Aftonbladet > Nyheter

Friday, 19 July, 14:39

Aftonbladet - 18 jun 19 kl. 20:35

Röstning avklarad – ställer sig bakom Erik Ullenhag
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Erik Ullenhag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röstning, avklarad, ställersig , bakom, Erik, Ullenhag
SR - 12 jul 16 kl. 22:22

Efter omröstning: Corbyn ställer upp i partiledarvalet

I Storbritannien står det klart att Labours partiledare Jeremy Corbyn får ställa upp i nästa partiledarval, efter en omröstning i partiets verkställande utskott..

Kristianstadsbladet - 12 maj 13 kl. 19:37

Nej till omröstning från Folkpartiet


Folkpartiet i Göteborg säger nej till en folkomröstning om trängselskatten.Under söndagseftermiddagen tog Folkpartiet liberalernas fullmäktigegrupp ställning mot en folkomröstning."Vi står bakom det västsvenska paketet, som är en kompromiss både inom och mellan partier.

YLE - 08 jan 15 kl. 04:55

Folkomröstning om fusion föreslås i Jakobstadsregionen

Invånarna borde få rösta om en kommunfusion i Jakobstadsregionen. Det föreslår Larsmos styrelseordförande Ulf Stenman (SFP). Ett bra initiativ, säger justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) i Jakobstad.

Expressen - 02 feb 17 kl. 21:28

MP-ledamotens krav: Folkomröstning om EU

VALLETTA. Samtidigt som Stefan Löfven nu deltar i ett informellt EU-toppmöte i ordförandelandet Maltas huvudstad Valletta kommer krav inifrån Miljöpartiet på en folkomröstning om EU-medlemskapet. Bakom motionen till Miljöpartiets kongress står den tidigare riksdagsledamoten Rebwar Hassan – men i själva verket är det riksdagsledamoten Valter Mutt, tidigare utrikespolitisk talesperson, som skrivit texten, kan Expressen nu avslöja.

Nya Wermlands Tidningen - 27 okt 12 kl. 08:30

Kan bli folkomröstning om skolan

Årjängsborna kan komma att tvinga fram en folkomröstning vad gäller nedläggningen av bygdeskolorna i Blomskog och Bön..

SR - 13 okt 13 kl. 18:00

Folkomröstning i Warszawa kan få konsekvenser för polsk politik

En folkomröstning som gäller om den borgerliga borgmästaren i Warszawa ska avsättas har blivit en nationell politisk angelägenhet för hela Polen. Oppositionen försöker få den att också handla om den borgerliga regeringens framtid, och premiärminister Donald Tusk, vars parti tappat i opinionsmätningarna på sistone, försöker därför förmå folk att inte rösta..

Skånskan - 11 dec 17 kl. 22:33

Debuten för Kroatien avklarad för OS-fyran

TAEKWONDO Den infekterade striden mellan Sveriges bästa taekwondospelare, 22-åriga Nikita Glasnovic från Malmö, och hennes förbund, det från i april i fjor bildade Svenska Taekwondo-Unionen, har gått i mål. Sedan några veckor tillbaka tillhör OS-fyran från Rio 2016 det kroatiska landslaget. Debuten för sin nya tävlingsnation är avklarad.

YLE - 31 jan 13 kl. 08:08

Folkomröstning delar fullmäktige - SFP emot

Åsikterna om en folkomröstning gällande kommunsammanslagningar i huvudstadsregionen går i sär. Stadsstyrelsens ordförande i Helsingfors, Tatu Rauhamäki (Saml) föreslog förra veckan att det borde ordnas en rådgivande folkomröstning med alternativen metropolförvaltning eller sammanslagning av kommuner. Den andra tungviktaren inom Helsingforspolitiken - fullmäktigeordförande Mari Puoskari (Gröna) ställer sig nu bakom Rauhamäkis förslag.

YLE - 18 jun 13 kl. 05:52

Kritik mot SFP efter ny omröstning om gymnasiet

SFP i Jakobstad förlorade igår den tredje omröstningen om två språk i ett gymnasium. Det var justitieminister och fullmäktigeledamot Anna-Maja Henriksson som hamnade på den förlorande sidan. Hon försökte få in en kläm som gick ut på utreda om finska gymnasiet redan hösten 2014 skulle flytta in Campus Allegro.

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 minuter sedan

Gessle ställer in turnéspelningen

Aftonbladet - 1 timme sedan

ASAP Rocky omhäktas

Aftonbladet - 1 timme sedan

Kraftig jordbävning i Aten

Aftonbladet - 1 timme sedan

ASAP Rocky i rätten

Aftonbladet - 1 timme sedan

Jordbävning i Aten

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Jag har superkänsla – han bara vinner...Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.