DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 18:22

DI - 18 jun 19 kl. 19:02

Göran Persson: ”Den dagen jag kliver ut ska det vara färdigt”På onsdagen väljs Göran Persson till ny ordförande i Swedbank, och han tänker inte lämna förrän det är färdigstädat i den krisande storbanken. ”Men jag inbillar mig inte ett ögonblick att det blir lätt”, säger han i en intervju med Di där han också avslöjar vem han söker som ny vd till banken..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, Göran Persson, Swedbank, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, PerssonDen dagen jag , kliverut ska det , vara färdigt
Nyhetsverket - 06 sep 14 kl. 21:32

Ebolavaccin kan vara färdigt i november

Ett vaccin mot ebola kan vara färdigt redan i november, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). WHO anser att två vacciner producerade av företagen GlaxoSmithKline och NewLink Genetics ser lovande ut. Båda ska testat ytterligare under hösten.

Expressen - 09 jan 14 kl. 08:15

GW Persson: "Inget märkvärdigt brott"

Mysteriet kring de döda korna som har hittats på skånska stränder har ännu inte fått någon lösning. Men i torsdagens Nyhetsmorgon i TV4 gav Leif GW Persson sin förklaring. – Anledningen till att de åkte i sjön var nog att de var i väldigt dåligt skick för annars finns det ju ingen poäng till det hela.

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 17 kl. 05:00

16-våningshus beräknas vara färdigt 2019

I veckan gav länsstyrelsen klartecken till Abitare att bygga höghuset i korsningen Hamngatan och Corfitz Beck-Friisgatan. Nu har projektet sålts till Scandinavian SIP Homes som beräknar att huset står färdigt hösten 2019..

Skånskan - 12 dec 15 kl. 11:56

Klimatavtalet uppges vara färdigt

Nyheter Efter två veckor av maratonförhandlingar och en rejäl nattmangling under natten till lördagen uppges nu ett utkast till nytt klimatavtal vara klart.Förhandlingarna har pågått länge nu vid klimatkonferensen COP21 i Le Bourget, norr om Paris; förhandlingar som nu tycks ha gått i mål. Syftet var att få 195 nationer plus den europeiska unionen att gå med på ett avtal som reducerar risken för klimatförändringar genom att minska förbränningen av fossila bränslen, och de växthusgaser som kommer som en följd av den.

Barometern - 12 aug 14 kl. 06:39

Klassisk kluvenhet när Folkpartiet ska vara liberalt

Om ett valmanifest ska skapa uppmärksamhet och väcka debatt var Folkpartiets helt rätt tänkt. Det innehöll nämligen en idé som sänder ut rätt signaler och som alla kan tycka något om: ordningsbetyg i skolan.
Om ett valmanifest i stället ska vara en sammanställning av genomtänkta och substantiella förslag såg det svagare ut.

Barometern - 12 aug 14 kl. 06:39

Klassisk kluvenhet när Folkpartiet ska vara liberalt

Om ett valmanifest ska skapa uppmärksamhet och väcka debatt var Folkpartiets helt rätt tänkt. Det innehöll nämligen en idé som sänder ut rätt signaler och som alla kan tycka något om: ordningsbetyg i skolan.
Om ett valmanifest i stället ska vara en sammanställning av genomtänkta och substantiella förslag såg det svagare ut.

YLE - 29 jun 12 kl. 05:46

Påttska reningsverket i Vasa fem före färdigt

Småningom börjar det nygamla Påttska reningsverket i Vasa vara färdigt ombyggt och sanerat. I två år har ombyggnaden pågått för att kunna uppfylla de nya miljökraven som träder i kraft den första juli. Vd:n för Vasa vatten, Pertti Reinikainen, säger att resultaten kommer att vara goda.

BT - 28 jan 13 kl. 10:14

Vittnesmål om behovet av ett värdigt samhälle

Under mörka vinternätter plöjer jag höstens politiska uppgörelser med vår kapitalistiskt besatta samtid: först Det enda könet av Katrine Kielos och sedan Lyckliga i alla sina dagar av Nina Björk. Båda kritiserar de bilden av den ekonomiska människan, den superrationelle mannen med egoistiska motiv och många flygpoäng, som både overklig, klimatfarlig och ohållbar för all sorts framtid om vi ska ha någon. Sedan kommer det där, som både Kielos och Björk ringar in.

Skånskan - 04 nov 15 kl. 14:00

Ett bibliotek som aldrig ska bli färdigt

Oxie – Det här ska inte vara färdigt – det ska finnas utrymme för utveckling framöver.
Det säger Reidun Enoksson, som på tisdagen kunde slå upp dörrarna till det nygamla, renoverade Oxiebiblioteket.Det var verkligen dags för en renovering, tycker Reidun Enoksson, som tillträdde som bibliotekschef i Oxie 1993, då biblioteket redan funnits i tolv år.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 19 kl. 07:26

Nu har Joakim Persson värvat färdigt

Gammal ÄFF-are blir årets sista värvning..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Utdelningsfrossan sätter press på banksektorn

Det har varit en blodig rapportperiod i banksektorn, med nedskruvade utdelningsmål och besvikna aktieägare.  För Nordea slutade halvårsrapporten med den lägsta kursnoteringen sedan 2013 och ökad osäkerhet kring utdelningen. .

DI - 15 minuter sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 15 minuter sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 30 minuter sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 1 timme sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..

DI - 1 timme sedan

Spotlightbolag rusar över 60 procent

Spotlightnoterade forskningsbolaget Hamlet Pharma rusar med över 60 procent på torsdagen efter att man meddelat positiva resultat från en fas 1/2-studie gällande säkerhet och effekt av molekylen Alpha1H hos patienter med urinblåscancer..

DI - 1 timme sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 1 timme sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.