DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 03:23

DI - 19 jun 19 kl. 06:50

Ståljätten vinstvarnar och stänger masugnarDen amerikanska ståltillverkaren US Steel sällade på tisdagskvällen sig de stålbolag som under veckan flaggat för ett svagare andra kvartal. Bolaget meddelar också att det kommer att ta två masugnar ur bruk i USA och en i Europa. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
US Steel, USA, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståljätten, vinstvarnaroch , stänger, masugnar
DI - 10 jul 17 kl. 08:36

Varuhusjätten Sears stänger fler butiker

Den amerikanska detaljhandelsjätten Sears ska stänga ytterligare 43 butiker..

Kristianstadsbladet - 05 feb 14 kl. 05:52

Ovanligt groomingåtal upp i rätten


I dag startar rättegången i Helsingborgs tingsrätt mot en 44-årig man från västra Skåne som åtalats misstänkt för ett fall av så kallad grooming - kontakt med barn i sexuellt syfte.Brottet har endast prövats i rätten 21 gånger mellan 2010-2012 och fem brott har lagförts. Åklagaren Malin Granström väckte åtal i ytterligare ett fall nyligen.

Helsingborgs Dagblad - 05 feb 14 kl. 05:55

Ovanligt groomingåtal upp i rätten

I dag startar rättegången i Helsingborgs tingsrätt mot en 44-årig man från västra Skåne som åtalats misstänkt för ett fall av så kallad grooming — kontakt med barn i sexuellt syfte. Brottet har endast prövats i rätten 21 gånger mellan 2010—2012 och fem brott har lagförts. Åklagaren Malin Granström väckte åtal i ytterligare ett fall nyligen..

BT - 05 feb 14 kl. 05:54

Ovanligt groomingåtal upp i rätten

I dag startar rättegången i Helsingborgs tingsrätt mot en 44-årig man från västra Skåne som åtalats misstänkt för ett fall av så kallad grooming - kontakt med barn i sexuellt syfte. Brottet har endast prövats i rätten 21 gånger mellan 2010-2012 och fem brott har lagförts. Åklagaren Malin Granström väckte åtal i ytterligare ett fall nyligen.

Datormagazin - 25 jun 15 kl. 12:03

Samsung stänger av Windows Update

Windows Update är en viktig tjänst för att hålla operativsystemet uppdaterat och undvika säkerhetsrisker. Nu har det visat sig att Koreajätten Samsung stänger av Windows Update på vissa datorer..

UNT - 06 okt 15 kl. 16:00

Skalv stänger delar av gruva

Gruvjätten LKAB stänger tre av sina produktionsområden i Malmbergsgruvan..

Corren - 06 okt 15 kl. 16:00

Skalv stänger delar av gruva

Gruvjätten LKAB stänger tre av sina produktionsområden i Malmbergsgruvan..

YA - 06 okt 15 kl. 16:00

Skalv stänger delar av gruva

Gruvjätten LKAB stänger tre av sina produktionsområden i Malmbergsgruvan. Orsaken är att det är hög seismisk aktivitet i Malmberget och att det har inträffat flera skalv, rapporterar flera medier.(TT).

Sydsvenskan - 06 okt 15 kl. 16:02

Skalv stänger delar av gruva

Gruvjätten LKAB stänger tre av sina produktionsområden i Malmbergsgruvan. Orsaken är att det är hög seismisk aktivitet i Malmberget och att det har inträffat flera skalv, rapporterar flera medier.— Vi sätter säkerheten först och väntar tills den seismiska aktiviteten klingat av innan vi öppnar igen, säger Anders Lindberg, informationschef vid LKAB, till P4 Norrbotten.

BT - 06 okt 15 kl. 16:00

Skalv stänger delar av gruva

Gruvjätten LKAB stänger tre av sina produktionsområden i Malmbergsgruvan. Orsaken är att det är hög seismisk aktivitet i Malmberget och att det har inträffat flera skalv, rapporterar flera medier.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 5 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 5 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 6 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 6 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 6 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 7 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 7 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 7 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 8 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.