Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 23 July, 02:40

Sydöstran - 18 jun 19 kl. 19:31

Klart med efterträdare till Alexander WendtLennarth Förberg (M) meddelar att han under onsdagen kommer att föreslås som regionstyrelsens ordförande..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Alexander Wendt, Förberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med efterträdaretill , Alexander, Wendt
Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 16:30

Förslag på Wendts efterträdare håller på att samlas in

Regionrådet Alexander Wendt (M) lämnar regionpolitiken. Nu ska hans efterträdare utses. Valberedningen räknar med att ha sitt förslag klart till nästa vecka..

HBL - 12 okt 13 kl. 08:14

Svårt att hitta rätt efterträdare

Om könsaspekten ska beaktas bör Heidi Hautalas efterträdare vara en kvinna. Men gäller det att i första hand hitta en grön politiker med insyn i utvecklingsfrågor riktas blickarna mot två män i riksdagsgruppen.De grönas partidelegation och riksdagsgrupp väljer ny utvecklingsminister på onsdag.

Alliansfritt Sverige - 09 okt 13 kl. 10:03

Nu spekuleras inom ett alltmer sargat Moderaterna om Reinfeldts efterträdare

Ingen seriös politisk bedömare tror på allvar att den övertrötte Fredrik Reinfeldt kommer sitta kvar som partiledare för Moderaterna under hela nästa mandatperiod ? oavsett valresultat. Det är heller ingen som tror att Anders Borg kommer bli statsminister så han är redan på förhand uträknad.

BT - 11 feb 13 kl. 12:02

Vadslagning om efterträdare

Påven Benedictus XVI lämnar sitt ämbete 28 februari. Tillkännagivandet, på latin, togs emot med tystnad och förvåning av de församlade kardinalerna. Påven Benedictus XVI överraskar världen med beskedet att han avgår inom två veckor.

Kristianstadsbladet - 18 nov 12 kl. 19:20

Svårt välja Sarkozys efterträdare

Det franska konservativa oppositionspartiet UMP skulle välja en efterträdare till förre presidenten Nicolas Sarkozy på söndagen.Men långa köer försenade valproceduren.
Partiet UMP:s medlemmar röstade på söndagen, ett halvår efter förlusten i presidentvalet, om vem som ska utmana president Francois Hollande på den politiska arenan.

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 08:41

Venezuela utser Chávez efterträdare


Venezuelanerna går i dag till valurnorna för att utse en efterträdare till den mångårige presidenten Hugo Chávez, som förlorade kampen mot cancern i mars. Hans utsedde efterträdare och Venezuelas tillfällige ledare Nicolás Maduro är favorittippad, men oppositionskandidaten Henrique Capriles hoppas också på seger.Maduro har i sin valkampanj lovat att fortsätta fullfölja Hugo Chávez socialistiska revolution och kamp mot fattigdomen, bland annat genom oljefinansierade projekt som omfattar hälsovård, utbildning och mat.

SVT - 02 dec 18 kl. 17:04

Kyrkans jul-tweet kritiseras – utropade Greta Thunberg till ”Jesus efterträdare”

”Kungörelse! Jesus från Nasaret har nu utsett en efterträdare” börjar en uppmärksammad jultweet från Limhamns kyrka. Messias efterträdare namnges som den 15-åriga klimatstrejkaren Greta Thunberg, något som fick många att reagera, och Malmökyrkan att anklagas för att ägna sig åt ovärdigt trams och blasfemi.

DI - 26 aug 13 kl. 19:15

Här är Ballmers efterträdare

Snart lämnar Steve Ballmer Microsoft. Flera namn pekas ut som hans efterträdare, men frågan är vilket Microsoft efterträdaren ärver..

Expressen - 09 feb 16 kl. 11:07

Han pekas ut som möjlig efterträdare

Folksam-vd:n Jens Henriksson pekas ut som en möjlig efterträdare till Michael Wolf på posten som permanent vd för storbanken Swedbank, enligt Dagens industris börsexpert Ulf Petersson. Den tidigare M-ministern Peter Norman spås samtidigt avancera från föreslagen styrelseledamot till ordförande - och därmed efterträda Anders Sundström, enligt DI-experten. "En logiskt utveckling är att ägarna vill lugna ned situationen", skriver Ulf Petersson..

YLE - 20 feb 17 kl. 14:46

La Repubblica: Juncker avgår – Katainen blir efterträdare?

Den italienska tidningen La Repubblica förutspår stora rockader inom EU-kommissionen. Helsingin Sanomat, som citerar den italienska tidningen, skriver att kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker avgår redan i mars månad. La Repubblica hävdar att den finländske kommissionären och vice ordförande Jyrki Katainen ligger väl till som efterträdare.

UNT - 13 sep 12 kl. 19:42

Meles efterträdare utses i dagarna

Etiopiens styrande råd möts de kommande dagarna för att utse en efterträdare till den nyligen avlidne premiärministern och partiordföranden Meles Zenawi. (TT).

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 timmar sedan

Bra elitöppning och unga Karlskrona SOK imponerar

Blekinge fick en stabil elitinledning i årets O-Ringen under gårdagens första etapp i Finspång. Syskonen Anton och Tilda Johansson, OK Orion, startade stabilt men var inte helt nöjda med sina lopp som ändade i 32:a plats för Anton i herreliten och 28:e för Tilda bland damerna..

Sydöstran - 5 timmar sedan

Larm om brinnande bil – väg stängdes av

En bilbrand längs vägen mellan Kyrkhult och Olofström gjorde att vägenunder natten till måndag fick stängas av i runt en timma..

Sydöstran - 5 timmar sedan

21 personer städade upp delar av Jämshög

Sydöstran - 6 timmar sedan

Amandas egna bilder från VM-äventyret

Tysklandsproffset Amanda Ilestedt visar här kunnande utöver fotbollen..

Sydöstran - 6 timmar sedan

Här laddar Amanda om efter succé-säsongen

Amanda Ilestedt samlar kraft i familjehemmet i Sölvesborg efter kanonsäsongen 2018/2019. Säsongen som inleddes i Potsdam, avslutades med flytt till storklubben Bayern München och sedan var det det där häftiga VM-bronset i Frankrike också..

Sydöstran - 6 timmar sedan

Stipendiaterna har flyttat in i sin ateljéer

I juni tilldelades två konstnärer det första ateljéstipendiet. Xenia Klein och Rosalia Ramirez blev utvalda att under sommarmånaderna arbeta med sin konst i lokalerna på Kulturcentrum Ronneby. .

Sydöstran - 6 timmar sedan

Släktträdet – rena hall of fame

Amanda Ilestedt är långt ifrån ensam med att nå framgång i sin stora familj..

Sydöstran - 6 timmar sedan

Permobilburen man ofredad

Sydöstran - 7 timmar sedan

Sökte upp henne - trots kontaktförbud

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.