DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 18:01

DI - 18 jun 19 kl. 21:13

Topparna investerar i nytt fastighetsbolag: ”Jag är inte orolig”Tillsammans med näringslivstoppar som Carl-Henric Svanberg och Thord Wilkne satsar Anders Borg på omsorgsfastigheter. Med en nyemission på 200 miljoner kronor i ryggen ökar Sehlhall Fastigheter takten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Carl-Henric Svanberg, Thord Wilkne, Anders Borg, Sehlhall Fastigheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topparna, investerari , nytt, fastighetsbolagJag är inte , orolig
Hela Gotland - 22 jan 14 kl. 09:33

De startar nytt fastighetsbolag

Nygarn utveckling AB i Östergarn ska starta ett nytt fastighetsbolag..

Barometern - 29 sep 17 kl. 22:00

Politiker bildar nytt fastighetsbolag

Tre politiker som sitter i styrelsen för kommunalägda Mörbylånga Bostads AB och Mörbylånga Fastighets AB har bildat ett nytt fastighetsbolag..

DI - 18 okt 17 kl. 17:51

Catella ska börsnotera nytt fastighetsbolag

Ett nytt fastighetsbolag med fokus på handelsfastigheter ska noteras på First North, kan Di berätta. Tre Kronor Property Investment, som startats av Catella, har köpt 72 livsmedelsfastigheter, med Ica och Systembolaget som största hyresgäster..

NSD - 11 jun 19 kl. 05:00

Nytt fastighetsbolag etablerar sig på bostadsmarknaden

Familjeföretaget från Piteå investerar för en halv miljard kronor i Luleå..

UNT - 02 jun 11 kl. 12:10

Nytt fastighetsbolag bildas

Ett nytt kommunalt fastighetsbolag bildas i Tierp. Kommunstyrelsen fattade vid sitt majsammanträde ett inriktningsbeslut som ska behandlas vid nästa kommunfullmäktige..

Barometern - 01 dec 16 kl. 06:47

Nybro vill starta nytt fastighetsbolag

Kommunen har planer på att bilda ett fastighetsbolag. Bakgrunden är många år med bristande underhåll av fastigheter. Kommunen behöver höja hyrorna rejält..

NSD - 29 dec 11 kl. 18:51

V vill bilda nytt fastighetsbolag

Vänsterpartiet i Pajala vill bilda ett helt nytt bostadsbolag med kommunen som delägare för att lösa bostadsbristen. - Vi har vädrat förslaget, men det verkar ha gått prestige i frågan, säger gruppledaren Birger Lahti..

Sydsvenskan - 01 mar 18 kl. 20:59

Börsnoterat logistikföretag investerar i Findusfastigheten

Flera aktörer bakom nytt fastighetsbolag..

Realtid - 15 mar 19 kl. 14:50

"Goda tider för att starta fastighetsbolag"

Förutom champagneprovningar har fastighetsbranschens företrädare i veckan gjort en rad affärer på den stora branschmässan Mipid 2019 i Cannes. David Dahlgren har precis startat nytt fastighetsbolag och åker hem med gott förvärv..

NSD - 10 nov 15 kl. 21:09

Här vill nytt bolag bygga bostäder

Ett nytt fastighetsbolag vill bygga flerfamiljshus på Udden..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 30 minuter sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..

DI - 1 timme sedan

Spotlightbolag rusar över 60 procent

Spotlightnoterade forskningsbolaget Hamlet Pharma rusar med över 60 procent på torsdagen efter att man meddelat positiva resultat från en fas 1/2-studie gällande säkerhet och effekt av molekylen Alpha1H hos patienter med urinblåscancer..

DI - 1 timme sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 1 timme sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Mulen nederländsk himmel skuggar Betsson

Den omreglerade svenska marknaden och större tydlighet om den blivande omreglerade nederländska marknaden är i fokus när Betsson visar korten på fredag..

DI - 1 timme sedan

Mantex får OBS-status på First North efter rapport

Nasdaq First North har satt observationsstatus på Mantex efter bolaget i sin rapport på torsdagsmorgonen meddelat om sin finansiella situation..

DI - 1 timme sedan

Martin Lundstedt har köpt Volvo-aktier för 1,5 miljoner

Lastbilskoncernen AB Volvos vd Martin Lundstedt har på torsdagen köpt 10.600 aktier i bolaget för totalt 1,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

Grönt ljus för statens första gröna obligation

Senast nästa år ska staten ge ut så kallade gröna obligationer för att skynda på den gröna omställningen och uppnå hållbarhetsmålen.  ”Finansmarknaden ska bidra till en hållbar utveckling”, säger finansmarknadsminister och Miljöpartiets språkrör Per Bolund..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Netflix rasar på sjunkande USA-börser

De ledande börserna i New York öppnade marginellt nedåt på torsdagen då rapportfloden fortsatte att strömma, samtidigt som handelskonflikten mellan USA och Kina tagit ny fart. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.