Aftonbladet > Nyheter

Monday, 15 July, 21:04

Aftonbladet - 18 jun 19 kl. 21:28

Trump ligger under mot alla – men räkna ändå inte ut honom
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, liggerunder mot alla men , räkna, ändåinte , ut honom
DI - 20 feb 17 kl. 08:32

Trump vill räkna om handelsbalansen

Trumpadministrationen överväger att ändra det sätt de beräknar det amerikanska handelsunderskottet, ett skifte som skulle få det amerikanska underskottet att se större ut än tidigare angivits. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Cornucopia - 09 nov 16 kl. 08:15

Den amerikanska svarta Trump-svanen - börskrasch - guldet skenar

Även om det inte är avgjort än ser Donald Trump ut att bli nästa amerikanska president. Marknadsreaktionerna på denna svarta svan - tvärt emot alla bedömare och med helt oöversebara långsiktiga konsekvenser - låter inte vänta på sig. I Asien har japanska Nikkei kraschat och terminen för S&P-500 pekar på amerikansk börskrasch.

PrivataAffärer - 29 apr 19 kl. 13:00

Chefekonomen: Räkna med fortsatt låga boräntor

Winsth konstaterar att den globala konjunkturavmattningen har pågått en tid. Men möjligen kan man nu se ”små gröna skott” i spåren av att centralbanker som amerikanska Fed och europeiska ECB signalerat mindre åtstramande politik. Konjunkturen lär vara fortsatt dämpad under 2019, men förutsättningarna för 2020 ser nu något bättre ut.

Cornucopia - 11 mar 19 kl. 19:12

Trump ger finansiering för permanent månstation - Mars nästa steg

“We will go to the Moon in the next decade in a way we have never gone before. We will go with innovative new technologies and systems to explore more locations across the surface than was ever thought possible. This time, when we go to the Moon, we will stay.

YLE - 26 aug 17 kl. 21:49

Niinistö inför mötet med Trump: Läget på Östersjön kommer säkert upp

President Sauli Niinistö säger att situationen på Östersjön som helhet säkert kommer upp under träffen med USA:s president Donald Trump. Niinistö svarade på journalisternas frågor under en utfärd till Teijo nationalpark på lördagen med anledning av den Finska naturens dag. Niinistö åker till Washington på tisdag inkommande vecka där han första gången ska träffa president Donald Trump.

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Cornucopia - 04 maj 16 kl. 13:27

Polisen, inte Moderaterna, kan inte räkna

Det visar sig att det inte var Moderaterna som inte kan räkna, utan polisen. Moderaternas siffror för att anställa 2000 nya poliser är från Polismyndighetens budgetunderlag.
Kan rikspolischef Dan Eliasson räkna?

Nerikes Allehanda - 18 aug 16 kl. 07:15

Han skulle rösta på Donald Trump

Det har läckt ut uppgifter om att Donald Trumps kampanjchef Paul Manafort tagit emot stora bidrag för att driva ryska intressen i Ukraina. Paul Manafort nekar till detta.Men låt oss titta på de uttalanden som Donald Trump har gjort.

SvD - 27 sep 16 kl. 16:06

Räkna med att Trump vill ha revansch

Tisdagnattens amerikanska presidentvalsdebatt blev till en uppvärmning för de två debatter som återstår. Att Hillary Clinton nästan enhälligt utsågs till vinnare lär sporra Donald Trump, som förhoppningsvis förbereder sig bättre inför nästa omgång. Räkna med att boxhandskarna nu åker av en gång för alla..

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 11:00

Analys: Räkna med guldrally i år

Efter flera år i svag trend ser guldet ut att långsiktigt vända uppåt igen. Det är den geopolitiska oron som pressar upp guldpriserna tillsammans med volatiliteten i oljepriset och på aktiemarknaden. Det osäkra läget ser ut att innebära att Fed blir mindre hökaktigt under 2019 än vad marknaden hittills trott, anser han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.