BT > Nyheter

Sunday, 21 July, 06:41

BT - 18 jun 19 kl. 21:08

Splittring i S-kvinnor: ”Svår situation”Det jubilerande socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Eva Österlund Hjort efterlyser en förändring. – Det är en rannsakningens tid. Vi är lite deppiga och frågar oss: Varför har inte mer hänt på 100 år?.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Eva Österlund Hjort

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Splittringi , S-kvinnor, Svår, situation
Skånskan - 01 apr 16 kl. 06:00

Sympatisör till garde blev invald i byalaget

Skivarp Kvinnorna tog avstånd från främlingsfientlighet.
Då avsattes de från byalaget.
I stället tillsattes en anhängare till det nazi­anstrukna nätverket Soldiers of Odin.

BT - 02 dec 11 kl. 07:51

Får krishjälp efter sexaffären

Lärarna får krishjälp efter att deras kollega tvingats sluta efter påstådda sextrakasserier. Många har svårt att tro på anklagelserna. Mannen själv får inte veta vilka personer han ska ha antastat.

SmålandsPosten - 19 jun 14 kl. 00:31

Miljöpartiet på en seglats vänsterut

Det finns få partier som använder sig av så breda penseldrag för att måla upp sina visioner som Miljöpartiet. Storslaget är ordet. Det verkar också påverka partiets opinionssiffror, där ungdomar är den primära målgruppen.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Singelolycka på E6 norr om Varberg

Tidigt på söndagsmorgonen ska en singelolycka med personbil ha inträffat i höjd med Tofta norr om Varberg..

BT - 1 timme sedan

Somrig musik med lokal stråkkvartett

Efter en rad konserter ger Kinds Stråkkvartett i dag sin sista sommarkonsert i Södra Åsarps kyrka. – Det har varit väldigt omtyckt, det är nog inte så ofta folk hör en stråkkvartett på riktigt, säger Ulrika Hilldén..

BT - 2 timmar sedan

Elfsborg på väg mot förfall

Vad har hänt med Elfsborg? Tafatt i försvaret, mittfältare som springer och springer och bara spelar bakåt utan att hitta några luckor, enligt skribenterna..

BT - 2 timmar sedan

En våldtäkt kan aldrig vara oaktsam

Endast den som själv saknar moralisk och etisk kompass kan påstå att en våldtäkt kan rubriceras som oaktsam, skriver Olle Ljungbeck..

BT - 2 timmar sedan

Låt en pensionär få parkera

Den person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning, menar insändaren. .

BT - 2 timmar sedan

Billigare bussar och bättre bilar för miljön

Svar till Sten Söderström, BT 15/7..

BT - 2 timmar sedan

Socialdemokraternas tid som ledare är förbi

Socialdemokraterna borde inse att deras tid är förbi, det finns inget kvar att vara stolta över för deras del, påstår signaturen Oberoende..

BT - 2 timmar sedan

Johansson Heinö: Rasism har blivit en väg till makt

I veckan fördömde det amerikanska representanthuset sin egen presidents uttalanden som rasistiska. Det är på alla sätt en oerhörd händelse. Men ändå blir ingen förvånad..

BT - 2 timmar sedan

När tilliten försvinner kommer lagboken fram

IT-branschen har det senaste året varit i konstant blåsväder. Tilliten börjar försvinna i spåren av skandaler och rykten om hur information samlas in utan att användarna förstår vad som händer..

BT - 5 timmar sedan

Hon bygger framtidens Borås

Ifrågasättande kommentarer, gliringar och gester har förföljt henne genom hela karriären. Men Bahra Ali har valt att trotsa alla tvivel och gå sin egen väg. Nu är hon den enda kvinnliga byggprojektledaren i Borås stad och håller i några av stadens största om- och nybyggen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.