Impero omedelbart tillåts lämna den iranska hamn, där den hålls sedan i fredags..

SR - 8 timmar sedan

Ibizaskandalen i Österrike: Nya detaljer avslöjade

I Österrike har nya detaljer avslöjats i den så kallade Ibizaskandalen. Läckta uppgifter tvingade kanslern Sebastian Kurz att avgå i maj, och nu utreder åklagare om en medarbetare till Kurz har försökt undanröja bevis..

SR - 8 timmar sedan

Kenyas finansminister åtalas för korruption

Kenyas finansminister och flera höga tjänstemän har gripits och kommer att åtalas för korruptionsrelaterade brott. Det meddelade landets chefsåklagare i dag..

SR - 9 timmar sedan

Analys: Valet i Ukraina innebär både risker och möjligheter

I Ukraina har Volodymyr Zelenskij upprepat succén från presidentvalet i april. Då fick han 73 procent av rösterna mot rivalen – den då sittande presidenten Petro Poroshenko. I natt lyckades Zelenskij, och hans nybildade parti Folkets tjänare, igen.

SR - 10 timmar sedan

Resenär om helgens tågstopp: Det var kaos

SJ hade stora problem att få fram tillräckligt många ersättningsbussar vid det omfattande tågstoppet i Skåne, som drabbade tusentals resenärer i helgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.