Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 July, 07:06

Skånskan - 19 jun 19 kl. 17:00

Tomt i Svalöv såld till nya ägareSvalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor. Tomten är 934 kvadratmeter stor. Precis i närheten såldes nyligen en annan tomt, på Klarinettgatan 3.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Svalöv, Försäljningen, Trombongatan, Zerina, Elmer Zuzo, Scandinavian Stenvillan AB, Klarinettgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomti , Svalöv, såldtill nya , ägare
Skånskan - 01 aug 18 kl. 18:00

Ny ägare till hus i Svalöv

Svalöv Fastigheten på adressen Felestadsvägen 8 i Svalöv har bytt ägare. Ny ägare är Kerstin Ing-Britt Sellergren, 84 år, som tar över huset från Adolf Allan Julius Sellergren. Ägarskiftet blev klart i maj 2018.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 12:30

Varnar kaninägare efter utbrott av pest

STORA HERRESTAD Martina Sjödin har hittat två kaniner med kaninpest på sin tomt. Nu vill hon varna ägare av tamkaniner.
– Kaninpest sprids snabbt och är nästan 100 procent dödlig, säger hon.

BT - 14 apr 16 kl. 07:07

Ny ägare med planer för väveriet i Uddebo

Senaste åren har väveriet i Uddebo stått tomt. Men nu ska nya ägare fylla byggnaden med liv igen..

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 18 kl. 10:15

Stor 50-talsvilla i Svalöv har bytt ägare

Det blev priset för Herrevadsgatan 24..

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 18 kl. 09:09

Stor villa i Svalöv har bytt ägare

Så mycket fick köparna betala.

Skånskan - 28 feb 19 kl. 09:00

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av fastigheten på Trombongatan 14 i Svalöv är nu klar. Nya ägare är Lars Jesper M Billström Gleborn, 32, och Mia Copur, 29, och säljare är Remzija Kacar. Ägarskiftet blev klart i februari 2019 och priset blev 2 945 000 kronor.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 15:45

Nya ägare till tomt i Svalöv

Svalöv Hanna Marianne och Kjell-Åke Skogh, 68 och 73 år, från Teckomatorp, är nya ägare till fastigheten på Trumpetgatan 2 i Svalöv. Säljare är Lanigiro Fastighets AB. Tomten är 764 kvadratmeter stor.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 10:30

Tomt i Svalöv har fått nya ägare

Svalöv Dan Olof Kenneth Siwardsson, 64, och Anna Norgren, 56, har tagit över fastigheten på Trombongatan 11 i Svalöv från Remzija Kacar. Ägarskiftet blev klart i augusti 2018 och köpesumman blev 2 795 000 kronor. Tomten är 982 kvadratmeter stor.

Skånskan - 18 aug 18 kl. 09:01

Tomt på Horngatan 1 i Svalöv har fått nya ägare

Svalöv Försäljningen av fastigheten på adressen Horngatan 1 i Svalöv är nu klar. Nya ägare är Anne Gamst, 56, och Ulf Svensson, 53, och säljare är Milan Jakob. Ägarskiftet blev klart i juli 2018 och priset blev 3 200 000 kronor.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 12:51

Tomt på Michel Ols Väg 14 i Svalöv har fått ny ägare

Svalöv Fastigheten på Michel Ols Väg 14 i Svalöv har fått en ny ägare. Köpare är Rg Kommersiella AB från Landskrona, och säljare är Scandinavian Stenvillan AB. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 950 000 kronor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 timmar sedan

Paviljongen får öppna igen

Malmö Margaretapaviljongen har, efter fredagens återbesök av miljöförvaltningen, fått klartecken för att öppna upp en del av verksamheten.
Det berättar Arvid Nordland som är enhetschef vid miljöförvaltningen.Margaretapaviljongen har varit tillfälligt stängd på direktiv av miljöförvaltningen i ett par veckor.

Skånskan - 9 timmar sedan

LB07 föll tungt på stopptid

FOTBOLL Limhamn Bunkeflo såg ut att ta en viktig poäng i Damallsvenskans bottenstrid.
Men i minut 90+1 skruvade Djurgårdens VM-spelare Olivia Schough in 1-0 på en hörna.Oerhört tungt för LB07 och efter slutsignalen sjönk besvikna spelare ihop på Limhamns IP:s konstgräs.

Skånskan - 13 timmar sedan

Loppis med flera kvaliteter

janstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.

Skånskan - 14 timmar sedan

Kommunen avråder från bad – nu är det högsäsong för algblomning

MALMÖ Den 20 juli meddelade Malmö stad att det just nu är algblomning på Ribersborg och i Sibbarp. Därför uppmanas allmänheten att avstå från bad vid dessa badplatser.Provtagningen gjordes under lördagen och resultatet visade att det är algblomning i hög usträckning, meddelar Malmö stad.

Skånskan - 15 timmar sedan

Replik Lars Hansson 13/7

Lars Hansson skriver att Centerpartiet satsar 206 miljoner kronor extra till den skånska kollektivtrafiken nästa år. Tyvärr verkar Hansson sakna insyn i verksamheten, då dessa pengar inte lär bidra till att klara miljö- och klimatutmaningen, utan slösas bort på trånga och dyra tåg med för liten kapacitet och höga driftskostnader. I ett par år har en investering på 1,85 miljarder kr.

Skånskan - 15 timmar sedan

Pridefesten har intagit Malmö

MALMÖ Se när den färgglada kärleksparaden tågar genom Malmö stad. Fint väder var det också..

Skånskan - 20 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 22 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 23 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 23 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.