SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 July, 02:32

SmålandsPosten - 18 jun 19 kl. 20:01

Vann politikernas förtroende: Nygammal chef anställsPatrik Ivarsson har vunnit politikernas förtroende och anställs som chef för samhällsserviceförvaltningen. Han har haft uppdraget som tillförordnad sedan december 2018..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Ivarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vann politikernas, förtroende, Nygammal, chef, anställs
Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 17:10

En ny ochdjärvare chef?

Så var nästa nya kulturchef på plats i Helsingborg – konserthusets nye chef heter Fredrik Österling.Förnyelsen av stans kulturchefer fortsätter. Olof Lindqvist ska omformulera Dunkers uppgift, snart nog tillkännages en ny stadsteaterchef och på måndagen kom beskedet att Fredrik Österling tar över efter Bo Aurehl som chef för konserthuset.

Expressen - 22 jun 19 kl. 20:57

Politikernas chanser att hantera klimatet sågas

Svenskarna sågar politikernas möjlighet att hantera klimatfrågan, visar en stor undersökning från Expressen/Demoskop. Bara två av fem väljare har förtroende för Miljöpartiet i frågan – trots att miljö- och klimat är partiets profilfråga. Samtidigt har S-väljare högre tilltro till MP än egna partiet.

SmålandsPosten - 10 jul 13 kl. 06:53

Ny undersökning visar mycket lågt förtroende för politikerna

Förtroendet för politikerna i Alvesta sjunker visar medborgarundersökningen som SCB gjort. Mats Johnsson tror att mer information ska ge ökat förtroende. I SCB:s medborgarundersökning, som genomfördes under våren, ställs bland annat frågor om invånarna är nöjda med hur kommunens politiker lyssnar på invånarnas synpunkter och möjligheten att påverka politiska beslut.

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 12:05

Växjö: Hög kommunal chef har sagt upp sig på grund av besparingar

Växjö kommuns tekniska chef Maria Sundell Isling lämnar sin tjänst. Orsak: De blågröna politikernas besparingsförslag. .

Nya Wermlands Tidningen - 10 jan 13 kl. 07:30

Reinfeldt inger förtroende

Politikernas insats mäts på längden och på tvären. Fredrik Reinfeldt vann mediekampen 2012 har det rapporterats. Av politikerna har han synts mest i media..

GöteborgsPosten - 04 mar 15 kl. 05:00

Politikernas bottenbetyg skadar Göteborg

Tillväxt och framgång bygger på tilltro och delaktighet. Men då krävs det också att våra politiska företrädare och de som företräder olika intressen för staden inser både hur betydelsefulla de är för Göteborg som varumärke och betydelsen av att ha medborgarnas förtroende, skriver Eva Ossiansson och Henrik Hansson..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 11 kl. 08:56

Teaterns kris är politikernas ansvar

Karl Dunér slutar som teaterchef i Helsingborg. Beskedet kom knappast som en överraskning. Turbulensen på stadsteatern har varit för stor.

BT - 12 maj 11 kl. 08:20

Ännu en chef slutar

Stefan Eriksson, ekonomichef i Svenljunga kommun, har sagt upp sig. Han är den fjärde höga chefen som inom ett halvår lämnar den kommunala förvaltningen. Den femte augusti gör Stefan Eriksson sin sista arbetsdag på kommunen.

BT - 12 maj 11 kl. 08:20

Ännu en chef slutar i Svenljunga

Stefan Eriksson, ekonomichef i Svenljunga kommun, har sagt upp sig. Han är den fjärde höga chefen som inom ett halvår lämnar den kommunala förvaltningen. Den femte augusti gör Stefan Eriksson sin sista arbetsdag på kommunen.

NT - 19 okt 15 kl. 07:30

Ansvarig chef: "Risk att fler platser stängs"

Verksamhetschef Magnus Oweling stöttar politikernas beslut att stoppa inhyrda sjuksköterskor även om fler vårdplatser måste stängas..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Energiskt avslut för allsången

Under måndagskvällen var det dags för årets sista ”Allsång i Linnéparken”. Mona G och Tommy Nilsson sjöng ut finalkvällen på scenen. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Litteratur: Flera kända föreläsare till biblioteket

Älmhults bibliotek har lyckats boka flera stora journalister till sitt höstprogram. Anna Hedenmo från Agenda i SVT och Björn af Kleen från Dagens Nyheter är de stora dragplåstren under hösten..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Förvaltningschefen slutar - kommunen letar efterträdare

Kommunen letar just nu efter ny chef för omsorgsförvaltningen. Den tidigare förvaltningschefen Mats Hoppe lämnar sin tjänst under 2020 för att gå i pension. – Jag fyller 67 år i maj.

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Wilma och Maria fick fira varsitt SM-guld

Wilma Bertilsson med hästen Queen Ary och Maria Wieslander med hästen Caxe från Växjöortens Fältrittklubb har i dagarna firat SM-guld..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Mattias Åkesson fortsätter i Troja

Trojaveteranen Mattias Åkesson fortsätter att spela hockey i Troja. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Budgetfrågor enar oppositionen

Landsbygdspartiet är redo att gå på samma linje som Centern och Kristdemokraterna och vill också se tydligare underlag gällande budgetramarna inför nästa år. För Landsbygdspartiet är Älghultsskolan en av kärnfrågorna..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Småland: SD-politiker anmäld för barnporr och sex med minderårig

En framträdande politiker från Sverigedemokraterna i Kalmar län har polisanmäls för barnpornografi och sex med minderårig. Politikern lämnade på måndagen alla sina politiska uppdrag. Distriktsordföranden Mattias Bäckström-Johansson är informerad..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Inget sätter stopp för hoppfullt lopp

För tredje året i rad anordnas loppet Run of hope i Linneryd till förmån för barncancerfonden. Deltagarantalet har under tidigare år varit blygsamt, men arrangören Magdalena Mörling ger inte upp för det..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Deckare och feelgood romaner med kvinnor i huvudrollen

Under sommaren är en bra bok i hängmattan nästan ett måste. Här tipsar bibliotekarierna Sabine Helmerding och Carolin Hermansson om flera böcker att läsa eller lyssna på i sommar. Och har du inte läst Tove Janssons Sommarbok bör du genast göra det.

SmålandsPosten - 15 timmar sedan

Tre personer misshandlade hemtjänstpersonal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.