DN > Nyheter

Saturday, 20 July, 04:56

DN - 19 jun 19 kl. 19:00

Polisen medger: Fel att forsla bort tiggareRomsk kvinna forslades bort ”systematiskt” • Polisen medger fel i yttrande till JO..
Läs mer på DN
Läs mer om:
JO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, medger, Felatt , forsla, bort, tiggare
SN - 19 apr 11 kl. 11:36

Polisen medger fel i fall med hemlös man

Polisen medger nu att man gjorde fel när en dement och alkoholiserad man tvångsförflyttades från ett kommunalt korttidsboende på Arnö till ett härbärge..

Skånskan - 07 jul 16 kl. 06:00

Polisen medger fel efter passkaos

Malmö Att skaffa pass till två barn blev en dyr historia för mamman. Passen kom aldrig i tid, men mamman fick betala för fyra pass. Nu erkänner polisen sitt fel och ersätter kvinnan.

GöteborgsPosten - 17 sep 13 kl. 18:07

Polisen medger fel i skelettmålet

Polisen medger "skrivfel" i utredningen av det så kallade skelettmålet: dvd-skivor med sexuellt innehåll låg inte på Helenas datorbord..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 15 kl. 16:26

Polisen medger fel när katten Saga gavs bort

För två år sedan lät polisen en upphittare få katten Saga, fem dagar efter att katten blivit upphittad. Nu medger man att hanteringen var fel och ger ägaren tusen kronor..

Sydsvenskan - 05 nov 15 kl. 16:26

Polisen medger fel när katten Saga gavs bort

För två år sedan lät polisen en upphittare få katten Saga, fem dagar efter att katten blivit upphittad. Nu medger man att hanteringen var fel och ger ägaren tusen kronor..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 14 kl. 16:24

Hotanmälan blev liggande - polisen medger fel

Polisen i Skåne medger att man inte skött utredningen då en chef inom socialtjänsten i en NV-skånsk kommun blev hotad. Slutsatsen i den egna utredningen är att man förtjänar kritik från Justitieombudsmannen..

Nyhetskanalen - 13 aug 12 kl. 18:27

Norska polisen medger fel

Polisen tar mycket allvarligt på kritiken från 22 juli-kommissionen.- Vi accepterar kommissionens huvudslutsats, om att en snabbare polisinsats på Utöya var möjlig, och att gärningsmannen därmed hade kunnat ha stoppats tidigare, sade polisdirektör Öystein Mäland vid en presskonferens på måndagskvällen.
Han sade vidare att det är svårt att dra gränser mellan systemfel och fel hos enskilda..

Jönköpingsnytt - 08 feb 17 kl. 09:02

Ambulans dröjde – polisen medger fel

Polisen bekräftar nu att det dröjde 20 minuter innan man tillkallade ambulans efter biljakten i Huskvarna i slutet av förra sommaren. Det rapporterar JP..

BT - 25 aug 14 kl. 09:59

Polisen medger felaktig information

"Våldsverkare" bland motdemonstraterna angrep ambulanspersonal under helgens stökiga nazistmöte i Limhamn, enligt polisen. Det är fel, säger den lokala ambulanschefen och polisen medger att felaktig information spridits. Skånepolisen skriver på sin hemsida att "vi har arbetat med att få in ambulanspersonal till plats, vilket har varit svårt.

DalaDemokraten - 04 okt 16 kl. 17:42

Polisen medger att de gjort fel i samband med dödsfall i arresten

Polisen medger nu att man gjorde fel i samband med att en kvinna avled efter ett fall i arresten i Borlänge förra vintern..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Ericsson topp tio i kvalet: Kändes inte perfekt

Helt okej, men inte helt nöjd. Marcus Ericsson körde in som tia i kvalet till söndagens Indycar-tävling i Newton, Iowa och kommer därför få starta i femte led på den korta, ovala banan..

DN - 5 timmar sedan

Algeriet mästare – efter galen drömstart

En hög, långsam och retfull bollbana redan efter 80 sekunder. Det blev Senegals fall i finalen av Afrikanska mästerskapen. Algeriet vann med 1–0 i Kairo och är mästare för andra gången i landets historia..

DN - 5 timmar sedan

Man livshotande skadad efter mc-olycka

En man i 35-årsåldern skadades svårt i en singelolycka med en motorcykel på Nobelvägen i Malmö..

DN - 10 timmar sedan

SMHI: Brandrisk i stora delar av Sverige

Det är varmt och råder stor brandrisk på flera håll i Sverige. På söndag väntas regn och svalare väder – innan luft från Frankrike kan skapa riktig sommarvärme igen. – Jag skulle säga att det är en klassisk svensk sommar med de här olika väderomslagen.

DN - 11 timmar sedan

Kosovos premiärminister avgår

Kosovos premiärminister Ramush Haradinaj avgår sedan han kallats till den internationella brottmålsdomstolen i Haag. Han är misstänkt för krigsbrott som ska ha begåtts under Kosovokriget..

DN - 11 timmar sedan

Svenska kliniker i Afghanistan öppnar igen

Biståndsorganisationen Svenska Afghanistankommittén (SAK) öppnar sina kliniker i centrala Afghanistan igen, sedan talibanrörelsen i ett uttalande på Twitter gett sitt "tillstånd" för att verksamheten återupptas..

DN - 12 timmar sedan

Woods missar kvalgränsen i British Open

Tiger Woods avslutade den andra rundan av British Open på ett under par, 70 slag, och tackade publiken på Royal Portrush i Nordirland med att vinka med kepsen..

DN - 16 timmar sedan

Nevs får grönt ljus att sälja i Kina

Biltillverkaren Nevs, som tidigare saknat certifiering att sälja sina kommande elbilar i Kina, har nu fått grönt ljus. Produktionen ska inledningsvis pågå från juli fram till vintern – då upphör arbetet för att fabrikens kapacitet ska utökas. .

DN - 17 timmar sedan

Amerikansk minister träffar svenska regeringen angående ASAP Rocky

USA:s biträdande utrikesminister Carl Risch befinner sig i Stockholm för att träffa representanter för den svenska regeringen. Detta med anledning av den häktade världsartisten ASAP Rocky, bekräftar UD. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.