Sydsvenskan > IT

Tuesday, 23 July, 03:05

Sydsvenskan - 18 jun 19 kl. 17:00

Hårda effektiviseringskrav - Region Skånes skatt för 2020 klubbadLigger kvar på 11:18 kronor. Oppositionen varnar för ”stålbad för sjukhusen”.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skånes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, effektiviseringskrav, Region, Skånes, skattför , 2020, klubbad
Helsingborgs Dagblad - 18 jun 19 kl. 17:00

Hårda effektiviseringskrav - Region Skånes skatt för 2020 klubbad

Ligger kvar på 11:18 kronor. Oppositionen varnar för ”stålbad för sjukhusen”.

Kristianstadsbladet - 07 jul 12 kl. 08:00

Kristianstad kan köpa Region Skånes andel för en krona

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Det är fortfarande oklart hur mycket pengar ägarkommunerna ska skjuta till för Kristianstad Airports överlevnad. Kristianstad kan komma att köpa Region Skånes ägardel för en krona.
Vid ägarnas telefonkonferens på fredagsmorgonen, då upplägget med Flyglinjen Vätterbygden AB presenterades, fattades inga beslut.?

Sydsvenskan - 22 apr 14 kl. 10:25

Region Skånes telefoner utslagna

Region Skånes telefontrafik är till stora delar utslagen.
– Felet ligger hos Telia. Inte bara Region Skåne är drabbat utan felet är av nationell karaktär, säger Sara Frostberg Lowery vid Region Skånes presstjänst..

YA - 19 jun 14 kl. 09:58

Färdtjänsten kvar i Region Skånes regi

Färdtjänsten i Skurup stannar kvar i Region Skånes regi även efter årsskiftet. Det tillhörande löftet är en uppföljning av hur verksamheten fungerar om cirka ett halvårs tid.
Beslutet klubbades i kommunfullmäktige på onsdagskvällen, efter att representanter från Lindahls advokatbyrå redovisat de möjligheter och risker man funnit med ett nytt avtal med Region Skåne, respektive en egen upphandling.

Sydsvenskan - 25 maj 15 kl. 16:47

Region Skånes regiondirektör lämnar

Jonas Rastad slutar som regiondirektör för Region Skåne efter 2,5 år på posten. En överenskommelse ska ha träffats mellan regionstyrelsens ordförande Henrik Fritzon (S) och Jonas Rastad. Den ska ha skett i "bästa samstämmighet" uppger Rastad i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 15 kl. 16:47

Region Skånes regiondirektör lämnar

Jonas Rastad slutar som regiondirektör för Region Skåne efter 2,5 år på posten. En överenskommelse ska ha träffats mellan regionstyrelsens ordförande Henrik Fritzon (S) och Jonas Rastad. Den ska ha skett i "bästa samstämmighet" uppger Rastad i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 02 aug 12 kl. 10:37

Region Skånes telefonväxel sönder

Region Skånes centralväxel har slagits ut efter ett strömavbrott. Flera vårdcentraler och tandvårdskliniker inom Folktandvården har drabbats.
På sin hemsida meddelar Region Skåne att det fortfarande går att nå larmnumret 112 samt sjukvårdsupplysningen 1177.

Kristianstadsbladet - 02 aug 12 kl. 10:37

Region Skånes telefonväxel ligger nere

Region Skånes centralväxel har slagits ut efter ett strömavbrott. Flera vårdcentraler och tandvårdskliniker inom Folktandvården har drabbats.
På sin hemsida meddelar Region Skåne att det fortfarande går att nå larmnumret 112 samt Sjukvårdsupplysningen 1177.

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 03:50

Region Skånes skattemissbruk

Bör Region Skåne och Blekinge landsting slippa elskatt som bonden med sin lilla vindsnurra på gården?
Skåne spenderar 350 miljoner och Blekinge 35 miljoner av skattemedel på vindkraft någonstans i Sverige. Båda räknar med skattebefrielse (36 öre per kWh) för el som används i verksamheten plus intäkter från elcertifikat på 18 öre per kWh, som elkonsumenterna står för.

Sydsvenskan - 06 nov 15 kl. 12:47

Störningar i Region Skånes datasystem

– Det är någon form av störningar i PMO-systemet, säger Sara Frostberg-Lowery på Region Skånes presstjänst. Problemen rapporterades in vid lunchtid och varade i 20 minuter. - Det rörde hela Region Skåne men det är svårt att säga om man märkte av det på varenda vårdcentral, säger Sara Frostberg-Lowery.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Högg man i halsen – åtalas för mordförsök

En man i 25-årsåldern har suttit häktad sedan i slutet av maj, misstänkt för mordförsök efter att ha knivskurit en man i 50-årsåldern i Söderhamn. Nu åtalas mannen för försök till mord. Enligt stämningsansökan ska mannen ha knivhuggit offret i halsen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

USA vill snabba på utvisning av migranter

USA kommer att utöka möjligheterna för tull- och invandringsmyndigheten ICE att snabbt deportera migranter som tagit sig in i ladet på illegal väg. Det uppgav Vita huset på måndagskvällen. För att snabba på processen kommer migranterna inte att få sin s.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Var fjärde sjuksköterska jobbar med annat

Var fjärde legitimerad sjuksköterska jobbar inte i den patientnära hälso- och sjukvården i Sverige, enligt siffror från Socialstyrelsen som SVT Nyheter tagit del av. Tusentals sjuksköterskor väljer i stället att jobba i Norge eller har bytt bransch helt.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

GAN:s homoerotiska sjömän trivs bättre idag

Den återskapade Stockholmsutställningen visar upp en vital konstnär, skriver Jonas Ellerström..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ny målvaktduell när HK Malmö är igång

HK Malmö har dragit igång säsongen. Då presenterade sig den nya målvaktsduon..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Olycka pausar ”Fast and furious”-inspelning

Inspelningen av den kommande filmen "Fast and furious 9" har pausats efter att en stuntman skadats allvarligt i en fallolycka, skriver flera amerikanska och brittiska medier. Olyckan ägde rum vid Leavesden-studion utanför London, enligt ett uttalande fr.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

De lär Malmöborna att laga sina cyklar

Cykelköket är på turné i staden – denna vecka på Kroksbäck..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

NFL-laget högst värderat för fjärde gången

För fjärde gången i rad har den amerikanska fotbollsklubben Dallas Cowboys utsetts till den högst värderade idrottsklubben i världen, enligt tidningen Forbes. Överlag domineras listan av klubbar från NFL, proffsligan inom amerikansk fotboll. Dallas värd.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Cameron hyllar nya biokungen ”Avengers”

Storfilmen "Avengers: Endgame" är nu den mest inkomstbringande filmen i historien. Det efter att ha gått om James Camerons "Avatar" från 2009, något som inte har gått regissören förbi. Under måndagen publicerade han en bild föreställande Marvelhjälten I.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Olagligt sjunga nationalsång utan presidenten

Sydsudans lägre dignitärer är alltför förtjusta i att höra nationalsången sjungas. Nu sätter landets president Salva Kiir ner foten och slår fast att hymnen framöver enbart får framföras om han själv är närvarande. – För allas kännedom är nationalsången.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.