SVT > Inrikes

Saturday, 20 July, 12:33

SVT - 18 jun 19 kl. 21:47

Advokaten om påstådda utfrågningen av svensken som är fängslad i Ecuador: ”Inte korrekt”Den svenske programmeraren som är frihetsberövad i Ecuador kan komma att utfrågas av amerikanska utredare, enligt uppgifter till nyhetsbyrån AP. Men när SVT Nyheter når svenskens advokat Carlos Soria hävdar han att USA:s förfrågan inte är juridiskt korrekt. – Vi vet inte vad ärendet gäller, säger Carlos Soria..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ecuador, AP, SVT Nyheter, Carlos Soria, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokatenom , påstådda, utfrågningenav , svenskensom är , fängslad, i Ecuador Inte korrekt
DI - 02 dec 18 kl. 19:25

Comey redo att vittna för kongressutskott

USA:s tidigare FBI-chef James Comey har gått med på att vittna bakom stängda dörrar inför ett kongressutskott den kommande veckan. Men endast om ett ordagrant protokoll från utfrågningen offentliggörs inom 24 timmar efter att den är avslutad. Comey kräver, enligt advokaten som företräder den förre FBI-chefen, dessutom rätt att diskutera vad som sades under utfrågningen..

Nya Wermlands Tidningen - 19 nov 13 kl. 17:21

"Försäkringen ett svepskäl"

Den påstådda försäkringsplikten är bara ett svepskäl för att bli av med en misshaglig hyresgäst. Det skriver advokaten Ismo Salmi i svaret till Karlstads kommun med anledning av uppsägningen av Solstadens Motorsport från HA-gården..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Hemtjänsten glömde bort äldre kvinna – låg på golvet i ett dygn

En äldre kvinna glömdes bort av hemtjänsten i centrala Huddinge och låg på golvet i ett dygn innan personalen gick in med nyckel. Nu har verksamheten anmält händelsen till Inspektionen för vård och omsorg. I Huddinge arbetar hemtjänsten aktivt med sådana här utredningar..

SVT - 5 timmar sedan

Allt färre missförhållanden inom hemtjänsten anmäls

Färre missförhållanden inom hemtjänsten har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg de senaste åren. Verksamheterna blir bättre på att göra ordentliga utredningar..

SVT - 7 timmar sedan

Nattens nyheter: 20 juli

SVT - 13 timmar sedan

Saab: Samarbetet kan innebära flera nya jobb för Sverige

Någon beställning relaterat till det nya samförståndsavtalet mellan Sverige och Storbritannien har Saab ännu inte fått. Men Saab säger att avtalet garanterar att de kan utveckla framtidens obemannade farkoster. Enligt Saab kan det ge nya jobb i Sverige..

SVT - 20 timmar sedan

Elisabeth förlorade sin make: Kan inte riktigt smälta det

Natten mot den 28 september 1994 förliste fartyget M/S Estonia på Östersjön. 852 av fartygets 989 passagerare omkom. Elisabeth Nilssons make var en av dem..

SVT - Igår: 11:14

Hanif Balis bil vandaliserad: ”Hade kunnat gå riktigt illa”

Efter en kortare resa kom riksdagsledamoten Hanif Bali (M) hem till en vandaliserad bil. När han satte sig i bilen upptäckte han även att däcken hade blivit uppskurna, skriver han på Twitter..

SVT - Igår: 11:02

Försvarsutskottets ordförande Beatrice Ask (M) om stridsflygssamarbetet

Försvarsutskottets ledning har under sommaren tagit del av det planerade stridsflygsamarbetet mellan Sverige och Storbritannien. Ordförande Beatrice Ask (M) tycker det är bra med ett långsiktigt avtal. – Det är svårt för ett enskilt land att klara långsiktiga utvecklingsprojekt på egen hand, säger Beatrice Ask till SVT Nyheter..

SVT - Igår: 09:59

Sverige och Storbritannien i samarbete om nytt stridsflyg

Den svenska regeringen har beslutat att inleda ett samarbete med Storbritannien för att utveckla ett nytt stridsflyg. De båda ländernas försvarsministrar har nu undertecknat ett avtal som offentliggjordes i dag..

SVT - Igår: 07:19

Ungdomar har blivit telefonbedragarnas nya måltavla

Den senaste tiden har polisen märkt av en markant ökning av telefonbedrägerier som riktar in sig mot ungdomar. Bara i juli har polisen fått in 24 anmälningar om fullbordade bedrägerier, där offren sammanlagt förlorat 1,5 miljoner kronor. – Det kan vara ungdomar som förlorat en hel kontantinsats till en lägenhet, säger Lotta Mauritzson, brottsförebyggare vid Polisens nationella bedrägericenter..

SVT - Igår: 06:19

Överläkaren: Har skett en klar ökning av knivskador

Sex gånger fler får sjukhusvård efter knivvåld jämfört med skjutningar, visar en kartläggning som SVT har gjort. Förra året fick 828 personer sjukhusvård efter knivangrepp. – De som utsätts för knivvåld lider svårt både fysiskt och mentalt, berättar överläkare Louis Riddez.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.